دوست عزیز این شرکت از قبل عید نوروز تعرفه هاش همینطور بودنقل قول:
Printable View
دوست عزیز این شرکت از قبل عید نوروز تعرفه هاش همینطور بودنقل قول:
نقل قول:
این نمایندگی داتک هست در کرمانشاه اما نمیدونم چرا خود داتک تعرفه هاشو تغییر نداده
شرکت سرویس دهنده من هم هیچ اطلاعی از این اتفاقات و خبرها ندارن. چیزی ابلاغ نشده
شركت ها قيمت رو براي رگلاتوري ارسال كردن ، فقط بايد تاييد بشه و در سايت قرار بگيره !نقل قول:
ولی همه شرکت ها منکرش میشن نمیدونم چرا!!
صبر هم خوب چیزیه! نه؟!!!
اولا تا آخره این هفته فرصت دارن که قیمت هاشونو به سازمان تنظیم مقررات ارائه کنن (لازم نیست بذارن روی سایت) بعد از تایید از سازمان قیمت هارو میذارن برای مردم روی سایت!!
افتاد؟!!!!
الان به سازمان زنگ بزنید بهتون میگن تعداد زیادی از شرکت ها سرویس های پیشنهادی رو ارسال کردن.
خوب تاییدش مگه چقدر طول میکشه ؟!نقل قول:
مگه آنالیز شبیه سازی نرم افزاری مسائل عددی محاسباتی هست ؟! با یک نگاه میشه فهمید و تایید یا رد کرد دیگه .
چرا تو تایید یا عدم تایید تاخیر می کنن ؟ این فقط یه معنی داره منتظر زد و بند هستن و تنظیم قرارهای پشت پرده.
پ .ن : فونت بزرگ =داد زدن ! نیازی بود تو این پست داد بزنید ؟
ممنون امانقل قول:
اگر اینجا رو میخوندین :متوجه میشدین که شرکت های خصوصی حق دارن تا 20 درصد گرونتر از تعرفه های تعیین شده خدماتشون رو ارائه بدنکد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=100541
.....
پس فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه ...
دوستان از نظر مکاتبات اداری، درمورد مسئله تعرفه های جدید باید کتبا از مرجع مربوطه به شرکتها ابلاغ بشه، صرف توبوق کردن در رسانه ها هیچ الزامی برای شرکتهای PAP ایجاد نمی نمایدد. یادتون میاد چند ماه پیش گفتن اینترنت 20 درصد ارزون شد! شما چیزی حس کردین؟!
آقا یه چیزی گفتن اینترنت باید نامحدود شه اما شرکت ها می تونن سرویس های دیگه هم ارائه بدن.خب الان isp من داره همین کارو میکنه حالا این قانون چه دردی رو میخواد دوا کنه؟
من امروز با مدیر فروش ISP خودم صحبت کردم، میگه هنوز هیچ ابلاغیه ای به دستشون نرسیده!
و هرچی میدونند همونایی هست که در اخبار شنیدند!