ما که از شرکت اومدیم بیرون
روز که مجالی واسه دانلود نبود شبم که 5 ساعت رایگانش 1 گیگ هم نمیشد دانلود کرد .....
اومدم مخابرات 512 گرفتم نامحدود ماهی 22 تومن .... روزانه راحت 4 گیگ دانلوند میکنم ..... این شرکت ها اصلا بدرد نمیخورن
Printable View
ما که از شرکت اومدیم بیرون
روز که مجالی واسه دانلود نبود شبم که 5 ساعت رایگانش 1 گیگ هم نمیشد دانلود کرد .....
اومدم مخابرات 512 گرفتم نامحدود ماهی 22 تومن .... روزانه راحت 4 گیگ دانلوند میکنم ..... این شرکت ها اصلا بدرد نمیخورن
والا من ۱ ماه است امدم اینجا حسرت ۱ شب دانلود بالای ۲۰۰ مگ هستم شب ها سرعت اینقدر پایینه که نمیشه صفحه باز کرد حتی چند بار اعتراض کردم میگن همه میخواهند داونلود کنن سرعت پایینه گفتم داداش داونلود هیچی من حتی نمی تونم صفحه باز کنم هیچ شبی هر شب سرعت خرابه از وقتی که اومدم شرکت شما گفت روز ها سرعت خوبه اما شب ها رو ساعت رایگان شرایط همینه. ۱ قسمت سریال رو از ۲ نصفه شب میزارم داونلود ۶.۳۰ هنوز تموم نشده ۱۵۰-۱۶۰ مگ من دورم تموم بشه میرم به خاطر دانلود شبانه اومده بودم داغش تو این ۱ ماه به دلم موند.... 512-2 مگ
ای گل گفتی عزیز ... بخدا شبی یک گیگ هم نمیشه دانلود کرد ... اگه مثلا بخوای یه بازی دانلود کنی اگه 7 گیگ باشه 7 روز طول میکشه تا تموم شه تازه هر شب شرایطش فرق داره .... اما من با 512 مخابرات روزی 4گیگ شیرین میتونم دانلود کنم یعنی همین بازی 7 گیگ رو در عرض کمتر از 2 روز میتونم بگیرم .... تازشم روزها دیگه نگران حجمم نیستم که مثلا فلان سایتو باز نکنم چون عکس زیاد داره و از حجمم کم میشه ..... من کلا 25 روز تو این شرکت بودم اما اصلا به درد نمیخوره ....نقل قول:
یادش بخیر 3سال از همین شرکت اینترنت داشتم ( نمیدونم یادتون میاد یا نه ... قبلا اسم این شرکت پارس بود نه نوین نت .... اون موقع سرویساش نامحدود بود .... ) اولین ای دی اس الی که داشتم از همین شرکت بودم ... 3سال سرعت 128 داشتم با سرعت دانلود 18 که چه روزهای به یاد ماندنی بود.
دمت گرم داداش.نقل قول:
عجب. پس خیلی نوسانیه. البته این افت هم به تعداد کسایی که شبا دانلود میکنن بستگی داره
هم مشکل نوین نت هم مشکل مخابرات به خاطر DNSـشون هست به احتمال زیاد... کلا اگه Time Out داد بهتون اکثرا DNSـشون مشکل داره، که خب به نظر یه جورایی عمدی اینطوری میکنن تا یه سریا که واسش کاری نمیکنن از مصرف حذف بشن... من یه مدت از EDGE همراه اول هم استفاده میکردم همینطوری Time Out میداد همش واس همین DNSـه...نقل قول:
شما برو DNS رو عوضش کن بزار رو DNS عمومی گوگل یا مثلا OpenDNS احتمال زیاد درست میشه...
Google Public DNS :
8.8.8.8
8.8.4.4
OpenDNS :
208.67.222.222
208.67.220.220
البته توی شناسایی IPهای ایرانی مال گوگل یکم مشکل داره، مثلا خیلی موقعا همین P30WORLD رو باز نمیکنه بتون توصیه میکنم از OpenDNS استفاده کنین :20:
سلام.دوستان من سرویس 256 مخابرات با ترافیک 3گیگ دارم که تو ساعت رایگان دانلود(1 تا 8 صبح) 750 تا 800 مگ دانلود میکنم.
به نظر شما ارزش داره که این سرویس رو قطع کنم و سرویس 512-2 نوین نت رو خریداری کنم؟
تو ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد؟
پینگش چطوره؟
دوستان من تو زرگنده نزدیکای سینما فرهنگ زندگی میکنم میخواستم بدونم شما میدونید مرکز مخابراتی که تو محله ما سرویس نوین نت میده کجاست؟؟؟ تو سایت خود نوین نت رفتم ولی مرکز هایی که نوشته بود هیچ کدوم تو محدوده ما نبوده:41:
برو تو صفحه ی تعرفه هاشون فیلد آخر شماره تلفن میگیره،شمارتو اونجا وارد کن.نقل قول:
اگر وایرلس خواستی یه آنتن توی قیطریه دارند(من نزدیکای همت از اون آنتن استفاده میکنم) فکر کنم به طرفای شما هم دید داشته باشه.
داریم من الان جایی که هستم که فقط بخاطر رعایت و سالم بودن روترش امدم ان جایی که تک کانکشن مشکل داره یعنی رتورش خرابه و سواد هم ندارندنقل قول:
تک کانکشن = سرعت استفاده از اینترنت و صفحه باز کردن
این توضیحش برای دوستان بود
اگر هم بیشتر و تخصصی تر میخواین بدونید ما این بحث رو مخصوص این شرکت داشتیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باز هم نفهمیدم اینترنت تک کانکشن چیه؟! اگه منظورت گراف هست که همیشه باید ثابت باشه و بدون نوسان این میشه اینترنت dedicated
شاید هم منظورت این نوشته بوده:
تک کانکشن = سرعت استفاده از اینترنت و صفحه باز کردن
بهتر از من میدونی که سرعت باز کردن صفحات به سرور مقابل هم ربط داره،ساده ترین حالتش که همه تجربه کردند دانلود از رپیدشیر،اگه بدون یوزرنیم پسورد دانلود کنی تک کانکشن و با سرعت محدود ولی اگه یوزر و پسورد داشته باشی مالتی کانکشن با سرعت بالا و با قابلیت resume هم میشه دانلود کرد،این داستان هیچ ربطی به روتر ISP نداره،و به وب سرور(web server) سایت مقابل مربوطه.شما در حالتی میتونی تقصیر گردن روتر بندازی که با یک روشی از وب سرور سایت مقابل مطمئن بشی،من میخوام اون روش بدونم.
یعنی واقعا کسی نیست که اینترنت تک کانکشن با روش درست توضیح بده؟