نقل قول:
مدل n10j مدل بسیار خوبیست ، , میشه گفت تنها مزیت این دستگاه نسبت به مدل مشابه وایو ، داشتن گرافیک قدرتمند تر و بهتر هست که یک مزیت محسوب میشه.
نقل قول:
مدل n10j مدل بسیار خوبیست ، , میشه گفت تنها مزیت این دستگاه نسبت به مدل مشابه وایو ، داشتن گرافیک قدرتمند تر و بهتر هست که یک مزیت محسوب میشه.
سلام دوستان
در مورد مدل PP26L دل یه سری اطلاعات میخواستم
اینکه مشخصاتش چیه و الان تقریبا قیمتش چقدر هست ؟ یه مقدار قدیمیه ...
کلا هر اطلاعاتی داشتین ...
سری inspiron 1420 و مدل هم PP26L
ممنون
نقل قول:
این مدل ها واقعا قدیمی شدند و خریدشون هیچ گونه توجیهی ندارد.
شما میتونید از مدل های جایگزین و بسیار بهتر مثل inspirin 1545 و vostro 1015 خرید کنید.
درست میفرمایین ولی خواستم بدونم یعنی حتی 300 تومن هم نمیرزه ؟؟
یه مشخصات کلی هم ازش ندارین ؟
300 تومان؟ دسته دومش؟ اون مشخصاتی که در اینترنت من ازش دیدم حدود 200 تومان شاید ارزش خرید داشته باشه.نقل قول:
سالم دوستان
بين اين 2 مدل نوت بوك Sony VAIO CW-13 و SONY NW130j براي من كدوم يكي بهتره ؟ چون قيمت شون زياد باهم تفاوت نداره , من اهل بازي كردن و كاراي گرافيكي نيستم بيشتر اينا برام اهميت داره وبگردي و فيلم ديدن و آهنگ گوش كردن و تصوير خوب ال سي كه چشمو ناراحت نكنه .
سلام دوستان
بين اين دو مدل نوت بوك SONY NW130j و Sony VAIO CW-13 كدوم يكي بهتره ؟ ما اهل بازي كردن و كاراي گرافيكي نيستم برام اينا اهميت داره فيلم ديدن آهنگ گوش كردن و وبگردي وتصوير خوب ال سي دي كه چشمو ناراحت نكنه .
لطفا درخواستتون رو یکبار مطرح کنید .نقل قول:
بیشتر بستگی به خودت داره . cw از لحاظ صفحه نمایش 1.5 اینچ کوچیکتره و همچنین led هستش ولی رزولوشن جفتشون 1366*768 هست. ضمنا رم cw هم ddr3 هست و در بقیه موارد کانفیگ نسبتا مشابهی دارند .
سلام
اگر در مورد لپ تاپهای فوجیتسو زیمنس هم اطلاعاتی بنویسید خیلی خوب میشه
این مارک چه ایراداتی داره؟
با تشکر
سلام
خسته نباشید
من فکر کنم تا حالا 5 تا لپ تاپ واسه خودمو آشنایان با راهنمایی شما گرفتم
انشالله ابنم خوب در بیاد
یه لپ تاپ می خواستم تو حول و حوش 550 ال 650 ( حالا یکم بیشتر , نه خیلی )
کاربرد بیشتر کار با نرم افزارهای سبک ( حسابداری ) , خواندن مقاله و ebook ( صفحه نمایش مناسب ) و غیره ...
قیافه لپ تاپ هم خوشگل و دخترونه هم باشه
خودم این 2 تارو دیدم 5738z و vostro 1015
مدل مناسبی اگه بگین ممنون میشم