از اونجایی که سونی فقط فیلم های MP4 رو نشون میده باید یه دستگاه پخش بلو-ری هم بخری که 200 تا هم پول اونه:31:نقل قول:
Printable View
از اونجایی که سونی فقط فیلم های MP4 رو نشون میده باید یه دستگاه پخش بلو-ری هم بخری که 200 تا هم پول اونه:31:نقل قول:
اینم تتصویر تلویزیون توشیبای ما که بعدازکلی تحقیقات خریداری شدبه قیمت2800000 سه بعدی اچ دی گیرنده داخلی واینترنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يك سال است كه از اين تلويزيون استفاده ميكنم و هيچ مشكلي نداشتم.تصويري طبيعي و صدايي صاف و قوي .در نوع خود يكي از بهترينها است.در ضمن تلويزيون منزل پدرم هم كه تازه خريده اند سامسونگ 7770 است در مقايسه اين دو بايد بگم كه تصوير سوني كمي مات تر و طبيعي تر است ولي تصوير سامسونگ شارپ تر است كه البته هر كدام جلوه خاصي دارد.اين را هم بگم كه در تصاوير سريع سوني كاملا برتر است و سامسونگ ضعيفتر عمل ميكندنقل قول:
سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
یه نمایندگی پاناسونیک v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...آقا هنوز از تلویزیون پاناسونیکت راضی هستی؟ کنتراستش تو این 2سال کمتر نشده؟ چون من شانسی v10, 50inch نو پیدا کردم...دودلم که اینو بگیرم یا مدلای جدیدترش...البته پولم به vt30 نمیرسه. مرسینقل قول:
نقل قول:
فرشاد جان شما از v10 راضی هستی؟
دوستان گرامی
سلام
از لحاط کیفیت و امکانات , LED کدامیک بهتره : SAMSUNG یا LG ؟
من تو بازار بعضی از ال سی دی ها و ال ای دی ها رو مخصوصا سامسونگ دیدم که تفاوت قیمت کمی دارند با هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا برام سوال شده که ایا این تفاوت قیمت کم بخاطره کیفیت پایین ال ای دی ها هست یا نه عادی هست و ال ای دی کیفیت خودشو داره ؟
سلام به دوستان عزیز
آقا کسی هست که قیمت پلاسما پاناسونیک vt 30 رو در تهران و بانه رو بهمون بگه ؟
قیمت 42 اینچش رو توی یک سایت داخلی دیدم که زده بود 4300.توی بانه که عمرا.اونا وی تی 60 رو هم تموم کردن چه برسه به این مدل.نقل قول: