افشاگري مدير عامل سابق استقلال
فوتبال نيوز: مديرعامل باشگاه استقلال تهران يك روز پس از محروميت قطعي اين تيم از ليگ قهرمانان آسيا از اتفاقاتي سخن گفت كه در طي چهار ماه اخير به تعبير خودش باعث شده بود تا او تنها به عنوان يك ماشين تحرير امضا عمل كند.
دكتر مقداد نجفنژاد اظهاركرد: اتفاقات و شرايطي كه در حوزهي مديريت باشگاه استقلال تهران در طي چهار ماه اخير رخ داد، هيچ كدام بر اساس خواسته و ارادهي من نبود. متاسفانه شرايطي ايجاد شده بود كه بنده به عنوان يك نماد مديريتي، تنها مجري اجباري خواستهها و ارادههاي افراد ديگر باشم.
وي افزود: مشكل اصلي در باشگاه استقلال از زمان بحث تشكيل سازمان فوتبال شروع شد. از همان ابتدا و بدليل تضاد در فعاليت حوزهي مديريت باشگاه و سازمان فوتبال استقلال با دلايلي كاملا منطقي و استدلالهاي علمي از هيات مديره خواستم تا از تشكيل چنين سازماني در باشگاه خودداري كنند اما، متاسفانه به دليل توافقاتي كه از پيش انجام شده بود بدون توجه به نيازها و خواستههاي من، سازماني در باشگاه تاسيس شد كه سرمنشا تمام اختلافات شد.
نجفنژاد افزود: معتقد بودم، اين جايگاه در شان قلعهنويي به عنوان يك مربي موفق در استقلال و سرمربي تيم ملي كه بالاترين جايگاه فني در فوتبال ايران است، نخواهد بود. قلعهنويي يا بايد لخت ميشد و به طور كامل در اختيار استقلال قرار ميگرفت و يا اين كه براي حفظ شان و جايگاه خود از دخالتهاي اين چنيني در استقلال خودداري ميكرد. متاسفانه با فشار و اصرار برخي از اعضاي هيات مديره، سازماني در استقلال بنا نهاده شد كه آمده بود تا تنها با تصميمات مديريتي باشگاه مخالفت كند و يا يك سيستم مديريتي جديد را در باشگاه اداره كند.
وي افزود: استقلال با سازمان فوتبال و قلعهنويي نميتوانست موفق باشد و واقعا هم موفق نشد. اين مهمترين موضوعي بود كه متاسفانه برخي از اعضاي هيات مديره به دليل تفكرات شخصي خود اصرار به اجراي آن داشتند. بارها نسبت به تبعات احتمالي اين سازمان هشدار داده بودم اما، از آنجايي كه اصل بر مخالفت با تصميمات مديرعامل گذاشته شده بود، هيچ گاه به اين موضوعات توجهي نشد.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: با قلعهنويي رفيقم. پيش از ايجاد اختلافات، از آنجايي كه همين هيات مديره مرا انتخاب كرده بود با آنها نيز مشكلي نداشتم اما، از زماني كه برنامههاي اجرايي به مديرعامل ديكته شد مشكلات شروع شد. نخواستم اين مسايل را رسانهاي كنم چرا كه معتقد بودم به استقلال ضربه ميزند اما، متاسفانه تفكرات غير حرفهاي و متصور بودن قدرت براي برخي از افراد در هيات مديره، استقلال را به سراشيبي سقوط هدايت كرد.
وي گفت: به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال اين مشكلات را به افرادي كه بايد منتقل ميكردم، منتقل كردم و تنها چارهاي كه داشتم، سكوت در برابر اتفاقات بود. نميخواستم به عنوان مديرعامل منتخب هيات مديره در كمتر از چند ماه وارد شرايطي شوم كه تصميم هيات مديره ناكارآمد جلوه كند. ولي در حال حاضر با صراحت تمام اعلام ميكنم كه اگر نجفنژاد نتوانست برنامههايش را اجرا كند، مقصر اصلي آن برخي از اعضاي هيات مديره بودند.
