بله دوست من قیمتش مناسبهنقل قول:
Printable View
بله دوست من قیمتش مناسبهنقل قول:
برادرم قصد خرید خودرو در همین حدود رو داره. من بهش مدلهای پایینتر کورولا رو پیشنهاد دادم. تو ایران تا چه مدلهایی پیدا میشه و از لحاظ فنی چطور هستن؟(مدلهای زیر 98)
قیمتشون در چه محدوده ای هست؟
در مقایسه با دوو سیلو 81 یا 82 چطور هستن؟
کورولا هفته پیش یه مدل 1992 بود میگفت 10500000 توماننقل قول:
البته این ماشین ها به مراتب از نظر بدنه رنگی یا صافکاری رو دارن و مهم تر فنیشون هست
که تویوتا های قدیمی از نظر فنی خوب کارمیکنن اما قطعاتشون روز به روز کمیابتر میشه و قطعات
چینی الان خیلی جایگزینشون شدن.
اما دوو سیلو رو هم اگر وقت بزارید میتونی همون مدل 80 رو پیدا کنید که اونم به مراتب از نظر بدنه خوردگی رو داره کم و زیاد.
تویوتا کورولا خیلی بد گیر میاد و باید تو جمعه بازار خودرو دنبالش باشید
سلام دوستان،من حدود 6و خورده ای بودجه دارم،پراید نمی خوام،ماشین خارجی و قدیمی هم نمی خوام(یعنی می خوام!سگشون شرف داره به این ماشینا،ولی از پس خرجشون بر نمیام! و گرنه دوس داشتم یه نوا یا کورسا یا...بردارم)
فعلا بین roa و rdi موندم،نظرتون چیه؟
roa جدیدتر و بهتر از rdi هست فکر کنم. با 6 میتویند یه roa مدل 87 88 بگیرید فقط دقت کنید سالم باشه از نظر فنی که داغون باشه میشه سرطان!!نقل قول:
بلاخره یه پرشیا دوگانه کلاس جدید گرفتم ! ولی ELX تر و تمیز پیدا نکردم و تونستم ماشین یکی از آشنا ها گاز هم داشت با 20/800 بگیرم ازش، مدلشم برج 9 نود ...
فقط چون با گاز زیاد کار کردن کمی تنبله و شتاب و گاز خوری مناسبی نداره که تعمیرکار ها گفتن درست میشه چون من فقط با بنزین سوپر رانندگی میکنم.
به نظر شما درست میشه و یا تو ذاتشه که اینطوریه ؟حتی بعضا تو سبقت های داخل شهری کم میاره :دی
اون پژویی که داشتم عالی بود :دی
پارس دوگانه سوز مدل 90 رو با قیمت مناسبی خریدیننقل قول:
در مورد سایر مباحث فنی تو بخش پزو پارس یا فنی و تخصصی تاپیک عیب یابی و تعمیر خودرو ادامه بدین
دوست من فکر کنم به اسم تاپیک توجه نکرده بودین اما دفعه بعد دقت کنید
دوست من فکر کنم اینجا انجمن خودرو با قیمت زیر 10 تومن هستش. بعید هم می دونم پارس زیر 10 تومن پیدا بشه. لطف کنید رعایت کنید. ممنون. ولی جدا از اینها به نظرم اگه فنی سالم باشه خوب خریدید. مبارکتون باشه. برای مشکلتون هم احتمالا اگه برنامه ECU بروز بشه حل می شهنقل قول:
با سلام
دوستان با 6 تومن چه نوع پرایدی میشه خرید؟
و سوال دیگه این که یکی از دوستان یه پراید هاچ بگ داره مدل 83. چقدر می ارزه؟ فنی اش رو هم بهم گفته خاطرت جمع. کارکردش رو نپرسیدم!
نقل قول:
پراید هاچ بک مدل 83 ---->4.800.000
پراید صبا مدل 86 تمیز میتونید بخرید .