امسال اولین سالیه که انسانی، امتحان ریاضی رو نهایی میدن پس نمونه سوال ریاضی نهایی برای انسانی اصلا وجود ندارد :)نقل قول:
کسی می دونه نمونه سوال ریاضی انسانی که در سایت گزینه دو قرار داره، لینکش چیه؟
من پیداش نکردم
امسال اولین سالیه که انسانی، امتحان ریاضی رو نهایی میدن پس نمونه سوال ریاضی نهایی برای انسانی اصلا وجود ندارد :)نقل قول:
کسی می دونه نمونه سوال ریاضی انسانی که در سایت گزینه دو قرار داره، لینکش چیه؟
من پیداش نکردم
می دونم. ولی قرار شده بود منتخبی از بهترین سوالات رو بذارن. که الان تو سایت چیزی نمی بینم.
سوال ۱ نهایی جبر ۸۹ :
سوال:
جواب:کد:http://bigpichost.com/download-jabr1_1batcnqy.gif.html
سوال من:کد:http://bigpichost.com/download-jabr__0txhmjns.gif.html
۱-مگر جواب در همان ۲۵/. یکی مانده به آخر(یعنی همان جایی که مجموع ۱.۲۵ می شود) تمام نمی شود؟ به حکم رسیده ایم دیگر!
۲-این ۲۵. آخر را از کجا می فهمیم؟ یعنی چرا ۳k بزرگتر مساوی 0 است. اصلا چرا باید این را بنویسیم؟
چون k که درنظر گرفتیم جز اعداد طبیعی یعنی بیشتر از صفر پس 3k هم بیشتر از صفر.
چه لزومی داشت تا این مرحله بریم؟
::
۱-مگر جواب در همان ۲۵/. یکی مانده به آخر(یعنی همان جایی که مجموع ۱.۲۵ می شود) تمام نمی شود؟ به حکم رسیده ایم دیگر!
من فکر میکنم در واقع چون همواره 3k بزرگتر مساوی صفر هستش پس می تونیم در معادله یکی مونده به آخر در نظرش نیگیرم، تا به حکم برسیم...
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم.
نفهمیدم. سوالم را دوباره می پرسم:نقل قول:
من فکر میکنم در واقع چون همواره 3k بزرگتر مساوی صفر هستش پس می تونیم در معادله یکی مونده به آخر در نظرش نیگیرم، تا به حکم برسیم...
مگر برای اثبات یک رابطه از فرض k به حکم K+1 برسیم اثبات نشده است؟ پس چرا این ۲۵. آخر را بارم گزاشته اند؟
--------------------------------------
این را هم اگر تا فردا ساعت ۷ حل کنید خوب میشود٬ دیرتر هم شد اطلاعاتمان افزایش پیدا می کند:دی
n
به توان ۳
+
5n
=
6r
----------------------------
این یکی هم برای من خیلی مهم نیست. ولی اگر حل شود امیدم به ۲۰ زیاد تر میشود:(از بالا به پایین بخوانید) (به کمک استقرای ریاضی همین k و k+1
(۱+a) به توان n
بزرگتر مساوی
۱+na
خب شما تا نگی 3k بزرگتر مساوی 0 هستش چطور میخوای به حکم برسی؟نقل قول:
نفهمیدم. سوالم را دوباره می پرسم:
مگر برای اثبات یک رابطه از فرض k به حکم K+1 برسیم اثبات نشده است؟ پس چرا این ۲۵. آخر را بارم گزاشته اند؟
اون سوال هم متوجه نمیشم چی میگی! : دی
اگر سوال نهایی هستش بگو چه سالی ببینم... یا عکس بزار...
چرا گزینه 1 و2 غلطه؟
آخه صفر و یک هم ریشه هاش هستن دیگکه:
جواب مشتق این تابع چیه:
sin(cos(sin