ممنون از راهنماییتون :xنقل قول:
الان منابع کنکور 92 مشخص شده؟ از کجا باید بفهمم؟
Printable View
ممنون از راهنماییتون :xنقل قول:
الان منابع کنکور 92 مشخص شده؟ از کجا باید بفهمم؟
نه 7 مهر تو پيك سنجش و خود سايت سازمان سنجش منابع اطلاع رساني ميشه البته احتمال تغيير نسبت به سالهاي پيش خيلي كمه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شما 100 درصد کنکور واست برای نمره هست.در سال 92نقل قول:
همون جوری که دوستمون گفتند منتظر اعلام از طرف سنجش باشید.نقل قول:
تغییری اصولا نداره.مال سال قبل رو ببینید تا اون موقع که جدید بیاد.
موفق باشید
منابع کنکور به احتمال منابع کنکور 91 هستند
داوطلبان ریاضی هم امسال منتظر سوالات سخت ریاضی باشن
دوستان من آخرش برای کتاب گاج سفید چیکار کنم؟ همون سفید رو گیر بیارم یا خاکستریشو؟
(برای حسابان و فیزیک پایه میخوام)
ویرایش:
شنیدم گاج سفید برای این2تا آسونه! راسته؟
برای ریاضی اندیشه فایق و برای فیزیک انرژی اتمی خوبه؟
دوستان می خوام واسه سنجش ثبت نام کنم،نظرتون چیه؟
فقط جامع های سنجش رو ثبت نام کن بقیه آزمون هاش به دردت نمیخورن. آزمون های سنجش کارنامش دیر میاد و مثل گزینه2 و قلمچی هم پشتیبانی و جزوه و DVD های مفید و ... ندارن.نقل قول:
آزمون های جامع سنجش هم فقط به این خاطر توصیه میشه که جامعه آماریشون بالاست و داوطلبان زیادی توش شرکت میکنن.
فقط در صورتی که پولت به گزینه2 و قلمچی نمیرسه برو سنجش.
سلام امسال برای سال دوم کنکور دادم و رفتم پیام نور دیگه نمیخوام کنکور بدم
تمام جزوه های گزینه دو رو از مهر 90 تا خرداد 91 مخصوص داوطلبان کنکور رشته ی تجربی همراه با تمام دی وی دی هاش و آزموناش بدون قلم خوردگی(به جز چند دفترچه آزمون) دارم به نظرتون بهترین کاری که میتونم باهاشون بکنم چیه؟ چندتا کتاب هم دارم که حتی لاشون رو باز نکردم....
کتاب ها زیاد تغیر پیدا کردن . سوالات ادبیات که با توجه به حذف برخی درس ها و اضافه شدن برخی درس ها اصلا به درد نمیخوره . سوالات معارف هم همینطور نمیشه ازش استفاده کرد چون این 2تا درس خیلی عوض شدننقل قول:
توی اختصاصی ها هم مقداری تغیر داریم. بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که رایگان اهداشون کنی به کسی که قلمچی میره تا سوالات خوب زبان و زیست و فیزیک گزینه دو رو هم از دست نده