سلام سرعت هاشون که همه شون خوبند از نظر من و باتری های قوی ای هم دارند. آیپد ایر بهتر هست ولی مینی از این لحاظ بهتره که جمع و جور تره. ولی کلا آیپد هر مدلی باشه خوبه. من خودم بین این دو آیپد ایر رو انتحاب می کنمنقل قول:
موفق باشید
Printable View
سلام سرعت هاشون که همه شون خوبند از نظر من و باتری های قوی ای هم دارند. آیپد ایر بهتر هست ولی مینی از این لحاظ بهتره که جمع و جور تره. ولی کلا آیپد هر مدلی باشه خوبه. من خودم بین این دو آیپد ایر رو انتحاب می کنمنقل قول:
موفق باشید
یاعلی سلام دوستان دیگر هم اگر ممکنه لطف کنند و نظر بدن مرسینقل قول:
میخوام آیپد ایر وای فای بگیرم تنها چیزی که برام الان مهمه از کجا بگیرم و اینکه موقع خرید به چی ها توجه کنم که اصل باشه و آکبند و اینکه بهم نندازن . و موقع خرید چه چیزهایی هست .. راهی برای شناسایی اصل و تقلبیش هست موقع خرید؟
مرسی
نقل قول:
سلام ... اول از همه از جاي معتبر خريد كنيد ... سريال رو ( پشت جعبه ) از اينجا چك كنيد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبايد تاريخي براي اتمام گارانتي زده باشه ! از اينجا ميفهميد دستگاه نو هست يا دست دوم !
سلفون نازك و يك دست دور جعبه هست ، در كناره ها به صورت t شكل جمع شده .
داخل پورت usb شارژر سريال نامبر بايد باشه ( قسمت سفيد رنگ داخل )
Sent from my iPad using Tapatalk
جای معتبر توی پایتخت بیشتره یا حافظ ؟نقل قول:
چطوری جای معتبر رو میشه تسخیص داد ؟
بعد اونجا خودشون این امکان رو میدن که چک کنی از طریق اینترنت خودشون .. چون گوشیم اینترنت نداره :(
بعد وقتی سریال رو وارد میکنی تاریخ اعلام میکنه .. اگه چیز دیگه ای عیر تاریخ وارد نشون داد .. نشون دهنده چیه ؟
جای معتبر توی پایتخت بیشتره یا حافظ ؟نقل قول:
چطوری جای معتبر رو میشه تسخیص داد ؟
بعد اونجا خودشون این امکان رو میدن که چک کنی از طریق اینترنت خودشون .. چون گوشیم اینترنت نداره :(
بعد وقتی سریال رو وارد میکنی تاریخ اعلام میکنه .. اگه چیز دیگه ای عیر تاریخ وارد نشون داد .. نشون دهنده چیه ؟
من تهرات نیستم .. معمولا خود ساکنین یک شهر میتونن مکان های معتبر رو تشخیص بدن( علائدین معتبر نیست معمولا ) :n02:نقل قول:
بله معمولا اجازه میدن ... ( اینجا که اینطوریه )
وقتی قبل از روشن کردن دستگاه سریال رو وارد میکنی هیچ تاریخی نباید زده باشه ! اگر زده باشه یعنی اینکه قبلا اکتیو شده و نو نیست !
به نظر من پایتخت از بقیه جاها معتبر تره و اینکه میشه گفت اکثر مغازه هاش هم اپل کار می کنند.نقل قول:
ببینید برای اصل یا تقلبی بودن پرسیدید که باید خدمت تون عرض کنم آیپد اصل یا تقلبی نداره همشون اصل هستند ! چون چیزی نیست که بگیم از روش کپی شده از اصلش هم بهتر. فقط موقع خرید به پارت نامبر دستگاه هم حواستون باشه بهتره که LL/A بخرید. پارت نامبر های امارات برنامه Facetime رو ندارند.
و اینکه به گارانتی و اینکه تا حالا فعال نشده باشه همونطور که دوستمون هم فرمودند دقت کنید.
برای اینکه از اینترنت هم استفاده کنید فکر می کنم به مغازه و فروشنده برمیگرده.
موفق باشید.
درسته مسلما ایپد تقلبی وجود نداره منظور دوستان بیشتر پلمب بودن و تقلبی نبودن لوازم جانبی توی جعبه است که در مورد ایرپاد (ایفون ) و شارژر زیاد اتفاق میافتهنقل قول:
همچنین ممکنه قبلا از ایپد باز شده باشه و درصورت داشتن مشکل دوباره پلمپ اش کرده باشن
Sent from my iPad using Tapatalk
سخت افزار اير ٢ بالاتره يا ايپد ٥؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk