-
1_ دلخوشي و كار موجب ميشوند كه زمان كوتاهتر به نظر بيايد.(شكسپير)
2_ در تحمّل غمي جانسوز،زماني كوتاه،بسيار طولاني خواهد بود.(شكسپير)
3_ آنها كه كلامشان بوي درد و رنج ميدهد،قطعاً از حقيقت الهام گرفتهاند.(شكسپير)
4_ تا آن هنگام كه زنده هستي حقيقت را بيان كن و از شيطان حذر كن.(شكسپير)
5_ در دنيا زشتي وجود ندارد،زشتي در خود ماست.(شكسپير)
-
زيبايي از نگاه شكسپير:
1_ زيبايي جز نيكي بيثمر و مبهم نيست.
2_ زيبايي همان فريبايي پر تلألؤ است كه ناگهان محو ميشود.
3_ زيبايي گلي است كه پيش از جوانه زدن پژمرده ميشود.
4_ زيبايي شيشهي نازك و شكنندهاي است كه خيلي زود شكسته خواهد شد.
5_ به ندرت به كساني كه زيبايي بخشيده شده،عفّت نيز بخشيده ميشود.امّا آنان كه از عفّت برخوردارند،غالباً نعمت زيبايي را ندارند.
-
افسوس که جوان نمی داند و پیر نمی تواند
حجازی
-
پیران خود را پاس بدارید تا کوچکها پاس شما را نگه دارند
حضرت امیر (ع)
-
رئیس سرخپوستان خدای خودش را اینطور قسم می دهد :
ای خدای بزرگ به من کمک کن که هر وقت خواستم درباره راه رفتن دیگری قضاوت کنم قدری با کفشهای او راه بروم
بی مایگی و بدکاری پاینده نخواهد بود ، گیتی رو به پویندگی و رشد است . با نگاهی به گذشته می آموزیم آدمیان، اشتباهاتی همچون : برده داری ، همسر سوزی و ... را رها نموده است ، خردورزی ! آدمی را پاک خواهد کرد . اُرد بزر
-
ازدواج مثل اجرای نقشۀ جنگی است که اگر انسان یک مرتبه اشتباه نماید کارش تمام شده و دیگر جبران آن به هیچ صورت نمی شود . بورنز
با زنی ازدواج کنید که اگر مرد می بود بهترین دوست شما می شد . بردون
-
کسی که بخشش می کند زمانی به نشاط واقعی دست می یابد که پس از جستجوی فراوان نیازمندی را پیدا کند که عطای وی را بپذیرد .تلاش برای یافتن چنین شخصی ، از ایپار لذت بخش تر است . جبران خلیل جبران
افکار ما بسان درختان نارنج در گلدان نگهداری می شوند . به نسبت بزرگی گلدانی که ریشه های آنها را در خود زندانی دارد رشد می کند . بولور
دل کیهان را اگر بگشاییم این سخن را خواهیم شنید " هر کنشی واکنشی را در پی دارد " پس بر این باور باشید ! همه کردار ما چه خوب و چه زشت ، بی بازگشت نخواهد بود . اُرد بزرگ
مردمان غالباً نقص دلیل خویش را با خشم می پوشانند . آلجر
درختان شعرهايی هستند كه زمين بر آسمان می نويسد و ما آنها را بريده و از آنها كاغذ می سازيم تا نادانی و تهی مغزی خويش را در آنها به نگارش درآوريم . جبران خلیل جبران
فرومایگان پس از پیروزی ، همآورد شکست خورده خویش را به ریشخند می گیرند . اُرد بزرگ
خود را با هوس نزدیک مکن که خرد از تو روی بر می تابد . بزرگمهر
خدا پنداریست ! اما چه کسی است که این پندار را بیاشامد و نمیرد؟ . فردریش نیچه
-
برای یاد گرفتن انچه که می خواستم بدانم احتیاج به پیری داشتم،اکنون برای خوب به پا کردن انچه که می دانم، احتیاج به جوانی دارم.
ژوبرت
-
من مردانی را دوست دارم که مردانه رفتار کنند، قوی و کودکانه. (فرانسواز ساگان)
ايتاليايي ها ميگن : عشق يعني ترس از دست دادن تو...
-
شكسپير:
1_ تقصير ستارگان بخت ما نيست كه زير دست ماندهايم،اشتياه از خود ماست.
2_ خداوند عادل از پليديةاي ما آلتي ميسازد براي تنبيه خود ما.
3_ برخي از مردم بزرگزاده به دنيا ميآيند،بعضي به بزرگي نائل ميشوند و گروهي هم هستند كه بزرگي به آنها تحميل ميگردد.
4_در امور زندگي بشر جزر و مدّي وجود دارد كه اگر هنگام طغيان از فرصتها استفاده شود،او را به كامراني ميرساند.ولي در صورت غفلت،سراسر زندگي او در گرداب فلاكت و تهي دستي خواهد گذشت.
5_ همه چيز در دست خداست امّا،علاج بسياري از دردها كه آن را منتسب به خدا ميدانيم، در دست خود ماست.