کارشناس مارکا اعلام کرد : آربلوا نه پنالتی کرد ، نه اخراج داشت!
صحنه پنالتی سیتی مقابل رئال را شاید تا مدتها بتوان در کلاس های داوری به عنوان یکی از احمقانه ترین سوت های تاریخ نمایش داد . جیانلوکا روکی ، داور بازی کاری را کرد که فقط از خودش می توانست بر بیاید . او در دقیقه 72 در حالی برای اعلام پنالتی در سوت خود دمید که حتی اصلا معلوم نبود خطا بوده و به خاطر خطایی که نبوده ، آربلوا را با کارت زرد دوم جریمه و اخراج کرد !!
جدا از آن ، برخورد آگوئرو و آربلوا اصلا در بیرون محوطه جریمه انجام شد و اگر خطایی بود ، بیرون محوطه جریمه بود . شش دقیقه بعدش ، روکی برخورد خاوی گارسیا و کریستیانو رونالدو را بدون واکنش گذاشت .
آندوخار اولیور ، کارشناس داوری مارکا نیز اعلام کرد که این صحنه نه خطا بوده ، نه پنالتی و نه کارت زرد دوم و در نتیجه اخراج داشته است .
آربلوا :" باز هم داوری علیه رئال بود "
آلوارو آربلوا که از اخراج شدن به علت یک پنالتی عجیب مقابل سیتی عصبانی بود می گفت :" عادی است که ناراحت باشم چرا که یک پنالتی که نبود ، علیه من گرفته شد ، مساوی کردیم و طبیعی است که خوشحال نباشم . "
صحنه پنالتی :"من به زمین افتادم . فکر کردم که قرار است خطا روی من گرفته شود اما داور پنالتی گرفت و از این صحنه کاملا متعجب شدم . من هیچ چیز نگفتم . داوران گاهی به سود ما هستند و گاهی بر علیه اما این بار دوباره و مثل دفعات دیگر داوری علیه ما بود . "
بازی سیتی :" در نیمه دوم بهتر شده بودند و از جناح راست خیلی حمله می کردند ، به خصوص آن که برتری نفری پیدا کردند . کریستیانو مثل همیشه پر تحرک بود و به همین خاطر زیاد به مشکل نخوردیم . "
دوم شدن در گروه :" چیزی مشخص نیست چرا که اول یا دوم شدن چیزی را تضمین نمی کند . شاید اگر اول می شدیم قرعه ما بدتر می شد اما مهم این است که در مرحله یک هشتم خواهیم بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسیاس :" داور به ما لطمه زد "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکر کاسیاس پس از تساوی مقابل سیتی در اعتراض به داوری گفت :" تصمیمات داوری خیلی بیشتر از حریف به ما لطمه زد . پنالتی خیلی سختگیرانه بود . اصلا مشخص نبود که این موقعیت گل است یا نه و این صحنه کل بازی را تعیین کرد . "
دروازه بان رئال در مورد نیمه دوم گفت :" پس از اخراج فشارها روی ما بیشتر شد . از نظر نتیجه پیش بودیم که ناگهان پنالتی و اخراج پیش آمد . می خواستیم ببریم و صدرنشین گروه شویم اما نشد به هر حال صعود کردیم . "
وی ادامه داد :" تا پیش از پنالتی موقعیت هایی داشتیم تا بازی را تعیین کنیم اما به هر حال مهم برد بود . گروه مشکلی داشتیم . مهم صعود بود که به آن رسیدیم . "
مرجع احبار رئال