سلام دوست عزیز آخرین ورژن درایور nVidia geforce Gt540M 280.26 است. Version:نقل قول:
280.26 WHQL که من همین الان تو سایت nvida چک کردم که تاریخ انتشارش 2011.08.09 می باشد.
Printable View
سلام دوست عزیز آخرین ورژن درایور nVidia geforce Gt540M 280.26 است. Version:نقل قول:
280.26 WHQL که من همین الان تو سایت nvida چک کردم که تاریخ انتشارش 2011.08.09 می باشد.
بله متوجه شدم ولی خب چرا این آپدیت تو سایت دل نیست ؟ چون اونجا هم پیشنهاد شده بود از سایت دل برای بروز رسانی استفاده بشه .نقل قول:
ممنون .
دوستان منو یه رانمایی کنین لطفا. من وقتی خواستم لپ تاپم رو بگیرم مرده گفت باید آنتی ویروس اصل بخری. گفت Bit Defender خوبه منم حواس نبود فایروال نداره. یه ورژن فارسیه مسخره بود. چند روز پیش آپدیت کردم به 2012. اما یه روز بعد متوجه شدم بعضی سایت ها رو با تاخیر 3 4 دقیقه به بالا لود میکه ! خلاصه پاکش کردم و الام هیچ آنتی ویروسی نصب نیست. خواستم بدونم میشه Licence اینو به Internet Security آپدیت کرد ( که نمیشه فکر کنم).
یه سوال دیگه. شنیدم ویندوز های اصل با آنتی ویروس های کرک شده مشکل دارن و ویندوز رو خراب میکنن. خواستم بدونم درسته؟!
این موضوع در مورد NOD 32 هم درسته ؟! ( که فقط User pw میخواد و کرک نداره).
یه سوال دیگه :21:
حدود یک ماه هست این لپ تاپو دارم. یه بک آپ گرفتم ازش اول کار ولی رو هارد اکسترناله. می خواستم اگه بشه یکی دیگه بگیرم میشه؟ میترسم تنظیمات رجیستری یکم بهم خورده باشه. لطفا کمکم کنین . ممنون :40:
سلامنقل قول:
آقا امین فرقی نکرد.بازم رو 5 ثانیه خاموش شد.بعدشم که روشن کردم پیغام F1 F2 ازین جور چیزا!
بعد 5 دقیقم تو همون حالت خاموش شد.نمیدونم اون حالتی که گفتین بعد از هایبرنت 5 ساعت طول میکشه چیه؟
.همه چیزم چک کرده بودم قبل از 5 درصد.طبق دستور بود.
الانم زدم دوباره شارژ بشه.مشکل چیه؟
سلام دوستان
من یه xps l502 دارم به یه مشکل برخوردم
وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد میکنم انیمیشنش روی صفحه نمیاد
دوتا از دکمه های لمسی بالای کیبورد هم کار نمیکنن یعنی select میشن اما چیزی اجرا نمی شه
در ضمن backlight هم داره که از اول کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزار dell quickset رو نصب کننقل قول:
سلام من که لینکو پیدا نکردم ولی با یه سختی دانلود کردمنقل قول:
چرا توی این تاپیک هر هفته یا هر زمان که آپدیت جدید میاد یه پست ویژه نمیذارین؟؟؟؟
اینجوری یه ارشیوی هم میشه از اپدیت ها
منم وقتی سیستم رو ریکاوری کردم به همچین مشکلی بر خوردم واقعا جالب بود با آپدیت کارتهای گرافیک و آپدیت ویندوز حل شد.نقل قول:
تا جایی که براتون امکان داره درایو های کل سیستمتون رو به روز کنید.
مثلا درایو کارت صدا درایو وایرلس کارت شبکه. بایوس .چیپست های مادربورد...
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
منم وقتی سیستم رو ریکاوری کردم به همچین مشکلی بر خوردم واقعا جالب بود با آپدیت کارتهای گرافیک و آپدیت ویندوز حل شد.نقل قول:
تا جایی که براتون امکان داره درایو های کل سیستمتون رو به روز کنید.
مثلا درایو کارت صدا درایو وایرلس کارت شبکه. بایوس .چیپست های مادربورد...
وقتی رو 5% خاموش میشه 5 ساعت بهش دست نمیزنی میزاری همونجوری خاموش بمونه بعد 5ساعت میزنی به برق سیستم رو روشن میکنی.یه 7-8 ساعتی میزاری شارژ بشه.نقل قول:
سلام دوستان
من درایور جدید کارت گرافیک nVidia geforce Gt540M 280.26 رو نصب کردم ...
بهبودی حاصل نشد ... احساس کردم افت کیفیتی داشت و کلا سرعت پردازش کار های گرافیکی هم یه نمه پایین اومده بود ... در ضمن حتی آیکون GPU Activity هم تو این ورژنش از بین رفته بود ... دوباره داونگرید کردم به ورژن قبلیم که این بود : Nvidia Geforce GT 540M Driver Update - Ver. 275.33
اگر با درایور های لبتاپتون مشکلی ندارین بهش دست نزنین ... بعضی وقت ها هم بعضی آپگرید ها ممکنه با بعضی از نرم افزار های نصب شده از قبل کانفلیکت ایجاد کنه ...
موفق باشید.