باز هم وصل نشد.البته با گوشی و لپ تاپ هم همین مشکلو وقتی به مودم wifi وصل میشم دارم.یه سوال دیگه اینکهتو یکی از تاپیک ها خوندم که یکی گفته بود دو ماه اول LED رو حالت استاندارد بذار تا آب بندی بشه و کیفیتش بعد چند ماه پایین نیاد.همچین چیزی درسته؟
Printable View
باز هم وصل نشد.البته با گوشی و لپ تاپ هم همین مشکلو وقتی به مودم wifi وصل میشم دارم.یه سوال دیگه اینکهتو یکی از تاپیک ها خوندم که یکی گفته بود دو ماه اول LED رو حالت استاندارد بذار تا آب بندی بشه و کیفیتش بعد چند ماه پایین نیاد.همچین چیزی درسته؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر قبلا به این سوال شما در یک تایپیک دیگر جواب دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فیلم Inception رو با کیفیت 720 به TV وصل کردم راحت پخش کرد.ولی کیفیت 1080 رو وقتی وصل کردم مینویسه فرمت در حال حاضر پشتیبانی نمیشود.فرمت هر دوتا MKV هست.در ضمن فیلم های دیگه با همین حجم (2.5GB) و با همین کیفیت رو راحت پخش میکنه با همین فقط مشکل داره.اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست
هفته پیش آپدیت جدید برای تلویزیون اومد و نصبش کردم ولی کیبورد فارسی همچنان اضافه نشده بود ولی امروز که رفتم تو اسمارت هاب دیدم کیبورد فارسی اضافه شده که از قبلی هم قوی تره و می تونه کلمات رو حدس بزنه. فکر کنم اسمارت هاب هم باید آپدیت می شده تا تغییرات کیبورد فارسی اعمال بشه.
دوست عزیزنقل قول:
لطفا مدل تلویزیون تان را هم ذکر کنید . برای اطلاع عموم و در ضمن من با تلویزیونم همچین مشگلی ندارم .مدل تلویزیون من au40es5600
دوستان من ی عدد UA46ES7770 دارم لطف میکنید لینک آخرین فریمور موجود و سالم و قابل استفاده برای دانلود و آپدیت کردن رو بدید ؟ :دی
با سپاس فراوان
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua46es7770 و نام گذاری اصلی آن ua46es7500
جدیدترین فریمور این مدل
و فریمور دو ماه پیش
مدل من قدیمیه مال سال 2011 هست ولی کیبورد اسمارت هاب ربطی به مدل نداره. این موردو برای دوستانی گفتم که با آپدیت فرمویر کیبورد فارسیشون پریده بود.نقل قول:
سلام
سوال در مورد تلویزیون 7770 اسمارت 46 اینچ سامسونگ دارم
این بلوتوث تلویزیون چطور کار میکنه؟(کارایش چیه)
سینمای خانگی 3550 زیرنویس فارسی ساپورت میکنه یا نه؟
بلوتوث تلویزیون شما فقط برای اتصال عینک های 3D به تلویزیون هس.
راستش منم این مدل سینما رو دارم ولی تا حالا وقت نکردم از زیرنویس فارسیش استفاده کنم. حتما چک میکنم خبر میدم