يك سوال:
براي صفحه اين گوشي ضد خش لازم هست يا نه؟
Printable View
يك سوال:
براي صفحه اين گوشي ضد خش لازم هست يا نه؟
بچه ها من گوشيمو reset factory كردم ولي angry birds هنوز كند هست ومن بازي رو تو حافظه داخلي نصب كردم ولي باز كند هستش تو رو خدا به من بيچاره راست بگيد: angry birds در گوشي شما كند نيست؟؟؟؟؟؟؟؟
حتي اگر يه ذره كند هست بگيد :19:
سلام
گوشی من فایل mp4 رو نمیتونه پخش کنه. کسی این مشکل رو نداره؟
سلام، من با این گوشی خیلی حال کردم. میخوام بخرمش ولی هم گرون شده و هم نایاب!
من تا حالا گوشی لمسی نداشتم، سوالم اینه که اگه گوشی رو توی جیب بزارم مشکلی براش پیش نمیاد.
ممنون.
دوستان كسي نيست به ما كمك كنه؟نقل قول:
سلام دوست عزیز احتمالا کیفیت فایلی که می خواید پخش کنید بالاست و گوشی از لجاظ سخت آفزاری کم میارهنقل قول:
این برنامه رو هم میتونید امتحان کنید[HTML]http://updates.anplayer.com/rockplayer/RockPlayer-ARMv6vfp-1.7.2.apk[/HTML]
سلام.نقل قول:
من با vplayer فرمت avi رو که خیلی بیشتر از وضوح خود گوشی بود اجرا کردم راحت کار میکرد..
ولی دفعه بعد که خواستی دوباره از این برنامه استفاده کنید هنگ میکنه.
چندین ورژن استفاده کردم.. همینطور بود
rock palyer که دوست عزیزم فرشید:40::40::40: قرار داده هم میتونید خیلی مفید باشه.
سلام دوستان من یه هفته ای میشه که مطالب اینجارو دنبال میکنم و خیلی هم از gio خوشم اومده بود.ولی با این نارضایتی که دوستمون punisher_2008 و دوستان دیگه ازین گوشی دارن یه مقداری پاپس کشیدم.می دونم تا حالا 100 دفعه نظر بچه ها در مورد گوشی پرسیده شده ولی اگه امکانش هست لطف کنین یه بار دیگه بهم مشاوره بدین که این گوشی رو بگیرم یا نه؟واقعا سخت افزاره نسبتا بالاش تو عمل کم میاره؟ roxh58 ممنون میشم شما هم نظرتون رو بدین
rock palyer , هم نصب كردم ,فايده نداشت شايد از كيفيت باشه امتحان نكردم ممنون دوست عزيز
vplayer رو كه اصلا نصب نمي كنه
روت كنم مي گي نصب بشه؟
شمايي كه مي گيد angry birds كند نيست منظور من مرحله هاي اول نيست مرحله هاي قسمت هاي بعدي منظورمه....
به هر حال ببخشيد اگه با حرفام رو اعصابتون راه رفتم
ديگه هر كي ندونه من مي دونم كه بازي مال بچه هاست نه خرخونا ...... البته با اين حرفم قصد توهين به شما رو ندارم.