نجفنژاد با تقدير از حمايتهاي زريبافان و رسولينژاد به عنوان دو عضو هيات مديره باشگاه استقلال كه او از آنان به عنوان حامي اصلي خود در هيات مديره ياد ميكند گفت: مهندس علي آبادي به عنوان رييس مجمع باشگاه استقلال تفكرات سازندهاي در مورد ادارهي باشگاه استقلال داشت. به دليل دشواريهايي كه در مديريت باشگاه استقلال ايجاد شده بود و به دليل ترس از اتفاقات آينده كه قطعا مقصر تمام آنها مديرعامل شناخته ميشد در هفتم اسفند ماه طي نامهاي به رييس سازمان تربيت بدني كليهي گزارشات لازم در مورد اتفاقات، حاشيهسازيها و انحصارطلبيهاي موجود در هيات مديره اين باشگاه را به ايشان گزارش كردم و تاكيد كردم كه اگر ايشان خواهان ادامهي حضور من به عنوان مديرعامل هستند بايد اين شرايط را فراهم كنند كه علي آبادي با پذيرفتن اين مسايل تاكيد داشت، موضوع حل خواهد شد.
وي در پاسخ به اين سوال كه چگونه هيات مديرهاي كه شما را به عنوان مديرعامل معرفي كرد، حاضر نبود با مديرعامل باشگاه همكاري كند؟ گفت: در زمان حضور «يوسفپور» در راس وزارت رفاه، چهار گزينه براي مديريت باشگاه استقلال مطرح بودند. فتحالله زاده، هاشمي، اوليايي و بنده از گزينههاي نهايي بوديم كه هيات مديره و وزارت رفاه اصرار داشتند از اين چهار نفر، يكي به عنوان مديرعامل انتخاب شود. با رايزنيهايي كه صورت گرفت، ظاهرا توافق كليهي اعضاي هيات مديره بر روي انتخاب بنده بود و در نهايت نيز با تصميم هيات مديره و حكم سرپرست وزارت رفاه مديرعامل باشگاه شدم. فكر نميكردم كه برخي از اعضاي هيات مديره بخواهند با انتخابي كه كردهاند، به جنگ برخيزند و براي اجرايي كردن برنامههاي خود به دنبال تضعيف مديريت باشگاه باشند.
نجفنژاد تاكيد كرد: نميدانم چرا برخي از افراد كه اين همه دغدغه در باشگاه استقلال داشتند، مرا به عنوان مديرعامل انتخاب كردند. اگر از روز اول خودشان مديرعامل ميشدند، شايد اين اتفاقات پيش نميآمد. تنها حرفم اين است كه اگر نجفنژاد را مديرعامل كردهايد، چرا با او مخالفت ميكنيد؟ چرا نميخواهيد اين مسايل را به طور رو راست با او حل و فصل كنيد؟ شايد با حاشيهسازي قصد خراب كردن مديرعامل را داريد؟
مديرعامل باشگاه استقلال تهران همچنين گفت: در جلسهي هيات مديره به من پيشنهاد كردند كه استعفا بدهم ولي من اين كار را نكردم. اگر برخي از اعضاي هيات مديره نيز پذيرش استعفاي من را مطرح كردهاند تنها تاييد طرح پيشنهاد استعفاي من بوده است.
نجفنژاد افزود: از روز اولي كه به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال مشغول به كار شدم مخالفتها به طور آشكار و پنهان شروع شد، يك نفر از مديران و كاركنان اجرايي باشگاه استقلال را من به اين باشگاه نياوردم. چرا كه حق اين كار را نداشتم. اگر ترابيان و ديگران در اين باشگاه مشغول به كار شدند همه با تصميم اميدوار رضايي بود. اگر من مديرعامل بودم چرا ديگران تصميم اجرايي ميگرفتند و تنها مرا تحت فشار قرار ميدادند تا اين تصميمات را بپذيرم و زير احكام آنها را امضا كنم؟
نجفنژاد خاطرنشان كرد: هدفم خدمت بود اما، عدهاي نميخواستند و طي مدتي كوتاه مرا مجبور به كنارهگيري كنند تا خودشان با مهرههايي كه مد نظر داشتند، تسلط كاملي بر باشگاه استقلال داشته باشند.
