زیگورات بهتره گارانتیش یا دلیران و اینکه اگه از اینا بخرم در مورد ریفر خیالم جمع باشه؟
Printable View
زیگورات بهتره گارانتیش یا دلیران و اینکه اگه از اینا بخرم در مورد ریفر خیالم جمع باشه؟
تو پست قبل گفتم دليران فقط مخصوص دل هست اما زيگوران چند برند رو شامل ميشه.نقل قول:
ديگه تصميم با خودتون
ممنون اما در مورد ریفر چطور؟ تو زیگورات و دلیران هم ریفر گیر میاد؟!
اینقدر بگو ریفر که ریفر گیرت بیاد :دی
خیر ! یه گاارانتی خوب وقتی بخواد ریفر بده خودش میزنه RFB ! اینا که میفروشه همه نو هستند
ولی پک صفر و اکبند عمرا نیستند ... یا تو ویترین بوده یا توی دستشون و ... !
شما بر چه اساسی میگید cor i3 دو هسته ای هست ؟ و به گرد پای cor 2 dou نمیرسه؟نقل قول:
بیخود این اطلاعات غلط رو ندید,حداقل همه میدونیم core i3 چهار هسته ای هست و قدرت اونا بستگی به محیط سیستم عامل و نرم افزار داره . (بهتره به بنچ ها و امتیاز های اونا تو تست نرم افزار ها استناد کنید)
در ضمن cor i3 سیستم عامل های 64 بیتی رو ساپورت میکنه که میتونه در اون محیط بازدهی بیشتری داشته باشه.
Core i3 دوتا هسته فیزیکی داره ولی می تونه تا 4 هسته Threads کنه (همون شبیه سازی) . ولی با این حال C2D T9600 از این CPU قویتر هست . (T9600 هم ویندوز 64 بیتی رو ساپورت میکنه) به نظر من این T9600 رو باید با Core i5 520m مقایسه کرد وگرنه T9600 به گرد پای Core i7 720QM نمیرسه .نقل قول:
به اینجا سر بزنید متوجه می شید :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
سلام
من رو studio 1557 یه برنامه دیدم که وقتی کلید باتری رو میزنه (اون بالا تو کلید های F ) برنامه dell battery meter براش باز میشه که وقتی باتری رو لپ تاپ هست و به برق وصلش میکنه مثل این میمونه که باتریشو برداشته
کسی چیزی میدونه که اینو رو 1564 هم میشه نصب کرد یا نه؟
نميدونم من تا حالا نشنيدم.نقل قول:
اما اگه برنامه باشه بعيد ميدونم رو 1564دهم اجرا نشه
سلام دوستان
فعلا مشکلی جز بلوتوث با این لپتاپ ندارم ,به چه طریق میشه بلوتوث رو فعال کرد؟
اصلا هیچ اثاری از بلوتوث توی دیوایس منیجر نیست.!!! انگار که این جور سخت افزاری وجود نداره.!!!
در ضمن من ویندوز home نصب کردم -سرعتش نسبت به التیمیت چطوره؟
من آمریکا زندگی میکنم و این مدل خریدم اما سوال دارم آیا برنامهاش نصب شده هست یا احتیاج به recovery داره ؟
فقط متاسفانه رنگ قرمز موجود بود و برای رنگهای دیگه باید انلاین سفارش میدادم به نظرتون رنگ قرمز ضایع نیست ؟