خوب به سلامتی شما هم پس جزو مشتکران خوش شانس هستید.
ولی متاسفانه گویا من و 4 نفر دیگه از دوستان همین مشکل قطعی ها رو داریم.
الان هم که چند وقتیه قطع نمیشه ولی سرعتش افتضاح بالا پایین میشه
تکلیش با خودش معلوم نیست :))
Printable View
خوب به سلامتی شما هم پس جزو مشتکران خوش شانس هستید.
ولی متاسفانه گویا من و 4 نفر دیگه از دوستان همین مشکل قطعی ها رو داریم.
الان هم که چند وقتیه قطع نمیشه ولی سرعتش افتضاح بالا پایین میشه
تکلیش با خودش معلوم نیست :))
یه سوالی دارم آیا زیاد طول کشیدن لود شدن کلیپ ها در یو تیوب مربوط به پنیگ بالا هست یا قیلتر شکن . پینگ من 600ms به روایت speedtest.net
مربوط به سرعت شما و فیلترشکنتون، اگر 128 دارین که کاملاً طبیعیه با سرعتهای بالاتر هم باید کلی بزاری تا بافر بشه.نقل قول:
این فرمایش حضرتعالی البته برای بعضیها دیگه بحد تواتر رسیده گرچه بعضیها هنوز علم مخافت در دست دارند ولی مهم آنست که اظهر من الشمس گردیده و ایضا بسمع سروران گرام برسانم که بعضیها هنوز در عنفوان کار با اینترنت هستند ولذاست که به اونها عرض میکنم که سرعت بر حسب بیت که باشه باید ضربدر 10 بشه تا سرعت واقعی حسب کیلو بایت معلوم گردد که 14 میشود 140 یعنی حد اقل سرعت140 کیلوبایت بر ثانیه میشود.نقل قول:
موید و منصور باشید
آفا سرعت 128 مخابرات چنده آخرش ما نفهمیدیم یکی میگه 14 یکی میگه بالای 100 بلاخره چنده؟!
دوستان یه راههایی میگفتن برای گرفتن بالای 128، من که رفتین منطقمون هرچی اصرار و غیره میگن اصلاً هیچجوره بالای 128 نمیدیم!؟!
با موبایل(ایرانسل)یه دایره میادرو کلیپ به سرعت می چرخه 20 40 60 80 درصد ولی با اینترنت مخابرات خیلی خیلی طول می کشه .نقل قول:
کاملا برعکس سرعت بر حسب بیت که باشه باید تفسیم بر 10 بشه (البته درستش تقسیم به 8) تا سرعت واقعی حسب کیلو بایت معلوم گرددنقل قول:
کمی هم فارسی را پاس بداریم :21:
رضا و رب تاپیک مال همه ملته
شلوغ کاری نکنین.
من فعلا نمیدونم چرا سرعتم رفته رو 8 ! یعنی دایال اپ
مسخره کردن خودشونو.
بر روی چشم ولی اجازه بدید جواب آقا رضا رو بدم تا بفهمه الکن نیستم.نقل قول:
حرفایی که زدم بر اساس قانون پیگادلی هست گرچه شما سوادش رو نداری ولی میتونی از اهل فن بپرسی ایضا دو صفحه قبل مدرک انکار ناپذیری گذاشتم که نمیتونی توجیهش کنی خواهشا روی سرعت شرکتها بحث کن نه مخابرات.
ممنون