براي dvd مشكلي نداريدنقل قول:
اگر تبديل usb داشته باشه كه توي داك داره ميشه از مودم هاي 3g استفاده كرد روي ايسوس ترانسفورمر دوستان نصب كرده بودند
در مورد 11.6 هم فعلا اطلاع دقيقي نيست گويا ( نميشه قطعي نظري دادبزرگوار )
براي dvd مشكلي نداريدنقل قول:
اگر تبديل usb داشته باشه كه توي داك داره ميشه از مودم هاي 3g استفاده كرد روي ايسوس ترانسفورمر دوستان نصب كرده بودند
در مورد 11.6 هم فعلا اطلاع دقيقي نيست گويا ( نميشه قطعي نظري دادبزرگوار )
t_tanhayam خیلی مردی.دمت گرم :11:نقل قول:
من اتفاقاً مودم GSM دارم البته مودمی که فعلاً روی ویندوز 7 استفاده میکنم.همین هم روی تبلت جواب میده ؟
نمیدونم چرا Asus مدل 3G نداده بیرون.آخه تبلتی که باهاش نتونی تو بیرون اینترنت بری لطفی نداره ( البته توی ایران بیشتر این موضوع صدق میکنه )
راستی release 2012, Q2 دقیقاً به تاریخ ما کی میشه ؟
mkv رو پخش میکنه؟ من خواستم از کامپیوتر با کابل کپی کنم به تبلت آخرش ارور داد و گفت که این فرمت قابل پخش نیست و کپی نمیشه کرد یعنی مشکل داره؟نقل قول:
و این که این تبلت من پوشه اصلیش که همه چیش توشه اسمش Root هست یعنی روت شده؟
نقل قول:
اره mkv رو ميتونه تا فرمت 720p تقريبابدون لگ با dice player اجرا كنه
ممكن حجم فايلتون بيشتر از 4 گيگ هست واين ارور ميگيريد
نه برادر اگر تبلت روت باشه برنامه هاي مثل superuser نصب هستند وامكان دسترسي به فايل هاي سيستمي رو هم داريد
t_tanhayam عزیز میشه جواب منرو هم بدید ؟نقل قول:
آره حجمش بیشتر از 4 گیگ هست یعنی بالاتر از 4 گیگ رو نمیتونم روش بریزم؟ راهی نداره؟نقل قول:
بعد شما مال خودت رو روت کردی؟ پیشنهاد میکنی منم روت کنم یا نه؟
والا مهدي جان دوستي مودم 3g داشت كه با ترانسفورمر از اينترنتش استفاده ميكردنقل قول:
هر سال ميلادي رو به 4 بخش تقسيم كنيد هر بخش يك كوارتر خواهدبود ( كوارتر دوم يعني سه ماه دوم 2012 )
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
در سيستم عامل اندرويد مموري هاي با فرمت FAT قابل شناسايي هستند (هر چند اسكريپت هايي گاها نوشته ميشه در اين مورد تا NTFS هم قابل شناسايي باشه )نقل قول:
و متاسفانه نميشه فايلي بزرگتر از 4 گيگ رو در FAT داشت
لذا مجبوريد پارت پارت كنيد فيلم مورد نظرتون رو
روت كردن كه كار خاصي نيست عزيز -نه نيازي نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز سپاس فراوان :11:
راستی یه مورد دیگه به ذهنم رسید : من تو ویدیوهایی که دارن پرایم رو نمایش میدن دیدم که صفحه اصلیش ساده است. آخه من برای سامسونگ رو دیدم یه حالت دیگه ایی داشت.یه جورایی یه حالت سه بعدی داشت. اینا تم هستن ؟
شرمنده زیاد شدنقل قول:
پس با این حساب برای حجم بالای 4 گیگ باید روی فلش فیلم رو بریزیم و بزنم به تبلت؟
احتمالا افكت ها ويجتها وسوايپ هاي متفاوت تاچ ويز و ايس كريم بوده ( هيچ تفاوتي از نظر ui وجود نداره در صورتيكه از لانچر غير استاك استفاده بشه )نقل قول:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
فرقي نميكنه شما روي فلش هم نميتونيد فايلي با حجم بيشتر از 4 گيگ ابريزيد ( در صورتيكه فرمت fat باشه )نقل قول: