بله توی یک صحنه بوم برای یک لحظه اومد پایین فکر کنم که اونجایی بود که منوچهر اگه اشتباه نکنم میگه برو بکم مواد بخر این رفیقمون مهمون ماست :14: ولی من دیدم !!!نقل قول:
دقت کردید توی سریال بوم صدابرداری هم توی بعضی از صحنه ها توی تصویره
Printable View
بله توی یک صحنه بوم برای یک لحظه اومد پایین فکر کنم که اونجایی بود که منوچهر اگه اشتباه نکنم میگه برو بکم مواد بخر این رفیقمون مهمون ماست :14: ولی من دیدم !!!نقل قول:
دقت کردید توی سریال بوم صدابرداری هم توی بعضی از صحنه ها توی تصویره
این مونتاژاشون منو کشته :31:
این هما همون شبنم قلی خانی هستش؟ همون حضرت مریم خودمون؟ نشناختمش اصلا :دی البته من زیاد نگاه نمیکنم.بقیه میبینن واسه من تعریف میکنن واسه همین بود نظریه ی اوردن نوکیا ان 95 و پول رو به سال 84 صادر کردم :دی
راستی کسی اون 2تا سریال دیگه رو نگاه میکنه؟
ما که توی همین یکیشم موندیم:31:نقل قول:
با این سریالاشون که یک از یک قهوه ای تره:13::31:
احتمالاً این صورت برنزه خوشرنگ شبنم قلی خانی عزیز برای هر چه ملموستر در آمدن کاراکترش بوده دیگه ! ( تبارک اله ... ) . فقر امکانات جلوه های ویژه ایران توی این سریال به خوبی مشهوده به این صورت که سفرهای زمانی ما نهایتاً میتونه به سال جاری ختم شه وگرنه امکانات ساخت سالهای آتی رو نداریم ! مثلاً اگه اتفاقی سفر ایشون به 124 سال بعد بود به دلیل کمبود امکانات ریجکت میشد ! رسماً همواره و در تمام مسائل به طور شیکی در حال در جا زدنیم !
من که یه قسمت شبکه 1 رو دیدم..همون تاریخیه..هم بازیگراش بهترین..هم فیلمش...خصوصا که نقش اولشو وحید جلیلوند با اون صدای نازش بازی میکنه....یکی از بهترین مجریای تلویزیونه..نقل قول:
راستی کسی اون 2تا سریال دیگه رو نگاه میکنه؟
در مورد این سریالم محسن فکر کنم مخ خانوم دکتر رو بزنه و درو باز کنه..
می گم بچه ها این محسنه فک نکرده حالا رفت سال 88 دوباره باید خودش رو به هما خانوم بشناسونه دوباره باید اثبات کنه که از آینده اومده و اوه کلی راه داره تا ...
تازه چه معلوم هما خانوم اون موقه دوباره ازش خوشش بیاد و بهش جواب مثبت بده؟؟؟
دوستان سلام
میشه خلاصه قسمت دیروز رو بگین که چی شد ؟! اخه نبودم D:
خیلی ممنون
دیروز هیچینقل قول:
این یارو تربچه اعتراف کرد که توی ماشینی که هما بوده یه کیف زنونه بوده با یه مهر پزشکی که برا مامان هما باشه (دقت کنید که مامانه دکتر زنان زایما بوده بعد این معتاده برا خودش دارو می نوشته مهر می زده می رفته دارو خونه می گرفته:27:)
خلاصه از رو آدرس دکتره رفتن و ماممانه رو پیداکنن
محسن رفت خودش پلیس جا زد که بره عکس مامان و بابای هما رو بگیره که دکتره اونو زندانی کرد و پلیس رو خبر کرد و...
بقیشم امروز باید ببینیم
تلاش میکنیم "پنجمین خورشید" پایانی خوب و مخاطبپسند داشته باشد
تهیهکننده مجموعه تلویزیونی "پنجمین خورشید" از تلاش شبانهروزی کارگردان و عوامل تولید این پروژه برای رقم زدن پایانی خوب و مخاطب پسند برای آن خبر داد. داود هاشمی درباره تولید پروژه "پنجمین خورشید" به کارگردانی علیرضا افخمی به خبرنگار مهر گفت: وقتی افخمی سیناپس این مجموعه را در اختیارم گذاشت، احساس کردم کاری متفاوتی میشود و مورد توجه مخاطبان هم قرار میگیرد. بعد از ارائه طرح به شبکه سه و موافقت مسئولان پیشتولید را آغاز کردیم.
وی در ادامه افزود: من افخمی را از سالهای 71 و 72 میشناسم و همراه او و بهروز افخمی کارهای مشترک زیادی انجام دادیم. علیرضا افخمی مخاطبان تلویزیون را میشناسد و قلم خوبی هم دارد. او در "پنجمین خورشید" دنبال یک قصه تازه رفت و داستان آن با دیگر آثارش که درباره فرشته و شیطان بود، تفاوت داشت.
این تهیهکننده درباره ضعف در پرداخت برخی شخصیتها از جمله هما گفت: گرچه این انتقاد را خیلی از دوستان به من کردند، اما اینطور احساس نمیکنم. هما از کودکی به خاطر شرایط در موقعیتی قرار گرفته که با افراد لات رفت و آمد داشته، اما تصمیم میگیرد راه دیگری در زندگیاش انتخاب کند، به همین دلیل برای بچههای بیسرپرست سرپناهی فراهم میکند.
هاشمی ادامه داد: از سوی دیگر ایفای نقش هما دشوار بود. بعد از بررسی گزینههای مختلف وقتی قلیخانی را برای این نقش انتخاب کردیم باز هم تردید داشتیم آیا این نقش درست از کار در میآید یا نه. اما بعد از جلسهای که با قلیخانی داشتیم و بیشتر درباره جزئیات کار صحبت کردیم، تردیدمان کمتر شد. در مجموع از بازی قلیخانی در این پروژه رضایت داریم.
این تهیهکننده درباره مشکلات تولید همزمان با پخش مجموعه "پنجمین خورشید" گفت: این قصه هر سال در ماه رمضان تکرار میشود. به هر حال گروه تولید خیلی تحت فشار هستند و در حال حاضر گروه روزی 14 تا 17 ساعت کار میکنند تا کار به موقع به آنتن برسد، اما همه گروه از افخمی گرفته تا بقیه دوستان تلاش خود را میکنند تا کار ضعف نداشته باشد.
وی اشاره کرد: ما باید لوکیشنهای مجموعه را تا پایان کار هر روز در اختیار داشته باشیم، حتی اگر در آنجا کاری نداشته باشیم و این مسئله هزینهبر است. در مجموع تلاش میکنیم "پنجمین خورشید" پایانی خوب داشته باشد تا بتوانیم نظر مخاطبان را جلب کنیم. مسلماً اگر زمان بیشتری در اختیار داشتیم کار بهتر میشد.
هاشمی در پایان درباره یکی از دیالوگهای مجموعه که به "اخراجیها" انتقاد کرده بود گفت: این دیالوگ کاملاً بجا استفاده شد، چرا که "اخراجیها" نه تنها ارزشی نیست، بلکه سوء استفاده از بچههای جنگ است. فروش بالای هر فیلم دلیلی بر ارزشی بودن آن نیست. خودم سالها در جنگ بودم و متاسفانه این فیلم بچههای جنگ را مسخره کرده و آن دیالوگ هم تعمدی بود.