دو تا تیرک + یک شوت به هوا از نیم متری دروازه از سوی گومزنقل قول:
دو تا تیرک + یک شوت به هوا از نیم متری دروازه از سوی گومزنقل قول:
بایرن خوب بازی کرد....ولی با معرفت اگه این حرف رو میزنی یه نگاه به موقعیت های اینتر هم بکن....من 1صحنه رو دیدم که کامبیاسو دروازه خالی رو زد به اسمون...(فکر کنم کامبیاسو بود)نقل قول:
بعدشم گل بایرن از اشتباه سزار بود...نکنه منکر این میشی؟
دوست عزیز من به سالهای دیگه چیکار دارم،من امسال رو میگم(چرا شما هر وقت کم میارین میرین به گذشته):13:نقل قول:
ساندرلند اگه امسال تیم خوبی نبود الان تو جدول این رتبه رو نداشت و یه چیزی رو هم بهت بگم اویزه ی گوشت کن که تیم 20 لیگ انگلیس هم منچسترو برد و هم لیورپولو دیگه در پیتیها جای خود دارن:27:(لیگ انگلیس تیم بد نداره)
ای کاش این بایرنتون هم بخوره به بارسا تا ببینم اون موقع چیکار میکنید...:21:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
در ضمن روبین کازان هم بهتر بارسا هست،شک نکن:27:
سزار میخواست توپ رو کامل بگیره که نتونست ولی اگه توپ رو فقط مشت میکرد یه طرف دیگه هیچوقت اینطور نمیشد.نقل قول:
درسته اون دروازه خالیم جناب آقای کامبیاسو به آسمون فرستاد.
ساندرلند؟!؟!؟؟
دیشب کلی خندوند جناب وزیر ما رو ...شماها دیگه بس کنین
اصلا چطوره برا لیگ انگلیس یه Champions League جداگانه بزارن... اینطوری بازی انگلیسی ها خراب نمیشه.نقل قول:
(لیگ انگلیس تیم بد نداره)
آخه حیفه منچستر نیست این همه راه بره تا جنوب فرانسه و مساوی کنه برگرده
ولی این ساندرلند حقش داره تو لیگ برتر ضایع میشه... مطمئنا اگه تو فراسنه بود الان اول می شد :27:
نمیدونم به مسخره گفتی:47: یا جدی:12: ولی زدی تو خال:46:
دوست عزیز ضرباتی که به تیر دروازه میخوره نه بعنوان شوت درون چارچوب حساب میشه و نه بعنوان خارج از چارچوبنقل قول:
دو تا تیرک + یک شوت به هوا از نیم متری دروازه از سوی گومز
بعد چطور شما اونا رو به عنوان گل حساب کردی؟!
قبول دارمنقل قول:
چون مثلا واقعا سخته که بخواد ادم انتخاب بکنه از تیمایی مثل منچستر و لیورپول و سیتی و چلسی و تاتنهام و آرسنال 4تاشون بیان واسه cl
ولی جدا از کل کل فکر میکنی چلسی با این اوضاعی که داره بتونه حریف تیمای قدر اروپایی بشه؟
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
اعتبار و قدرت یه تیم رو طی سالای متمادی میسنجن نه فقط طی یه فصلنقل قول:
هال سیتی هم وقتی اومده بود لیگ برتر اولاش ترکونده بود ولی الان کجاست؟
تو چمپیونشیپ
فعلا بارسا هم ببین میاد بالا جزو 8تا بعد دربارش صحبت میکنیم که چی میشه اگه بهم بخورن.
یعنی مطمئن بودم اینو میگی:5:نقل قول:
بشین ببین میاد یا نه....:46:
چون یه بازی مساوی شد باید اینجوری در نظر گرفت؟ یعنی به همین سادگی هاست دیگه؟! :31:نقل قول:
اصلا چطوره برا لیگ انگلیس یه Champions League جداگانه بزارن... اینطوری بازی انگلیسی ها خراب نمیشه.
آخه حیفه منچستر نیست این همه راه بره تا جنوب فرانسه و مساوی کنه برگرده
ولی این ساندرلند حقش داره تو لیگ برتر ضایع میشه... مطمئنا اگه تو فراسنه بود الان اول می شد
ما با توجه به نتایح چند سال اخیر میگیم. کافیه نتایج تیم های لیگ انگلیس توی لیگ قهرمانان رو با تیم های لیگ های دیگه مقایسه کنید....
حالا حتما میای میگی پارسال بایرن تونسته منچستر رو ببره پس تمومه دیگه :31:
با یه سال نمیشه در نظر گرفت حداقل باید 10 سال رو در نظر بگیریم
الان مگه چه اوضاعی داره؟نقل قول:
قبول دارم
چون مثلا واقعا سخته که بخواد ادم انتخاب بکنه از تیمایی مثل منچستر و لیورپول و سیتی و چلسی و تاتنهام و آرسنال 4تاشون بیان واسه cl
ولی جدا از کل کل فکر میکنی چلسی با این اوضاعی که داره بتونه حریف تیمای قدر اروپایی بشه؟
خود بایرن مگه تا چند وقت پیش توی لیگ خیلی بد نتیحه نمی گرفت؟!
بد نتیجه گرفتن توی لیگ دلیل بر نتیجه نگرفتن توی لیگ قهرمانان نیست
همین لیورپول هم اون سالی که قهرمان شد توی لیگ افتضاح نتیجه گرفته بود
چلسی هم الان برای بردن تیم هایی مثل بایرن و رئال و ... هیچی کم نداره :31:....