متا سفانه همه لینکهای مربوط به این کتاب فیلتر هست اگه به فیلتر شکن دسترسی دارید میتونید خیلی راحتنقل قول:
با یه جستجوی ساده تو گو گل پیداش کنید
Printable View
متا سفانه همه لینکهای مربوط به این کتاب فیلتر هست اگه به فیلتر شکن دسترسی دارید میتونید خیلی راحتنقل قول:
با یه جستجوی ساده تو گو گل پیداش کنید
hi friends
i need deltas key to the next generation
i download a version of the book but that wasnt complete it has just the part of quizes and answer keys it didnt helped me
can anyone help me i really need it ?
good luck
همه ماها بنا به دلایل خاصی شروع به اموختن زبان های خارجی و بویژه انگلیسی می کنیم.
مجموعه های اموزشی و صوتی خاصی نیز برای اهداف خاص ساخته میشوند و توزیع میشوند. اگر بدنبال گرفتن مدارک اکادمیک مانند IELTS یا TOEFL هستید مطمئنا نیاز به منابعی دارید که خاص برای این هدف طرح ریزی شده باشند. مجموعه ویدئو های سایت Engvid.com که بصورت رایگان قابل دانلود نیز هستند برای شما کاملا مفید خواهند بود.
این مجموعه که شامل 160 ویدئو در زمینه های مختلف هستند تمامی نکات مهم و مشکل ازمون های فوق را به زبان ساده به شما اموزش می دهند.
فایل ها با فرمت flv بوده و برای خواندنشان نیز به برنامه Flvplayerنیاز دارید. حجم فایل ها با توجه به موضوع متغییر و توسط اساتید مختلفی تدریس می شود.
به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه شود
جهت اطلاع:نقل قول:
متن کتاب توی gigapedia.com هست
صرفا جهت اطلاع:نقل قول:
متن کتاب توی gigapedia.com هست
کتاب های دیگه هم داره که باید سرچ کنید. یه وقتایی فایل صوتی هم توش پیدا میشه
خب الیته باید ثبت نام کنید
سوال من در مورد اینکه کسی میدونه tape scripts interchange 3 را از کجا میتونم تهیه یا داونلود کنم.
با تشکر:20:
سلام
من فایهای زیادی رو گوش کردم.
الان دنبال مجموعه ایی میگردم که سبک حرف زدنش پیشرفته تر باشه و مثل حرف زدن واقعی توی فیلم ها باشه.
بیشتر مجموعه هایی که دیدم به زبان کاملا رسمی حرف میزدند.
ولی مثلا وقتی یه فیلم رو گوش میکنم بخش بزرگیش رو متوجه نمیشم.چون خیلی سریع حرف میزنند و کلامات رو میجوند.
ایا کسی مجموعه ایی واسه حل این مشکل داره؟
سلام
من دنبال کتاب barrons toefl ibt می گردم با فابل صوتی کسی می تونه کمکک کنه؟
پیش پیش ممنون
سلام دوستان
من یه فابل واسه toefl ibt barrons دانلود کردم کتابشو ولی کامل نیست بعنی مثلا صفحه 555 رو داره 557 رو نداره بعد دوباره 558 داره 559 نداره خیلی جاهاش این مشکل رو داره کسی هست که کتاب کاملشو داشته باشه
خواهشا دوستان کمک کنید من یک ماه دیگه امتحان دارم
سلام
من شنیدم یه سری نرم افزارهایی هستند برای تافل که writing می نویسید و یه نمره تقریبی می ده
کسی می تونه از این نرم افزار ها معرفی کنه
همچنین نرم افزارهای شبیه ساز تافل