نجفنژاد كه حاضر نشد در مورد كنارگذاشتن برخي افراد از چارت اجرايي باشگاه و ارتباط آن با مخالفتهاي رييس هيات مديره با خود سخني بگويد تاكيد كرد: هر چه اتفاق افتاد حاصل اين تفكر بود كه برخي از اعضاي هيات مديره نميخواستند، مديرعامل موفق باشد و من هم در اين مدت سعي كردم با حفظ شرايط نگذارم، استقلال آسيبي ببيند.
وي افزود: زماني كه باشگاه را به من تحويل دادند، يك ريال در حساب باشگاه پول نبود و شش ميليارد تومان بدهي روي دست مديرعامل بود. نگران بدهيهاي نبودم، چرا كه ميدانستم چگونه بايد درآمدزايي كنم. متاسفانه باز هم عدم همكاري و سنگ اندازي برخي از اعضاي هيات مديره باعث شد تا برنامههاي ماليام اجرا نشود.
مديرعامل باشگاه استقلال افزود: بيست و هفت سال اين باشگاه در دست مدعياني بوده است كه امروز سنگ استقلال را به سينه ميزنند. واقعا اگر آنها دلسوز استقلال بودند در طول اين بيست و هفت سال بايد براي اين باشگاه يك شرايط ثابت و پايداري فراهم ميكردند. آقايان در بيست و هفت سال نتوانستند شرايط را دگرگون كنند، چگونه از من توقع دارند در كمتر از چهار ماه با تمام مخالفتها و حاشيهسازيها و مخالفتهاي آشكار برخي از اعضاي هيات مديره موفق به اجراي برنامههايم شوم.
نجفنژاد همچنين با اشاره به جذب تئودور يونگ گفت: يكي ديگر از مشكلات در بحث تصميمات اجرايي در مورد تيم فوتبال استقلال بود. قريب، اميدوار رضايي، قلعهنويي و حتي ايرواني در جلسات شبانه نشستهاند و در مورد شرايط فني تيم تصميمگيري كردهاند و حتي مبلغ قرارداد يونگ را نيز مشخص كردهاند. آن وقت در يك سريال از پيش طراحي شده يونگ را براي توافق نهايي به باشگاه ميفرستند كه بر سر مبلغ قرارداد با او به توافق برسم. جالب اينجاست كه يونگ نيز در آن جلسه با صراحت اعلام كرد كه قرار نيست بر سر مسايل مالي موضوعي مطرح شود. از من خواست كه قرارداد را امضا كنم و هيچ سوالي در مورد مبلغ و چگونگي قرارداد نپرسم. اين اوج بيتوجهي به روابط مديريتي در يك باشگاه است.
نجفنژاد در پايان و با تاكيد بر اين كه با مباحث مطرح شده مقصران اصلي در حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا كاملا هويدا شدهاند از هواداران خواست تا با هوشياري كامل مسايل اين باشگاه را دنبال كنند و اجازه ندهند با احساسات آنان بازي شود.
تاثير اصل ۴۴ قانون اساسی بر تاريخ گذشتگان فوتبال ايران
رویداد تلخ حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا همان قدر که برای برخی بزرگراهی برای جولان دادن و بی تفاوتی در ساختار کلان فوتبال ملی شده، به همان نسبت نشان از بذرهایی است که در یکی از باشگاه های پرتماشاگرمان کاشته شده است.
به واقع ساده انگاری و بی اطلاعی است که آدم غیرمتخصص و بی تجربهای مانند نجف نژاد را مقصر اصلی این ماجرا معرفی کرد. چون اندک دقت و توجه در ماهیت و ذات باشگاه ها و فضای ذهنی آدم های درون آنها نشان می دهد که کار به قدری سطحی و بی مایه تلقی شده که هیچ کسی قدرت تاثیر برای آن را نداشته است.
