ace combat برای PC ??
Printable View
ace combat برای PC ??
بازی ACE Combat عجب گرافیکی داره، مرحله دوبی خیره کننده بود، کل شهر و با جزئیات کامل ساخته بودند عالیه بازیش
منم بازیش کردم بالاخره
باید همون موقع(2010) یوبیسافت قفل بازیو برمیداشت.چون اصلا قابل قیاس با ace combat و top gun نیست
دوربین بازی بسیار بد طراحی شده ،آدم سرگیجه میگیره.حالا شما بیاین دوربین این بازیو با Ace combat و top gun مقایسش کنید.
یوبیسافت هم نمیخواست حالا حالاها این قفلو برداره ولی وقتی دیده Ace combat اومده گفته قفلو برمیداریم که ما هم طرفدار پیدا کنیم
که به نظرم این کارش باعث شد طرفدارش نه تنها زیاد بشن بلکه کمتر هم بشن.گفتم اگه 2 سال پیش میذاشت بازی کرک بشه الان تو ذهن خیلیها hawx میموند
دوستانی که ایس کمبت بازی میکنن یه تاپیک هم براش بزنن لطفا. البته خب من خودم نمیدونم برای بازیا چطور تاپیکی باید زد تا جامع باشه اگه نه درست میکردم.
ممنون
من که ace combat را تمام کردم
واقعا بازی خوبی بود
بسیار جالب طراحی شده و نمیشه ایراد خاصی ازش گرفت تنها تنوع هواپیما ها توش کم هست
حالا hawx2 را گذاشتم برای انلود ببینم چی میشه!!
خدا کنه زاویه دوربین از درون کاکپیت هم داشته باشه وگرنه من اصلا نمی تونم بازی کنم
راستی یکی از دوستان زحمت ایجاد تاپیک ACE COMBAT را بکشه
:exclamati دوستان! لطفا مباحث نصب و اجرای این بازی رو در تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال کنید... ممنون از توجه!
ویرایش:
راستی... اون دوستانی هم که برای تاپیک Ace Combat: Assault Horizon بی تابی میکنن...
با یه نقد مثلا ده سطری و یه چند تا شات تاپیکشو ایجاد کنن... :n01:
با سلامنقل قول:
دوستان من یه پست اموزش کرک فرستادم ولی خوب به دلایل بالا جابه جا شده.
افرادی که نتونستن بازی رو کرک کنند ببینن با این اموزش من میتونن کرک رو انجام بدن یا بازم مشکل پابرجاست.
موفق باشید
یکی از ارزوهای من بعد از رها کردین پلی استیشن بازی ace combat و GT روی pc بود . واقعا اگه GT هم واسه PC بیاد جه بشه
با سلام
خوب من همین الان بازی رو تموم کردم البته مرحله ایش رو نه سینگلش!
بازی باحال بود خیلی وقت بود بازی هواپیمایی بازی نکرده بودم.
قبلیش تاپ گان بود که من چندین ماه پیش بازی کرده بودم و تو یکی از مرحله ها گیر کردم و نتونستم پیش برم البته شاید بازیش مشکل داشت و مرحله تمووم نمیشد!!!
بریم سراغ hawx2
خوب اگه بازی رو از دید این که این بازی برای 2 3 سال پیشه ببنید واقعا عالی بوده ولی برای امروز بازی کمی ضعیف بود البته خیلی نه ولی از لحاظ افکت ها و یا تکستچر ها یا متریال یا سایه زنی اگه دقیقتر و کامل تر از اینی که الان هست می بود تو اون زمان هیچ پی سی این بازی رو اجرا نمیکرد بماند که همین الانشم خیلی بازیه سبک و روونی نیست.
کلا بازی هایی که حرکت سریع جزئ لاینفک اون هاست مثل ریسینگ , سیستم خوب برای اجرای روون میخواد یا اگه سیستم کمی ضعیفه نباید ازش انتظار معجزه ای تو گرافیک رو داشت.
این بازی نسبت به hawx 1 بهتر شده بود مثلا تیک اف و لندینگ ولی در اون حدی نبود که بخواد یه برتری اساسی نسبت به hawx1 باشه.
و این که نمیدونم من اشتباه میکنم یا این که این جور بود که من فهمیدم که تعداد هواپیماهایی که توی مراحل کمپین به کار رفته بود(همون هایی که میروونی شون) و هم اون هایی که بهشون شلیک میکنید کمتر شده بود و هم تنوع شون کم شده بود.
و نکته دیگه این که توhawx1 میتونستی اون 1 یا 2 3 هواپیمایی که به عنوان یارات بودن رو بهشون بگی که دنبال هدف تو کنن یا خودشون برن و به هدف های دیگه حمله کنن.
البته من با دسته بازی کردم شاید اونایی که با کیبورد بازی کردن تونستن این کار رو انجام بدن؟؟؟
خوب خیلی نوشتم معذرت میخوام اخه خیلی تو کف بازی بودم راستش جمعه 4 اسفند یکی از فامیل از اون ور اب اومده بود که میخواستم بهش بگم که این بازی رو انلاین خرید کنه و بازی رو دانلود کنم و اورجینال بازی کنم که قیمتش حدود 60 تومن میشد ولی در کمال تعجب همون شب یکی از بچه ها دیدم زده که بالاخره بازی کرک شد!!!!!
و این گونه بود که 60 تومن موند تو جیبم و اخر به ارزوی بازی hawx2 رسیدم
هورا
ممنون که این همه رو خوندین.
موفق باشید
تمام شد
جالب بود
امکانات مناسبی داشت و میشه گفت به پرواز های واقعی شباهت بیشتری داشت
کیفیت موتور گرافیک هم در مقایسه با نسخه اول پیشرفت قابل قبولی داشت و میشه گفت حتی برای حال حاضر هم گیم مناسبی هست
اگر بخوام مقایسه ای با ace combat داشته باشم می تونم بگم که از نظر خط داستانی و نبرد هوایی ace combat یک سرو گردن بالاتر از هاواکس عمل کرده و مراحل بسیار طولانی و فوق العاده سخت هست حتی در حالت ساده
ولی از نظر شباهت پرواز میشه گفت هاواکس بهتر عمل کرده
دیگه.... همین