برای کسی که زاویه دید زیاد براش مهم نیست و گیمر هم نیست و دکور هم براش مهمه بهترین گزینه چه
تلوزیونیه؟
Printable View
برای کسی که زاویه دید زیاد براش مهم نیست و گیمر هم نیست و دکور هم براش مهمه بهترین گزینه چه
تلوزیونیه؟
ممنون از لحن طبق معمول معدبانتون جناب فن بوی عزیزنقل قول:
من اول پستتون رو خوندم بدون این که اواتار یا یوزر نیمتون رو ببینیم، تا خوندم حدس زدم که شمایید
خودم خوندم جمله رو. شما که خیلی افتخار می کنی به خودت! انگلیسی که بلدی؟؟ اخرشم بخون :
یعنی با چشم غیر مسلح قابل رویت نیست. به نظر شما کجای این جمله این معنی رو میده که اصلا اون مشکل وجود نداره؟ چون ما نمی بینیم یعنی نیست؟کد:and it isn't visible to the naked eye
ضمن اینکه خیلی هم قابل رویته برخلاف گفته ی سایت. می تونین به برگ های بالای سر پلنگ ها مراجعه کنین نسبت به تصویر بی690
عزیز جان منظور سایت این بوده که مشکل به این شدت که توی عکس ازمایشگاهی (همون که من گذاشتم) به نظر میاد، نیست و بیشترش به خاطره دوربینه و بقیه ش هم قابل دیدن نیست ولی توی عکس ها چند درصدیش قابل رویته ضمن این که توی همه سایت ها از جمله avsforum همون طور که امیر هم گفت به جی10 برای این مسئله متوسط داده.پس یعنی قابل رویته.
در ضمن ما عقده ای نیستیم. عکس رو یه جای دیگه اپلود کردم چون از قبل سیو بود توی پی سیم
اگه حرفی داشتی پیغام خصوصی بده فضای تاپیک رو بی خودی متشنج و منحرف نکن.
موفق باشی
امیر خان
نگفتی پنلی که از بانه برات اوردن چیه ؟ همون مدل پلاسما B650 هست یا نه ؟
g10 شايد در upscale كردن تصاوير ضعيف باشه ولي بدليل داشتن مشكي عميق اصلا تفاوت چشمگيري با يك ال سي دي نداره دايي من b690 داره اون پنل g10 من رو هم ديده و خودشم اعتراف كرد كه تصوير زنده تري داره البته به نظر من اصلا تفاوت اونقدر مشهود نيست ولي چون اين دوتا پنل تصاويري تقريبا برابر داشتن و زاويه ي ديد g10 خيلي بيشتر بود و براي گيم بهتر من اين پنل رو انتخاب كردم حالا من يه سئوال داشتم يه رسيوري هست بنام fortecstar مدل 4700 كه وقتي مشخصاتشو بخوني نوشته قدرت upscale كردن تصاوير از 480و576 به 720و1080 رو داره حالا ميخواستم بدونم اين به tv در upscale بهتر تصاوير كمك نميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز پنل ایشون LCD B650 هست.نقل قول:
وقتی دستگاهی که به تلوزیون وصل میکنید کار Upscale رو انجام بده عمل بزرگنمایی در تلویزیون از کار میوفته اینکه کدوم کار بزرگنمایی رو بهتر انجام میدن باید تست بشن همینجوری نمیشه نظر داد ولی به طور معمول دستگاههای جانبی عمل بزرگنمایی رو بهتر از پنلها انجام میدن.نقل قول:
B690 تمام فرمتهای عکس رو ساپورت میکنه؟
دوست عزیز :نقل قول:
B690 تمام فرمتهای عکس رو ساپورت میکنه؟
ما اینجا جواب بدیم پست هامون پاک میشه از طرفی ربط زیادی به تاپیک ندارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=375355&page=5
پلاسما g10 روی دیوار نصب میشه ؟؟ 690 چطور ؟؟
با سلام خدمت امیر خان و ممنون از الوکارد عزیز
ایا سایز 40 اینچ B650 ریجن اروپایی هم امکاناتش مثل برای شماست .
ممنون میشم جواب بدید .
عزیزم بهتر بود جواب نمی دادینقل قول:
ایشون فن بوی نچندان مودب g10 هستند و فن بوی g10 هم در این تالار اجازه داره تا فحش زن و بچه هم بالا بره ( پستهای غیرمودبانه ایشون هنوزم توی تالار هست . ولی من یکبار کلی نوشتم " بهتر بود سوال رو جایی مطرح می کردید که افراد بادانش تری راهنماییتون کنند " لحنم بد تلقی شد !! و بخاطر لحن بد اخطار گرفتم !!! )
این ، من و شما ییم که اگر به یکی بگیم " تو " اخطار می گیریم
خلاصه با توجه به لحن همیشگی ایشون و اغماض همیشگی مدیران در قبال فن بوی های g10
کاش اصلا خودتون رو به زحمت نمی انداختید
اگرچه پستتون برای من میفید بود و تایید حرف من بود که شارپنس b690 از g10 بهتره
همونطور که جزئیات در b690 بدلیل آپسکیلینگ بهتر ، بیشتر و بهتر از g10 دیده میشن . و ذکر این نکته هم ضروریه که 99% تصاویری که امروز ما مشاهده می کنیم رسما به این آپسکیلینگ احتیاج دارند .
خداوند شما را خیردهادنقل قول:
منکه زبونم مو در اورد و 2 بار اخطار گرفتم بابت اینکه گفتم تفاوت وحشتناکی در تصویر این دو پنل وجود ندارد .