برخی مدعی هستند که تیم های صنعتی از بحث مالی دور بوده و مدیریت راحتی دارند، خوب برای نمونه استقلالی ها هم که در این فصل و فصل های گذشته مدعی هزینه سالیانه چندین میلیاردی هستند، ولی با اندکی سختی بیشتر. چگونه است که مدیریت صحیح در تیم های صنعتی دست کم آبروی فوتبال ملی را نابود نمی کند، ولی در باشگاهی مانند استقلال منجر به خلق شگفتی در تاریخ لیگ قهرمانان از قدیمی ترین نماینده فوتبال غرب آسیا می شود؟!
پول و سرمایه بهانه است، مشکل استقلال و دیگر تیم های مردمی و ناموفق فوتبال را باید در مدیریت و هرم های شکل گرفته در آن بررسی کرد، جایی که یک نفر با منم منم یک باشگاه را تا سرحد بیچارگی جلو برد و حالا هم به این و آن قسم می خورد که من تاثیری در این ماجرا نداشتم!
وقتی بهزاد کتیرایی پیشنهاد مستقیم ریاست این باشگاه را از سوی برخی اعضای هیات مدیره رد کرد، مشخص شد که آسمان مدیریت در این تیم آنقدر تیره و تار است که باتجربه های ورزش ما آن را در خشت های خامی که برخی چیده و برایش دیگران را وسوسه می کنند به خوبی دیده و متوجه می شوند!
بی شک سرمایه حضور و شعور مردم وقتی می تواند به برکناری یا تغییرات گسترده در یک باشگاه منجر شود، هیچگاه اجازه نخواهد داد که این دو باشگاه مردمی از دست رفته یا نابود شود! مگر اینکه برخی دوست داشته باشند با این بحران ها دو تیم بزرگ مردمی کشورمان هم به تحلیل فرسایشی نزدیک شده و هم اینکه همیشه به عنوان «سوپرمن»، «بابا»، «نجات دهنده» و «علاقه مند» مطرح باشند و بتوانند برای رقابت های سیاسی از ابزارهای مناسب سود ببرند!
به جاست سازمان تربیت بدنی که در راستای اصل 44 قانون اساسی، می تواند بزرگترین خدمات را به کشور ارایه کند، یکبار برای همیشه قید حس انحصاری مالکیت بی فایده بر این دو باشگاه را دور ریخته و با بررسی های مناسب و هدفمند استقلال و پرسپولیس را در سایه سرمایه گذاری های خصوصی به مردم واگذار کند. چون به واقع ماجراهایی که سازمان تربیت بدنی بر سر واگذاری شتاب زده استقلال به وزارت رفاه و قبل از آن در سال های گذشته واگذاری پرسپولیس به وزارت معادن و فلزات رخ داد، به خوبی نشان داد که نه تنها مشکلات این تیم ها با این گونه تدابیر که البته در جای خودش و به صورت کارشناسی ارزشمند است، حل نشد. بلکه سیر نزولی شدیدی پیدا کرده و سرانجام استقلال نمونه آشکار است.
حرکات شتاب زده در ورزش شاید برای برخی مدیران غیر ورزشی ساده باشد مانند رفتاری که وزیر جدید رفاه در پس دادن ناگهانی استقلال به سازمان تربیت بدنی انجام داد، اما متاسفانه نتایج سخت آن در روزهایی است که دیگر جای جبران وجود ندارد. سازمان تربیت بدنی باید باور کند، تیمداری و در دست گرفتن امور یکی دو تیم مهم کشور وظیفه و شاخص فعالیت های او نیست و باید برای اجرای اصل 44، نخست این حس را از درون خودش و علاقه مندان شدید آن ریشه کن کند، تا سرمایه گذاری روی ورزش ایران شکل اجرایی به خود گرفته و شرایط، بیمه کننده حضور سرمایه گذاران بزرگ در این عرصه مهم باشد.
بازتاب
داوران ايراني براي قضاوت در جام باشگاههاي آسيا دعوت شدند
كنفدراسيون فوتبال آسيا از چهار داور ايراني براي قضاوت در جام باشگاههاي آسيا دعوت به عمل آورد.
