سلام هیچ راهی برای آنلاک کردن بازی هایی که میگه باید از طریق آنلاین جوازشو بگیره (مثل بازیهای کاسینو ) وجود نداره؟
Printable View
سلام هیچ راهی برای آنلاک کردن بازی هایی که میگه باید از طریق آنلاین جوازشو بگیره (مثل بازیهای کاسینو ) وجود نداره؟
من این بازیو نصب کردم! وقتی اجرا میکنم شروع به دانلود میکنه به حجم 454 مگ! یه فایل دانلود کردم(اپدیت4)
میشه یه نفر کمک کنه
الان من با gameupdater خود بازی ، بازی رو آپدیتش کردم ولی سریال نامبر می خواد. چیکارش کنم؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا بدونم آپدیت شماره چنده:31:
سلام
من کرک ورژن dlc explo v023 build 10 بازی رو میخوام
ممنون میشم برام بزارید:11:
سلام.دوستان من تو بازی وقتی می خوام سوار هواپیما میشم می خوام برم هاوایی از بازی میپره بیرون.چیکار کنم؟
کسی تا حالا این مشکل رو نداشته؟
سلام
من کرک ورژن dlc explo v023 build 10 بازی رو میخوام
ممنون میشم برام بزارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بازی رو گذاشتم رو حالت کلاچ دنده عقب رو خوب میرهولی میخوام برم دنده 1 نمیتونم تو تنظیمات هم درست اعمال کردم ولی در جای که نوشته دنده 1 دنده 2 دنده 3 الی 7 یکیشون رو گذاشتم یه دکمه بعد کلاچ رو گرفتم اون دکمه رو زدم فرضا 2 بود میرفت ولی من میخوام از یک بالا به ترتیب بره همون
GEAR UP GEAR DOWN
رو درست کردم کلاچ رو میگیرم و گیر اپ رو میزنم هیچی ماشین تکون نمیخوره ولی تو دنده عقب کلاچ رو میگیرم بعد میرم دنده ععقب و راحت میره عقب ولی اصلا نمیتونم اینطوری برم دنده یک
با سپاس
کرک جدید رو دانلود کن در ضمن بازی رو از فایلup luancherاجراش کننقل قول:
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
سلام ایا این بازی روی سیستم من اجرا میشه با جزییات بالا و روزولوشن1280*1024وانتی الایسینگ16x
cpu:intel i7 2600k 3.4ghz
ram:3.5gb 1600 ddr3
vga:gts250 1gb ddr3
آقایICE M@N
سلام من این صفحات رو گشتم ولی سیو 100% رو پیدا نکردم میشه لطفا آدرس رو یکبار خودتون بزارید.
نقل قول:
سلام دوست عزیز بفرما اینجا هم سیو های بازی هست هم ترینر
کد:http://www.filecrop.com/Test-Drive-Unlimited-2-Save.html