حتما از سایت اصلیش استفاده کن....نقل قول:
Printable View
حتما از سایت اصلیش استفاده کن....نقل قول:
شما از كجا ميدونين همه اين آدما خير هستن ؟ پدر مرحوم خودم زمين 500 متري تو خرمشهر خريد داد به آموزش پرورش تا مدرسه درست كنن حتي اونها پيمانكار رو هم مشخص كردن ولي در نهايت اونجا شد مسجد !نقل قول:
چرا این آدم های خیر زمین میخرن میدن ارگانهای دولتی که اونها معلوم نیست با اون زمینها چه سوءاستفاده بکنن یا اصلا برای خودشون بالا بکشن؟؟
چرا یه مدرسه نمیسازن؟؟
همه خيرين ميدونن كه زمين به اوقاف دادن يعني چي ؛ ولي خب همشون هم براي خيرات اين كار رو نميكنن اكثرا براي ريا و دروغ دارن چنين كاري ميكنن .
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
بله مخصوصا در هند و مالزي به راحتي ميتونه اين كار رو بكنه . فقط قبل از كالج بايد دوره يك ساله براش بزارن .نقل قول:
اوكراين هم شرايطش مشابهه . آلمان اگه بخواد بره بخونه اگه اينجا توي كنكور پزشكي قبو شده باشه اونجا هم بهش اجازه ميدن بخونه .
دوست شما دقيقا ميخواد كجا بخونه ؟
سلامنقل قول:
دوست شما دقيقا ميخواد كجا بخونه ؟
همین که گفتم دیگه پزشکی یا دندان پزشکی یا چشم پزشکی
توی کانادا یا آمریکا چطور ؟
خیلی کاملهنقل قول:
کد:http://mohajersara.com/index.php
پيشي جون رشته چشم پزشكي كه نداريم . :31:نقل قول:
پزشك عمومي ميتونه براي تخصصش گرايش هاي مرتبط باچشم ( بيماري هاي چشم ؛ چشم پزشكي ؛ جراحي چشم و ... ) رو بخونه . رشته اپتومتريستي ولي فكر ميكنم وجود داشته باشه ولي سطح علمي و درآمدش هيچ قابل مقايسه با پزشكي و دندانپزشكي نيست .
آمريكا و كانادا هم هزينه بيشتري دارن و هم زندگي كردن توشون به عنوان دانشجوي خارجي سخت تره . برنامه هاي تحصيليشون خيلي پيشرفته تره و فعاليت هاي خارج از دانشگاهي و بيمارستانيشون براي خارجي ها خيلي سخته . به دوستت بگو سعي كنه براي تخصص گرفتن وارد اين كشور هابشه نه دوره هاي عمومي پزشكي و دندانپزشكي :20:
كشورهايي كه هزينه تحصيل و مسكن توش براي دانشجوي ايراني مناسب هست اينا هستن :
مالزي - هند - اوكراين
مدرك دانشجوهاي پزشكي كه از اين به بعد به اوكراين ميرن رو وزارت بهداشت قبول نخواهد كرد ولي مالزي و هند رو قبول ميكنه . پزشكي و دندانپزشكي رو توي هند كسي بخواد بخونه حدود 80 الي 100 تومن هزينش درمياد . هزينه مسكن و ساير هزينه هاي زندگي هم كمتر از تهران هست . اكثر دانشگاه هاي هند و اوكراين خيلي وقته كه ديگه مدرك زبان نميخوان ولي همه دانشگاه هاي مالزي براي رشته هاي علوم پزشكي نمره 5.5 به بالا در آزمون IELTS يا نمره معادل آزمون TOEFL iBT رو ميخوان
انگليس هم هست كه هزينه ساليانش با اينكه بيشتره وي طول دوره پزشكي عمومي كمتره ( 5 سال ) ولي قبل از ورود به رشته پزشكي و دندانپزشكي دو نوعكنكور مختلف بايد شركت كنه توي انگليس
من شخصا هند رو پيشنهاد ميكنم چون مردمش انگليسي صحبت ميكنن
سلام
از راهنماییت ممنونم ولی کل سوال من این حول و حوش میچرخه همونطوری که توی جواب اولت هم مشخص کردی به نوعی
با توجه به اینکه دیپلم ریاضی هست ( شما فراهم بودن پول و رابط و نمیدونم زبان رو اصلا بی خیال شو بحث سر اونا نیست ) میشه پزشکی خوند یا نه
شما گفتی آزمون ورودی می خواد خوب منم این رو میدونم صرف همین هست یا چیز دیگه هم هست ؟
جدا از زبان و امکانات و هزینه و ....
