رفيق گل اين بازي سيستم بالايي ميطلبه صفحات قبل رو بخون حتما متوجه خواهي شد...نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadmother
Printable View
رفيق گل اين بازي سيستم بالايي ميطلبه صفحات قبل رو بخون حتما متوجه خواهي شد...نقل قول:
من مي خوام بدونم كه با عوض كردن cpuکار حله؟
من دارم ميگم كه اگه cpu رو عوض کنم مشکل حله؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سي پي يو رو عوض كني مجبوري گرافيك رو هم عوض كني...اصلا از كجا معلوم مادربورد هم نخواد كه عوض كني...نقل قول:
سلام من فكر مي كنم اگر مشكلتو به يك شركت كامپيوتري بگي بتونن كمكت كنننقل قول:
علت اينكه گفتم cpu به این خاطر بود که کامپیوتر دوستم cpu اش قوی تر از من و کارت گرافیکش از من ضعیف تر بود
ولی شما می گین که گرافیک ارتقا بده تا گیر بازی رفع شه اگر این جوری باشه کامپیوتر دوستم که گرافیکش از من پایین تر است
پس چرا بازی اینقدر روون اجرا می شه؟
لطفا اگه کسی می دونه یه کمک کنه
با تشکّر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین رفیق این بازی سیستم خوبی رو میطلبه برای اجرا...من منظورم این بود که شما احتمالا برد گرافیکت با مادربورد و غیره نمیخونه...که به این میگن ناهماهنگی قطعات...خلاصه اینطوریه...نقل قول:
آقا خواهش می کنم لطفا یکی نحوه کار با این asr رو توضیح بده ؟
کامل لطفا
ممنون
patch هیمن رو از کجا بگیرم؟
با سلام من بازی هیتمن 4 را رو که شامل 7 سی دی بود خریدم و بعد روی کامپیوترم نصب کردم و از این سایت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش بازی هایش فایلی را که برای کارت گرافیک بازی هیتمن 4 بود که مشکل در اجرای بازی رو از بین می برد دانلود کردم و آن را نصب کردم ولی وقتی که می خواهم بازی رو اجرا کنم پیغامی مبنی بر اینکه سی دی اورجینال بازی رو قرار بده می آید من همه ی سی دی ها رو قرار دادم ولی باز همان پیغام می آید من کرک بازی رو کپی کردم بعد از اون که اون فایل رو نصب کردم این جوری شد
مشکل از کجاست؟