دمت گرم دارم بهش حمله میکنم :46:نقل قول:
Printable View
دمت گرم دارم بهش حمله میکنم :46:نقل قول:
سلام رفیق . خوش اومدی .نقل قول:
دعوتنامه اتحاد برات ارسال میشه . فقط جون من خفن کار کن که خودم ضمانت کردم :27:
میبینم که 2 تا نابودگر و 1 بمب افکن تو صف ساخت سیاره اولته :27::21:نقل قول:
این قابلیت ها رو وزیر امور داخلی داشته بید . امار ثانیه به صانیه رو دارم :8:
ولی خدایی سخته باید حواسم به همه باشه !
حالا این یکیو ببین ! داش ایرج خودمونه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجاستنقل قول:
انجامش بدی ژنرال میشی :10:کد:http://game.nemexia.ir/resourceInfo.php
قربونت :11:نقل قول:
ایول چه قابلیت باحالی.نقل قول:
میبینم که 2 تا نابودگر و 1 بمب افکن تو صف ساخت سیاره اولته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قابلیت ها رو وزیر امور داخلی داشته بید . امار ثانیه به صانیه رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خدایی سخته باید حواسم به همه باشه !
حالا این یکیو ببین ! داش ایرج خودمونه ...
این ایرج چرا اینقدر رزم ناو ساخته.رزم ناو اصلا به درد نمیخوره.من که فقط 3 نوع نیروی هجومی میسازم.
رزم ناو جنگی-بمب افکن-نابودگر.
از یه لحاظ خوبه از یه لحاظ بد !
مجموع دمیجی که این تعداد میزنه نسبت به منابعی که هزینه میکنی ارزونتر در میاد تا ناو جنگی (البته مطمئن نیستم) . بعد نوع سلاح اینا یون ه و هزینه ارتقاء یون خیلی کمتره . و اسلحه یون دمیج بیشتری روی گاردین و ربات محافظ داره تا پلاسما . از اون طرف در صورتی که گارد های خودت تموم شه تو یه راند هر چی رزم ناو داری تبدیل به ضایعات میشه :27:
با مشکل کمبود گاز مواجه شدم شدید ! یه حمله میکنی 70-80 هزارتا گاز میخوره بعد طرف جاخالی هم میده :41:
خودت که فقط جالوت میسازی !!!
خب من تازه فهمیدم :دی
جالوت هم با اینکه دو برابر ناو جنگی دمیج میزنه فقط 40 هزارتا از ربات محافظ (گاردین) کمتر جون داره !! خیلی خفنه !
تازه من پلاسما رو 9 کردم . از الان دیگه نمیسازم فقط ناو جنگی و دانش یون .
40 دقیقه نیروهام میرسه بهش دیگه میترکونم.علی فقط گزارش رو داشته باش ساعت 12:45 دقیقه گزارش رو میذارم.
طرف میل زده میگه میخوام بیام تو اتحاد بهم حمله نکن.:27::21:
منم با بی رحمی تمام میل رو خوندم و از بازی خارج شدم :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسی حال کردیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو مشخصاتت دیدم سفینه نداری شک کردم فرستادی یکیو داری نفله میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبیه سازی کردی ببینی چقدر امتیاز جنگ میگیری ؟
خوب همونطور که قول داده بودم ترکوندمش.فقط امتیاز جنگ رو داشته باش.
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=fe974f3162
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول . میبینم که از روش رد شدی :27:
طرف دیگه شد سیاره چهارم ما . منبع ریسورس و ضایعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]