بازم ممنون
چرا نميشه خوند ؟ اصلا ديپلم فني حرفه اي هم باشه ميتونه امتحان ورودي بده و بره بخونه .نقل قول:
با توجه به اینکه دیپلم ریاضی هست ( شما فراهم بودن پول و رابط و نمیدونم زبان رو اصلا بی خیال شو بحث سر اونا نیست ) میشه پزشکی خوند یا نه
من توي ايران دارم با ديپلم رياضي پزشكي ميخونم اونوقت خارج از كشور نزارن كسي كه علاقه و استعداد داشته باشه پزشكي بخونه ؟
براي هند هيچ چيز به جز آزمون ورودي با منابع دبيرستان هاي اون كشور نميخواد ( چون ديلم هند رو بهش بدن ) ولي در سال هاي بعد پزشكي ازش آزمون زبان هم ميگيرن .نقل قول:
شما گفتی آزمون ورودی می خواد خوب منم این رو میدونم صرف همین هست یا چیز دیگه هم هست ؟
براي انگليس هم كه عرض كردم همون اول بايد مدرك زبان داشته باشه ( آزمونش رو توي ايران هم ميتونه بده ) بعدش هم 2 تا آزمون ديگه بايد بده .
===
اين رو در نظر داشته باشيد كه چون كسي ديپلم رياضي داره دليل نميشه كه نزارن پزشكي نخونه ! شما به دوستت بگو كه تصميمش رو بگيره كه كجا ميخواد بخونه ( كاري به اين كه ميزارن يا نميزارن نداشته باشه ) . اگه پول رو داشته باشه ( همونطور كه اشاره كردين ) بعد از اينكه كارهاي پذيرش رو رابط محترم براشون انجام دادن ايشون يا پذيرفته ميشه يا اينكه بهش گفته ميشه قبل از پذيرش بايد بياي و 6 ماه يا 9 ماه كلاس شركت كني تا بهت مدرك ديپلم بديم بعد پزشكي بخوني
با سلام....
حالا که بحث درسی داغه منم یه سوال دارم
من الان کاردانی نرم افزار دارم میخوام انشالله لیسانشو هم بگیریم
بعد لیسانس میخوام برم رشته ای مثل تاریخ یا علوم سیاسی یا اجتماعی رو هم بخونم!
باید چکار کنم؟؟
توي ايران يا خارج ؟نقل قول:
توي ايران اگه بخواين بخونين هيچ مشكلي نداره فقط كافيه منابع كنكور ارشد هر رشته اي رو كه ميخواين مطالعه كنين و برين امتحانشو بدين . ولي توي خارج خيلي سخته و با اين روش عملا نميشه مستر خوند بايد از ليسانس شروع كنين به خوندن ( مگه اينكه تاليفات در زمينه رشته اي كه ميخواين بخونين داشته باشي )
اگه هم بخواين ميتونين از ليسانس شروع كنينبه خوندنهم توي ايران و هم توي خارج خيلي راحته . البته اگه كارت پايان خدمتيا معافيت نداشته باشين حق اين كار رو ندارين
نه بابا داخل کشور میخوام بخونمنقل قول:
یعنی لیسانس نرم افزار رو گرفتم میتونم برم ارشد علوم اجتماعی یا جامعه شناسی کنکور بدم؟؟
اگر قبول شدم چند واحد پیش نیاز میدن؟؟؟