من اپدیت کردم چیزی پاک نشدنقل قول:
من اپدیت کردم چیزی پاک نشدنقل قول:
از اونجایی که نمیدونم رام های سونی Wipe میکنن یا نه ، توصیه میکنم حتما یه بکاپ بگیرین ، ضرر نداره...
با آپدیت سرویس میپره!با گوشی آپدیت کردن رو نمیدونم.
فکر نکنم بک آپ گرفتن انقدر سخت باشه.یه بک آپ بگیر.یا به کارت میاد یا نمیاد دیگه.
دوستان عجب چیزیه این TeackID.
یه آهنگ نصفه گرفته بودم که نمی دونستم خوانندش کیه. شدیداً هم این آهنگو دوست داشتم. یه چند ثانیشو دادم به TeackID در جا هم اسم خوانندرو و هم اسم آهنگ رو آورد. سریع رفتم تو وب هم یه سرچ کردمو آهنگو دانلود کردم:8:
واقعا حال کردم. عجب چیزیه این گوشی واقعا امکاناتاش بیستِ
دوستان سلام
من تو صفحه ی اصلی بودم ، خواستم ویجت هارو ببینم. بعد ویجت Picture frame رو انتخاب کردم.هیچ ویجتی اضافه نشد. بعد رفتم گالری دیدم صفحه خالیِ. خوشبختانه چیزی پاک نشده. چون با برنامه ی root رفتم دیدم همچی ر جاشِ.
کسی می دونه باید چی کار کنم که گالریم به حالت اولیش برگرده؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
ادیت:
ببخشید. حل شد.
سلام..
ببخشید.. من فعالیتم یکم داخل P30WORLD کم شده.. همش داخل موبایلستان هستم.....
ولی نمیشه اینجارو ول کرد.. اخه اینجا خیلی خاطره دارم..
قیمت این گوشی امروز 450 شده بود.. بدون گارانتی.. خوب شد من 1 ماه پیش 410 خریدم:D
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
سلام دوست عزیز..نقل قول:
با WI-FI اپدیت کنید هیچی پاک نمیشه.. من خودم اپدیت کردم پاک نشد.
ولی محض احتیاط MY BACKUP PRO دانلود کن از همچه BACKUP بگیر راحت هم رستور میکنی..
برنامه مفیدی هم هست
سلام دوستان. از همگی ممنون. آپدیت کردم هیچی پاک نشد !!! :31:
کلی چیز میز هم اضافه شد که خیلی باحاله . خیلی خوب بود.
موفق باشید.
Inteks Kernel
این کرنل توسط خودم تست شده.
به طور پیشفرض فرکانس روی 1.4GHZ هست که به نرم افزار مثل CPUSET متونید تنظیم کنید حداکثر تا
1.8GHZ اورکلاک کنید با پایداری کامل. اما پیشنهاد میکنم هرگز بیشتر از 1.4 اورکلاک نکنید چون احتاجی نیست سنگین ترین بازی های HD به راحتی روی 1GHZ اجرا میشه و این چیزی جز مصرف باطری بیشتر
برای شما نخواهد داشت. در حال حاظر گوشی های دو هسته ای هیچ استفاده واقعای از سخت افزارشون ندارند و تا حالا هیچ نرم افزار و یا بازی ساخته نشده که روی تک هسته ای ها جواب نده.
تنها با افزایش فرکانس میتونید سرعت پردازش فایل های سنگین مثل خارج کردن یک فایل 800MB رو از حالت فشرده در گوشی بیشتر کنید.. وگرنه شما کلاک سی پی یو رو روی 800MHZ هم بزارید بازی هایی مثل
ASPHLAT 6 به راحتی اجرا میشه
پیشنهاد میکنم فرکانس سی پی یو رو روی 1GHZ بزارید و هر موقع احتیاج داشتین کلاکش رو تغیر بدین و کارتون تموم شد به حال عادی برگردونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه:
فقط توجه کنید چند نکته:
قبل از نصب کرنل باید بوتلودر گوشیتون باز باشه
قبل از نصب از رامتون backup بگیرین
از این کاستوم کرنل فقط روی رام های رسمی استفاده کنید
اموزش نصب:
بعد از باز کردن بوتلودر .
1: کرنل رو دانلود کنید و به پوشه fastboot منقل کنید
2: shift رو نگه داشته و راست کلید کنید و گزینه cmd رو انتخاب کنید
3: در cm این دستور رو بزنید fastboot flash boot boot.img
4: صبر کنید تا به اخر برسه و کارش تمون بشه..
5: کابل رو جدا کنید و گوشی رو روشن کنید .
نقل قول:
خوب خدارو شکر. مشکل شما هم حل شد:31:
من که یه مشکل داشتم، مُردم تا فهمیدم اشکال از چیه:19:
حاجی شوخی نکن جدا قیمت 450 بود؟ قیمت وی چند؟