نمیدونی مگه عمو محسن کره ای تشریف دارند و اعلام کردند تو جام ملتها هم طرفدار کره هست نه ایران؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
نمیدونی مگه عمو محسن کره ای تشریف دارند و اعلام کردند تو جام ملتها هم طرفدار کره هست نه ایران؟؟؟؟نقل قول:
براي هوادار كره شمالي فرقي نميكنه تيمش با كي بازي داشته باشه !نقل قول:
من كره اي نيستم ولي كره اي ها را دوست دارم :46:نقل قول:
آقا حالا اشکال نداره.ایشالا 44 سال دیگه
البته با یه برنامه ریزی اصولی و از همین امروز چرا که فردا خیلی دیره.
44 سال ديگه نه عزيزم . 6 ماه ديگه :46:نقل قول:
همين كه كره شمالي اومد تو جام جهاني بايد يه الگو براي ما باشه .
اگر هم بازيكناش رو نميدزديدن و دخالتي در كارهاي فني تيم نميشد به هيچ وجه اين نتايج مقابل پرتغال و ساحل عاج به دست نمي آمد .
به كره شمالي افتخار ميكنم :40:
حالا مگه کیو دزدیدن(ببخشید پناهنده شدن) که این قدر جوش میزنی.نقل قول:
اگر هم بازيكناش رو نميدزديدن و دخالتي در كارهاي فني تيم نميشد به هيچ وجه اين نتايج مقابل پرتغال و ساحل عاج به دست نمي آمد .
یه جوری می گی انگار هر کدوم هم تراز با یکی از کرایف، دی استفانو، زیدان و مارادونا بودن.
کره شمالی با حضور خود در جام جهانی ، آوراژ گل زده این مسابقات را بالا برد و اجازه نداد بازیها کم گل پیگیری شود.
از این بابت به خودم می بالم.
منظورت از شش ماه دیگه چیه نکنه جام ملتهای اسیا را میگی :31::31::31::31::31:نقل قول:
اونجا هم مثل اینجا فکر کنم فقط بتونید با امارات بجنگید تو گروه تازه اگه بازیکناتون دوباره فرار نکن برن یه جا دیگه:27::27::27::27::27::27::27:
باز اینجا باز شد و یک سری !! شروع به بحث کردن !
چقدر باید تاسف خورد !
بازيكن دزدي بازيكن دزديه ؛ هيچ فرقي نميكنه كيو بدزدن . وقتي بازيكن ميدزدن هم تمرني ها مختل ميشه هم تيم ضعيف ميشه و هم در روحيه كل تيم تاثير منفي ميزاره .نقل قول:
قهرماني در جام ملت هاي آسيا هم يقينا به دل همه هواداران خواهد نشست :46:نقل قول:
اونجا متاسفانه با خودمون هستن قراره خودمون رو شكست بدن :46:نقل قول:
با انيكه سرمربي عزيزمون اين تيم رو مثل كف دستش ميشناسه :27:
بله بله درسته. واقعیت این هست که اگه مهد فوتبال دنیا کشور دوست و برادر "مادیو" هم یه سری مشکلات نداشت و بازکناش خوب کار میکردن و کادر فنی قوی داشت امسال نه تنها تو جام حهانی بود بلکه شصت درصد قهرمان میشه.نقل قول:
آقا من لذت میبرم از این تاپیک خدایی اگه ببندینش من افسردگی مزمن میگیرم:31: