دوره پودمانی باید معافیت و یا کارت پایان خدمت داشته باشید و برای دوره ترمی نیازی نداریدنقل قول:
در مورد معدل برای دوره پودمانی هرچی بالاتر باشه درصد قبولی بیشتره
اگه در حال انجام خدمت وظیفه هستید فکر کنم فقط بتونید دوره ترمی رو شرکت کنید
Printable View
دوره پودمانی باید معافیت و یا کارت پایان خدمت داشته باشید و برای دوره ترمی نیازی نداریدنقل قول:
در مورد معدل برای دوره پودمانی هرچی بالاتر باشه درصد قبولی بیشتره
اگه در حال انجام خدمت وظیفه هستید فکر کنم فقط بتونید دوره ترمی رو شرکت کنید
سلام والا من نظام وظیفه خود را بهپایان رسانیده امنقل قول:
میخواستم بدونم اینی که میگن برای حضور در دوره های ترمی علمی کاربردی باید معدل خوبی داشته باشی واقعیت داره یا نه؟
بعد یک امتحان ورودی دارد یا خیر؟ چطور است؟نحوه ورود؟
خوب از نظام وظیف مشکلی ندارینقل قول:
به معدل هم بستگی داره و فکر کنم 15 درصد نمره کل کنکور رو شامل بشه مسلما هرچی معدلت بالاتر باشه از این 15 درصد سهم بیشتری میبری
امتحان ورودی که نداره همون کنکور هستش و فقط فکر کنم برخی از رشته هاش مصاحبه و یک آزمون عملی هم داره
نحوه ورود اکثررشته ها تو دوره ترمی همون کنکوری هستش
ممنونمنقل قول:
در کل
برای ورود به علمی کاربردی به صورت ترمی
می بایست
1- دفترچه ترمی که در حدود ابان ماه انتشار میشه رو دریافت کرد
2-سپس در اسفند یا بهمن امتحان کنکور مربوطه را داد
3- در صورت داشتن معدل خوب شانس قبولی بالا میرود(یک سوال کف معدل چنده وایا معدل کل دیپلم ملاکه)
4- در صورتی که رشته مورد نظر شما امتحان ورودی یا عملی داشته باشه باید از پس اون هم بر بیایید
3 سوال دیگر
1 اگر بومی منطقه یا همون شهر باشی تاثیری دارد
2- در ضمن از کجا باید کفه معدل رو پیدا کرد برای هر رشته
3- سوالات کنکورش در چه سطوحی است(اسان است متوسط است سخته؟؟؟ )
با تشکر
مورد 1و3و4 شما تایید میشهنقل قول:
نتایج تو بهمن ماه میاد کنکورش دی ماه هستش
حداقل معدل 12 هستش فکر کنم و معدل کل دیپلم ملاک هست چون برای ورود به دوره علمی کاربردی مقطع کاردانی نیاز به پیش دانشگاهی نیست(کاردانی ناپیوسته) ولی کارشناسیش فکر کنم پیش دانشگاهی رو میخواد(کارشناسی پیوسته) که در این صورت معدل پیش دانشگاهی ملاک میشه
==
بله بومی بودن تاثیر داره
معدل رو زیاد واسه دوره کنکوری ملاک قرار نده بیشتر بستگی به نحوه تست زدن های شما داره که چند درصد بتنی بزنی تا قبول بشی حداقل معدل رو تو خود دفترچه فکر کنم زده و طبق روال معمولا یا 10 هستش یا 12
سوالات کنکورش هم مثل بقیه کنکورها آسون نیست و نسبتا سخته
سلام.
یه سوال:
فردی با این وضعیت:
متولد آبان 68 که مدرک دیپلم با معدل 19/14 و مدرک پیش دانشگاهی حضوری دارد.
در کنکور 87 موفق نشده اشت.
آیا می تواند در کنکور کاردانی علمی کاربردی غیر پودمانی 88 شرکت کند؟
آیا علمی کاربردی ، کارشناسی پیوسته برای رشته هنر (گرافیک-نقاشی و ... ) دارد و فردی با این وضعیت می تواند در آن شرکت کند؟ ( منظورم امسال هست )
و یک سواله مهم تر:
الان فردی با این وضعیت باید دفترچه نظام وظیفه را ارسال کند ؟ اگه تاریخ اعزام زودتر از اعلام نتایج کنکور باشه ، باید چه کرد؟
مثلا جوابا بهمن میاد .... ولی تازیخ اعزام خورده 18 دی !!!! یکی میگفت باید تاریخ اعزام ور تمدید کنی !!! درسته ؟؟؟!!!
دوستان من پودماني دارم مي خونم . وقتي شركت كردم شاغل نبودم . اما الان دارم شاغل ميشم . آيا ميشه سهميه شاغل ها رو استفاده كنم ؟ در ضمن وقتي مدارك شاغل بودنم رو ادائه دادم چه سودي داره ؟ يعني چه مزايايي شاغل ها نسبت به آزاد ها دارن ؟ كمتر سر كلاس ميرن ؟
با سلام ...
مي شه يه اطلاعاتي از دانشگاه علمي کاربردي به من بديد ...
اينکه رفتن يه اين دانشگاه با کنکور هست يا بدون کنکور ؟
پودماني و غير پودماني چيه؟
دفترچه هاي ثبت نام 88 کي مي ياد؟
شهريه هاش چطوره؟
با تشکر...
سلام.
علمی کاربردی 2 نوع هستش :
پودمانی : نیاز به کارت پایان خدمت - بدون آزمون ( توصیه شده برای شاغلین)
غیر پودمانی (ترمی) : با آزمون > در مهر یا آبان دفترچه ثبت نام توزیع میشه - دی ماه آزمون - بهمن اعلام نتایج -
این اطلاعاتی است که من داشتم ..درست یا غلطشو نمیدونم .. در مورد شهریه چیزی نمیدونم .... ولی کمتر از غیر انتفاعی هستش ....
مزيت شاغل بودن در شانس قبولي مهمه نه بعد از قبولينقل قول:
چون مثلا از ظرفيت 70 نفري يك رشته 35 نفر آزاد و 35 نفر شاغل برميدارن و ميدونيد كه داوطلب آزاد بيشتر از شاغله پس شانس قبولي شاغل ها بيشتر .. همين و بس ...
دروس و استاد و كتاب و شهريه و .... هر دو تا يكيه
البته اينم بگم : استاد ها زياد براي شاغل ها سخت نميگيرن + سعي ميشه كلاس شاغل ها بعدازظهر ها باشه
در ضمن فكر نكنم الان شما رو تغيير وضعيت بدن به شاغل
:11: