نقل قول:
ببخشيد من تازه واردم. اين NSS كه باهاش پروداكت كد رو ميشه عوض كردچيه؟ برنامه است يا سخت افزار؟ از كجا ميشه گرفتش وچطوري كار ميكنه؟
من يكx6 مونتاژ مجارستان دارم كه زبان فارسي نداره چطور ميشه فارسيش كرد؟
Printable View
نقل قول:
ببخشيد من تازه واردم. اين NSS كه باهاش پروداكت كد رو ميشه عوض كردچيه؟ برنامه است يا سخت افزار؟ از كجا ميشه گرفتش وچطوري كار ميكنه؟
سلام دوست عزیز تک سایز و exe آخرین فریمور رو نتونستم براتون پیدا کنم !نقل قول:
اینا هستن میتونید دانلود کنید :
RM-505_MENA_FARSI black
0576556
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (106.34 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (9.01 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4.20 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2.75 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (18.80 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (33.43 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.52 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (5.20 kB)
RM-505_MENA_FARSI white
0576575
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (106.34 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (18.80 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (9.01 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4.20 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2.75 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (33.43 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.52 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (5.20 kB)
سلام دوست عزیز تایپک زیــر :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
باید با همین برنامه پروداکت کد گوشی رو تغییر بدی به فارسی و گوشیتو آپدیت کنی !
فارسی به گوشیت اضافه میشـــه ...
موفق باشید!:40:
سلام
فریمور فارسی نوکیا 6300 رو میخوام.
ممنون میشم اگه لینک دانلودش رو بذارید.
:40:..یا حق...:40:
با سلام ...من یه N95 دارم که فریمورش 12.0013 هستش و با رام پچر -- شده حالا میخوام ببینم که فریمور جدیدتری براش نیومده...اگه اومده از چه راهی باید آپدیتش کنم؟...چجوری میشه با Wireles آپدیتش کرد و برام مهمه که دوباره بعد از آپدیت بشه هکش کرد...ممنون
نقل قول:سلام دوست عزیز ورژن های بالاتری اومده ...
تایپک زیر توضیح داده شده برا آپدیت کردن گوشی :46:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من n73 me دارم یه هدست بلوتوث دارم گوشی پیدا نمیکنه از چیزای که خوندم فکردم بخاطر اینکه a2dp رو پشتیبانی نمیکنه و نوشته بودن باید اپدیت شه من fireware v.4..0839.42.2.1 رو گوشیم ولی مثل اینکه V4.0727.2.2.1 این ورژن a2dp رو درست میکنه من باید چیکار کنم؟ باید اون یکی که قدیمی تره رو نصب کنم؟
سلام اقای H.VIKE این فریمورهای که برای نوکیا x6 گذاشتی با منو فارسی است؟
من از کجا بفهمم که کدامش به گوشی من میخوره ایا اینهایی که گذاشتید در جایی تو گوشی یا رو جعبه نوشته شده تا من ببینم کدامش به گوشیم میخوره. ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنید.
نقل قول:سلام دوست عزیز آره فارسی رو ساپورت میکنــه ...
خب ببینید فریمور ورژن گوشیتون چنده اگه این که من گذاشتم بالاتر بــود فایل های رو که گذاشتم رو دانلود میکنی و با برنامه جـف که تایپک اموزشش قسمت نوکیا هست روی گوشیتون فلش میکنیـــد !
ببخشید آقای H.VIKE این همه از شما سوال میکنم ورژن گوشیم 20 بود خودم آپدیت کردم شد 21 ولی منو فارسیش پرید
Software Version : v21.0.004
Sotware Version Date : 05-06-2010
Custom Version : 21.0.004.256.01
Custom Version Date : 06-07-2010
Language Set : 01
Model : x6-00
Type : RM-559
اینها مشخصات گوشیم بعد از آپدیت هست ولی منو فارسی نداره. در ضمن گوشیم مشکی رنگ است. حالا باید هر 10 فایلی را که برای گوشی ایکس6 گذاشتی را بردارم و با برنامه جف داخل گوشیم بریزم.
سلام دوستان
من یه فریمور برای e50 می خوام.اونی رو که آپلود کردین تو صفحه های اول تاپیک لینکش خرابه.خیلی لازم دارم.اگه میشه فارسیش رو بزارین