این دوستمون فکر میکنه با کوبیدن تاپیک های دیگران میتونه جنسی که برای فروش داره رو سر زبونها بندازه و ارزش کالاش رو بالا ببره. در صورتی که ارزش و اعتبار افراد به کالا نیست و به محتوای صحبت و واقعیت و کمک و راهنمایی به دوستان دیگه در فرومه و نباید بخاطر منافع شخصی دیگران رو به انحراف و سو تفاهم کشوند.
ایشون فکر میکنن هر جا که من پست میدم بیان هی بگن این فریم نمیده و ضعیفه و هر چی ما میگیم یک جوری خلافش رو صحبت کنه میتونه برای خودش و کالاش اعتبار و ارزش درست کنه.
من یکی دوبار جواب دادم اما بعد که جواب های ایشون رو خوندم متوجه سطح اطلاعات پایین ایشون شدم و ترجیح دادم قضاوت رو به خواننده واگذار کنم و در اخر هر صحبتی این مثال شنونده باید عاقل باشه بیشتر برام پر رنگ شد.
من حتی خیلی دلم میخواست بتونم تو فروش دستگاه این دوستمون کمک کنم و به چند نفر تو بازار هم کالای ایشون رو معرفی کردم که شاید مشکلش حل بشه. اما متاسفانه قیمت ایشون بعنوان یک دستگاه دست دوم نا معقول بود و یکم باعث خندیدن دوستان به من شد چون دیشب تو پایتخت فروشگاه دیجیتال مدل g73jw رو با گارانتی الماس 2500000 یا 2400000 تومان برای فروش گذاشته بودن .و فروشگاه پیشرو نوت بوک تو طبقه همکف پایتخت مدل G73jw-3de رو 3400000 تومان برای فروش تو ویترین گذاشته بود. حالا این دوستمون سریع میان میگن 460 از 5870 ضعیفتره و 4 پله پایین تره و ....
در صورتی که تو امریکا مدل jh-a1 الان حدود 1400 دلاره و مدل jw حدود 1700 دلاره.
همه هم میدونن دستگاه وقتی دست دوم شد حداقل 40 درصد ازش کم میشه. حالا هی بگیم این 4 پله بالاتره و به اصل مطلب توجه نکنیم چه فایده داره؟
مهیار جان شما هم زیاد خودت رو ناراحت نکن و به دل نگیر .
با کسی وارد بحث شو که هم سطح اطلاعاتی با شما باشه.
مثل من قضاوت رو به عهده شعور و فهم خواننده ها بزار.