سلام
من ویندوز عوض کردم و الان که iTunes رو نصب می کنم Playlist هام نمیاد !! با اینکه قبل از عوض کردن ویندوز فولدر iTunes رو از My Music کپی کرده بودم و حالا که Paste میکنم بازم جواب نمیده .... ویندوزم win 7 هست
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Printable View
سلام
من ویندوز عوض کردم و الان که iTunes رو نصب می کنم Playlist هام نمیاد !! با اینکه قبل از عوض کردن ویندوز فولدر iTunes رو از My Music کپی کرده بودم و حالا که Paste میکنم بازم جواب نمیده .... ویندوزم win 7 هست
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول:
از شما سپاسگزارم
سلام دوستان خسته نباشيد
من الان ibooks رو دانلود كردم و ميخواستم براي اولين بار از طريق library كتاب بريزم روي آيفونم ... ولي توي منو هاي آيتونزم library وجود نداره !!!!!! بايد چيكار كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام به همه دوستان .دیروز ایفون4.3گرفتم اما هیچ صدایی از اسپیکرهاش در نمیاد حتی وقتی زنگ میخوره هم صدا نداره و فقط ویبره میشه از قسمت تنظیمات هم تنظیمات رو انجام دادم اما باز هم صدا نداره فقط با هدست میشه لطفا منو راهنمای کنید دوستان
وقتي گوشي رو صل ميكني يه تب اضافه ميشه به اسم گوشيت.تو اون يه قسمت هست به اسم books بايد تو اون بريزينقل قول:
با سلام
یه دور نرم افزار آیتونز رو پاک کنید و آخرین ورژنش رو دانلود و نصب کنید
و مجدد سینک کنید.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
سمت چپ گوشی بالای دکمه های ولوم، یک کلید هست که بالا پایین میره و برای سایلنت و صدا دار شدن گوشی هست.
احتمالا اون کلید پایین هست.
وضعیت اون کلید رو تغییر بدید.
موفق باشید.
سلام به همگی:20:
من با عکس ریختن تو آیپاد تاچم مشکل دارم یعنی وقتی فولدر عکسو تو آیتونز انتخاب میکنم و Apply رو میزنم بازم هیچ عکسی رو نمیریزه:41:
تا حالا خودم عکس ریخته بودم تو آیپادم ولی نمیدونم چرا الان نمیشه!!:13:
ممنون میشم جواب بدین :40:
ببخشید مال من این تب books که شما میگین نداره میتونین ازش یک عکس بگیرین ؟