طبق ابلاغيه Afcبه كميته داوران فدراسيون فوتبال، مسعود مرادي به عنوان داور وسط ، رضا سخندان و حسين نجاتي به عنوان كمك داور و هدايت ممبيني به عنوان داورچهارم، بازي بين دو تيم النصر لبنان و نبيتچي تركمنستان را كه در بيروت برگزار ميشود، قضاوت خواهند نمود.
اين بازي در تاريخ ۲۹اسفند برگزار خواهد شد.
---> ايرنا.داورايراني.آسيا.
علي دايي پس از راي كميته انضباطي: به فيفا شكايت ميكنيم
علي دايي پس از راي كميته انضباطي:
به فيفا شكايت ميكنيم
نميخواهند تيم سايپا قهرمان شود
پرسپوليس يك ميليارد تومان هزينهي مربي كشتي كرده است!
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
علي دايي پس از اعلام راي كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال با ناعادلانه دانستن آن گفت: به فيفا شكايت خواهيم كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مربي - بازيكن سايپا همچنين گفت: چه طور ممكن است در عرض 20 دقيقه مسوولان كميته انضباطي به تصميمگيري در خصوص چنين راي شديدي برسند؟! ما اين راي را قبول نداريم و به فيفا شكايت ميكنيم.
علي دايي كه در جلسهي علني كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر نشد، با اشاره به اين كه تعداد خبرنگاران در جلسهي هيات دولت هم به اين تعداد نميرسند، گفت: علت عدم حضورم در جلسهي علني كميتهي انضباطي اين بود كه بسياري از حرفها و مسائل را نميتوان جلوي دوربين تلويزيون مطرح كرد.
دايي با شكايت و گلايه از شيث رضايي به خاطر صحبتهاي اخيرش در مطبوعات گفت: ايشان در گفتههايشان به اين اشاره داشتند كه من تبعيض نژادي قائل هستم، در صورتي كه من به تمام مردم خوب ايران احترام ميگذارم.
وي با اشاره به 17 سال بازي كردن در باشگاههاي ايران و خارج گفت: آقاي رضايي نه تنها يار گيري نكرد بلكه خسيس ترين فوتبالي را كه در زندگي ام ديده ام، ارايه داد.
علي دايي با انتقاد از داوري خداداد افشاريان و با بيان اين كه او اصلا به 28 خطاي رضايي توجهاي نكرد، گفت: اگر اين بازيكن از سوي داور توبيخ ميشد اين اتفاق نميافتاد.
علي دايي با اطمينان از قهرماني سايپا در اين فصل گفت: من در مجموعهاي كه كار ميكنم برايشان احترام قائل هستم و مطمئن هستم كه سايپا قهرمان خواهد شد.
وي در پاسخ به سوالي در خصوص شكايت رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال از وي گفت: مطمئن باشيد آن كسي كه رو سفيد از اين شكايت بيرون ميآيد علي دايي خواهد بود.
دايي افزود: نميخواهند تيم سايپا قهرمان شود، اما ما مردانه ايستاده ايم و تمام تلاشمان را خواهيم كرد.
وي با بيان اين كه در هفتههاي اخير چهار امتياز از سايپا گرفته اند، گفت: دو امتياز ما را مقابل پرسپوليس از ما گرفتند و دو امتياز هم در بازيهاي استقلال و صباباتري از چنگ ما بيرون كشيدند.
وي با اشاره به اين كه دليل اين كه نميخواهند سايپا قهرمان شود شايد اين باشد كه استقلال از جام باشگاههاي آسيا حذف شده است، گفت: من تاكنون در مورد حذف استقلال صحبتي نكرده ام. اما فوتبال ملي ما از اين حادثه متزلزل شد و ما با اين كار فقط داريم خودمان را فريب ميدهيم.
