آره خب راس میگی ... اون لینکه میره واسه صفجه بازی Batman ... ولی توی همون فروم mihan download هم یه صفحه مخصوص بهمین بازی بود که خب اونجا هم همه گفته بودن لینکش کار نمیکنه ... :41:نقل قول:
آخه من شیش گیگ گرفتم خب ... من بازی میخوام ... :19:
Printable View
آره خب راس میگی ... اون لینکه میره واسه صفجه بازی Batman ... ولی توی همون فروم mihan download هم یه صفحه مخصوص بهمین بازی بود که خب اونجا هم همه گفته بودن لینکش کار نمیکنه ... :41:نقل قول:
آخه من شیش گیگ گرفتم خب ... من بازی میخوام ... :19:
سلام
نسخه کامل این بازی که کرک شده باشه.الان تو فروشگاه ها اومده؟
آخه هدفشون از این کرک های الکی چیه؟ حال میکنن وقت ما رو با کلی دانلود میگیرن آخرشم هیچی.نقل قول:
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
فکر ميکنی فروشگاه ها از کجا این بازی ها رو میارن؟نقل قول:
تیم قوی و قدرتمند اسکیدرو که کار انها کرک است به تازگی بیا نه ای گفته است که درتویتر خود نوشته شده ( ما داریم بر روی کرک بازی POP کار های اساسی میکنیم و این کرک در مرحله ی تست است که به زودی کرک را در شبکه ی جهانی قرار میدهیم تا همه ی کاربران مجازی از ان استفاده کنند) و در بیانه ای به یوبی سافت گفته است که : ما منتظر بازیهای بعدی تو هستیم و کرک کردن این قفل(DRM ) برای ما مانند سمبلی برای پیروزی بود که به ما تجربه ی کافی و سود حاصل به ما داد.بازی POP هم اکنون برای PC منتشر شده و لینک های آن در اینتر نت پخش شده ولی هنوز کرکی نیامده. اسکیدرو گفته است ما نهیت تا هفته ی بعد کرک را عرضه میکنیم.و اخرین بازی که این گروه کرک کرده بازی داستان اسباب بازی 3 بوده.
منبع : در تویتر سایت www.skidrow.com
اینا رو باز میهن دانلود گذاشته من بازی رو ندارم شما یه تستی بکنید ببینید سرکاریه یا نه
کد:http://hotfile.com/dl/50141067/e945ce3/Prince_of_Persia.exe.html
کد:http://hotfile.com/dl/50141709/49d047b/1911.dll.html
همین کارارو میکنن واسه pc بازی نمیدن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تیم قوی و قدرتمند اسکیدرو که کار انها کرک است به تازگی بیا نه ای گفته است که درتویتر خود نوشته شده ( ما داریم بر روی کرک بازی POP کار های اساسی میکنیم و این کرک در مرحله ی تست است که به زودی کرک را در شبکه ی جهانی قرار میدهیم تا همه ی کاربران مجازی از ان استفاده کنند) و در بیانه ای به یوبی سافت گفته است که : ما منتظر بازیهای بعدی تو هستیم و کرک کردن این قفل(DRM ) برای ما مانند سمبلی برای پیروزی بود که به ما تجربه ی کافی و سود حاصل به ما داد.بازی POP هم اکنون برای PC منتشر شده و لینک های آن در اینتر نت پخش شده ولی هنوز کرکی نیامده. اسکیدرو گفته است ما نهیت تا هفته ی بعد کرک را عرضه میکنیم.و اخرین بازی که این گروه کرک کرده بازی داستان اسباب بازی 3 بوده.
چه ربطی داره رفیق ؟ :10:نقل قول:
همین کارارو میکنن واسه pc بازی نمیدن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که کپی بازی های ایکس باکس مثل نقل و نبات پیدا میشه که ! خیلی خیلی بیشتر از PC ! پس بازی برای ایکس باکس هم ندن بیرون ! :27:
تنها دلیل نیومدن بازی برای پی سی فروش کنسولهاشون هست . :31:
موفق باشی
مطمئن باش کپی تو بازی pc بیشتره...........!!!!نقل قول:
چه ربطی داره رفیق ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که کپی بازی های ایکس باکس مثل نقل و نبات پیدا میشه که ! خیلی خیلی بیشتر از PC ! پس بازی برای ایکس باکس هم ندن بیرون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها دلیل نیومدن بازی برای پی سی فروش کنسولهاشون هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
درضمن به شرکتای بازی ساز چه ربطی داره که کنسولای مایکروسافت یا سونی به فروش بره یا نه
اونا به دنبال سود خودشونن
بازییای xbox هم کپی میشه.....درست
ولی با بازییای ps3 که کپی ندارن مقایسه کن ببین کدوم بازییاش شاخ ترن.................
بازیاش هیچ فرقی با هم ندارند ، 360 حتی داره بازی های انحصاری Ps3 رو مثل متال گیر از چنگش در میاره .نقل قول:
نه کار نمیکنه فایل Prince_of_Persia.exe ویروس دارهنقل قول: