من که حسابان بهترین امتحانم بود 19.5 میشم اون نیم نمره واسه اون بازه ها ! چرا میگید سخت بوده ؟
ولی زبان فارسی و ادبیات خراب کردم
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
حس شیمی خوندن نیست
Printable View
من که حسابان بهترین امتحانم بود 19.5 میشم اون نیم نمره واسه اون بازه ها ! چرا میگید سخت بوده ؟
ولی زبان فارسی و ادبیات خراب کردم
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
حس شیمی خوندن نیست
يه سوال :
با سلام خدمت همه بچه ها . ميگم ما كه كنكور دانشگاه آزاد رو ثبت نام كرديم . سوالاتش رو مخصوص دانش آموز سال سومي ميدن يا ما هم بايد همون امتحان بقيه رو بديم؟؟؟؟؟؟؟:13::11::18:
مخصوص سال سومی می دن.ماهارو نگه می دارن یه کنار که بقیه امتحان رو بدن بعد یواشکی سوال های پیش رو با مداد حذف می کنند و می گن بقیه اش رو بزنید:31:نقل قول:
با سلام خدمت همه بچه ها . ميگم ما كه كنكور دانشگاه آزاد رو ثبت نام كرديم . سوالاتش رو مخصوص دانش آموز سال سومي ميدن يا ما هم بايد همون امتحان بقيه رو بديم؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(معلومه که عین بقیه. فقط تو این کتاب تست بازرگان نوشته هر وقت تو شیمی گزینه بود با این حالا که تمام گزینه های قبل اونو بزنید.اکثرا درست در می آید)
یک سوال شیمی. من از روی کتاب می خونم. می خواستم ببینم ΔS رو چگونه می دهند.یعنی ΔS یک عدد خاص است یا همان تفاضل مول های دو طرف واکنش؟مثلا میشه ΔS این واکنش را دمای اتاق محاسبه کرد؟:
2H(2) g + O(2) g ====== 2H(2)O L
تو همین کتاب بازرگان (البته آموزشش) هست ولی تو خارج از محدوده یعنی نمی دن.
نه عدد نميدن.نقل قول:
مثلا ميدن ميگن بگو مثبت هست يا منفي.:46:
پیش به سوی بیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلعه حیوانات برای جورج اورول هست، نه جورج اوول:46:
در کل کتاب خیلی جالبیه، کتاب مورد علاقع منم هست
باورم نميشه.
يعني اگر فردا اينو بديم ديگه راحتيم؟:20:
زبانو كه ديگه همه بالاي 18 ميشيم.قول ميدم
خدا كنه فردا سوالا متفاوت نباشه
آره می دونم ولی کی حوصله داره بیاد 16 تا عکس رو از اول بنویسه:31:نقل قول:
قلعه حیوانات برای جورج اورول هست، نه جورج اوول