علي دايي با اشاره به اين كه پرسپوليس يك ميليارد تومان هزينهي جذب مربي كشتي كرده است، نه مربي فوتبال! افزود: كدام باشگاه بي پولي چنين هزينهاي براي مربي پرداخت ميكند، در صورتي كه كل كادر فني سايپا 120 ميليون تومان پول گرفته اند.
علي دايي اضافه كرد: از اين به بعد ايمان دارم كه تيم من قهرمان ليگ برتر ميشود.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر زدن ضربهي سر به صورت شيث رضايي گفت: رضايي دست مرا گرفته بود و من اجازهي هيچ حركتي را نداشتم. جاي هيچ خراشي بر روي صورت شيث رضايي ديده نميشود و حتي از مسوولان كميتهي انضباطي خواستم ميكروسكوپ و ذره بين بياورند تا ببينند.
وي همچنين با اشاره به صحبتهاي اخير محمود فكري در مطبوعات كه كميتهي داوران نميتواند علي دايي را محكوم كند، گفت: آقاي فكري نبايد در مورد مسائل كميتهي انضباطي نظري بدهند و بهتر است ايشان دلايل حذف استقلال را مطرح كنند.
دايي با اشاره به اين كه شجاعت اين است كه در ورزشگاه آزادي و در مقابل تماشاگران قانون را اعمال كنيم، گفت: من نميدانم چرا هميشه تصميمات داوري به ضرر تيم ما تمام ميشود.
وي، با بيان اين كه من عليه عنايت شكايت كرده ام، گفت: ايشان به من گفته اند كه تهمت و افترا زده ام اما، هنوز هم پاي صحبتم ايستاده ام كه هيچ كسي جز تيم داوري نميتوانست جو استاديوم را آرام كند.
علي دايي در انتقاد به اين كه من مديون تماشاچيهاي پرسپوليس هستم گفت: تماشاگران پرسپوليس مرا تشويق كردند اما، طبيعي است كه الان براي پرسپوليس بازي نميكنم روابط خوبي در بازي مقابل پرسپوليس با من نداشته باشند.
محروميت چهار جلسهاي علي دايي به يك جلسه كاهش يافت(عدالت واقعی)
با راي شوراي عالي استيناف فدراسيون فوتبال؛
محروميت چهار جلسهاي علي دايي به يك جلسه كاهش يافت
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
شوراي عالي استيناف فدراسيون فوتبال محروميت چهارجلسهاي علي دايي را به يك جلسه كاهش داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از صدور راي كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال مبني بر محروميت علي دايي به چهار جلسه از همراهي تيمش و پرداخت مبلغ بيست ميليون ريال جريمهي نقدي، باشگاه سايپا طي درخواستي به فدراسيون فوتبال تقاضاي رسيدگي مجدد اين پرونده در شوراي عالي استيناف فدراسيون فوتبال را مطرح كرد كه بر اين اساس موضوع روز سهشنبه با حضور علي دايي و سرپرست تيم فوتبال سايپا در محل فدراسيون فوتبال مورد بررسي مجدد قرار گرفت و شوراي استيناف نيز راي كميتهي انضباطي را نقض كرد.
بر اساس اين گزارش، شوراي استيناف محروميت علي دايي را به يك جلسه كاهش داد و سه جلسهي ديگر را نيز به مدت شش ماه به حالت تعليق آورد.
محمد مهدي نبي، دبير فدراسيون فوتبال و عضو شوراي عالي استيناف فدراسيون فوتبال در اين باره به خبرنگار ايسنا گفت: بر اساس آيين نامهي فدراسيون فوتبال و اختيارات شوراي استيناف اين راي صادر شده است.
وي افزود: مبلغ جريمهي علي دايي همچنان پا بر جاست و بايد پرداخت شود.
نبي همچنين در خصوص راي صادره براي شيث رضايي نيز گفت: باشگاه پرسپوليس نيز درخواست تجديد نظر را ارايه كرده بود اما، از آنجايي كه حداقل مجازات براي رضايي در نظر گرفته شده بود، شوراي استيناف اين راي را مجددا تاييد كرد تا شيث رضايي همچنان يك جلسه محروم باشد.
گفتني است، اعضاي شوراي عالي استيناف فدراسيون فوتبال علاوه بر نبي، دكتر رشادتي و افتخاري، نايب رييس فدراسيون فوتبال هستند كه عبدالرحمن شاه حسيني نيز دبير اين شورا است ولي ظاهرا روز گذشته در جلسه حضور نداشته است.
بازي دوستانه تيم فوتبال اميد ايران و امارات لغو شد
سرمربي تيم فوتبال اميد ايران گفت: بازي دوستانه تيم اميد ايران با تيم اميد امارات عربي متحده لغو شد.
"وينگو بگوويچ" روز شنبه در گفت و گو با ايرنا در دبي افزود:بازي دوستانه با تيم فوتبال اميد امارات عربي متحده يكي از گزينههاي اردوي دبي بود، اما به دليل كمبود وقت از انجام آن صرفنظر كرديم.
وي گفت: بازي با تيم اميد امارات مناسب بود، اما ممكن بود موجب خستگي بازيكنان شود و در كسب نتيجه با تيم اميد عربستان تاثير بدي بگذارد.
سرمربي تيم فوتبال اميد ايران افزود: به غير از "اميد روانخواه" تمامي بازيكنان به تيم اميد ملحق شدهاند و مشكل خاصي در اين زمينه وجود ندارد.
وي در خصوص عدم پيوستن روانخواه به تيم افزود: در حال حاضر اين بازيكن از تيم خط خورده و ديگر نميتواند تيم اميد را در ادامه مسابقات همراهي كند.
تيم فوتبال اميد ايران روز يكشنبه عازم رياض پايتخت عربستان سعودي ميشود تا روز چهارشنبه ۲۳اسفند ماه جاري در مرحله مقدماتي مسابقات المپيك ۲۰۰۸چين، با تيم اميد عربستان بازي كند.
---> ايرنا.فوتبال.اميد.
تيم فوتبال اميد ايران نتيجه را يك بر صفر به عربستان واگذار كرد
تيم ملي فوتبال اميد ايران با نتيجه يك بر صفر نتيجه را به تيم ملي اميد عربستان واگذار كرد.
بازيكن شماره ۱۶تيم عربستان تنها گل اين تيم را در دقيقه ۸۲وارد دروازه تيم ايران كرد.
دو تيم در نيمه اول با نتيجه صفر صفر زمين مسابقه را ترك كردند.
عربستان سعودي در نيمه دوم اين بازي دست به سه تعويض در خط مياني و حمله خود زد.
دو تيم ايران و عربستان به رغم افت و خيزهاي اين بازي، ديدار خوبي را به نمايش گذاشتند.
بازيكنان تيم ملي اميد عربستان دراين بازي سه اخطار و بازيكنان تيم ملي اميد ايران هم دو اخطار دريافت كردند.
اين مسابقات در چارچوب رقابتهاي مقدماتي المپيك ۲۰۰۸چين در ورزشگاه "محمد بن فهد بن عبدالعزيز" درالدمام عربستان برگزار شد.
تيم ملي اميد ايران در بازي نخست خود در برابر تيم ملي اميد استراليا با نتيجه صفر صفر به تساوي رسيد.
ديدار بعدي تيم ملي اميد ايران برابر كشور اردن هاشمي روز هشتم فرودين ماه در شهر عمان برگزارش ميشود.
---> ايرنا.فوتبال.عربستان.ايران.
داوران آلماني ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال را قضاوت ميكنند
داوران ديدار تيمهاي فوتبال پرسپوليس و استقلال تهران آلماني خواهند بود.
مسوولان فدراسيون فوتبال مكاتباتي را با مسوولان فدراسيون فوتبال آلمان انجام دادهاند و گزينههاي خود را براي قضاوت اين ديدار اعلام كردهاند.
دستاندركاران فدراسيون فوتبال آلمان تا روز دوشنبه اسامي اين داوران كه ديدار فوق را قضاوت خواهند كرد، اعلام خواهد كرد.
ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران روز دهم فروردين ماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهدشد .
---> داوران.قضاوت.ايرنا.