مثلا قراره در کمتر از یه هفته دیگه تموم بشه ها! بیشتر از این نمیکشید ذهنشون تو دقیقه 90.:27:نقل قول:
گریزی جز آب بندی نیست.:27:
امشب فقط یه ربع دیشبو داشت نشون میداد.:2:
Printable View
مثلا قراره در کمتر از یه هفته دیگه تموم بشه ها! بیشتر از این نمیکشید ذهنشون تو دقیقه 90.:27:نقل قول:
گریزی جز آب بندی نیست.:27:
امشب فقط یه ربع دیشبو داشت نشون میداد.:2:
اول اینکه یه انتقاد کوبنده که منظورشون از اینکه قسمت قبل رو تکرار کردن چی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بیمارستان نه پرستار داره و نه انتظامات...
دختره نیم ساعت ولوئه کف زمین کسی نمیاد جمش کنه....خجسته میدوئه طرف پونه و پرستار هم همونجوری نیگاش میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم اینا چی فکر کردن در مورد بیننده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پلیس توی این سریال چه نقشی داشته؟
از اول فیلم تاحالا فقط بلد بوده آب بخوره...چه عجب یه عکس العملی از خودش نشون داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو این قسمتش که حسابی از دست کارگردان عصبانی شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه هم مال قسمت قبل بود...چون من ندیده بودم....اون تیکش که پونه میره احمد رضا رو بکشه کللی وقت تلف میکنه...خجسته تا بره پای تلفن و ببینه کسی پشت تلفون نیس کلا چند ثانیه هم طول نمیکشه...بعد اونوخ این پونه این همه کار کرد و اون یارو بهش چاقو زدو کلی قل داد خودشو رو زمین...پس تو این مدت این خجسته کجا بود اونوخ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما پلیسه هم عجب حس بویایی داره!!!
سگ کم میاره جلوش!!
بکش بکش بود امشب ، حتما رویا هم کاورو کشته:31:
تو سریالای آبکی ایران فهمیدن که کسی مثه پونه اگه بره زندان مردم دلشون میسوزه واسه همین میفرستنش اون دنیانقل قول:
چرا پونه مرد پس ؟:37::37:
البته با اون حرفایی که قبل از رفتنش میزد معلوم بود یه بالایی سرش میاد .
بکش بکش بود امشب ، حتما رویا هم کاورو کشته:31:
نمیشه که نشون بدن که خلافکارا در میرن
افت کلاسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من قسمت قبلیش رو ندیده بودم ! قسمت قبلیش رو داشتم ما بین همین فیلم دانلود میکردم که تا فهمیدم داره تکرار میکنه دانلود رو قطع کردم :31:نقل قول:
کلا فکر میکنم همه معتقدن که فیلم داره بد تموم میشه ، اخه چرا فیلم به این قشنگی رو این طور تموم کردن ؟
بهتر بود اسم سریال رو می زاشتن کش لقمه یا یه چیز توی همین مایه ها. مونده فقط از 45 دقیقه 39 دقیقه تکرار قسمت قبل بشه 5 دقیقه پیام بازرگانی 1 دقیقه هم یکی بخونه چه آرام...
سیروس مقدم نشون داده کاگردان بدرنخوری است سطح فیلم هاش هم خیلی پایینه
از ماست که برماست
همین آت وآشغال ها را بخوردمون دادن
والا بیشتر از اینم انتظار نمیرهنقل قول:
البته من قسمت قبلیش رو ندیده بودم ! قسمت قبلیش رو داشتم ما بین همین فیلم دانلود میکردم که تا فهمیدم داره تکرار میکنه دانلود رو قطع کردم :31:
کلا فکر میکنم همه معتقدن که فیلم داره بد تموم میشه ، اخه چرا فیلم به این قشنگی رو این طور تموم کردن ؟
من همون اول گفتم که مقدم عادن داره سریالاشو مسخره تموم کنه که مثه بگه هورا هورا مردم نتونستن ته فیلم رو حدس بزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریالی که کارگردانیش اینطوری باشه دیگه نباید منتظر بود تهشو قشنگ تموم کنن
تازه من میگم آخرش معلوم نمیشه احمد رضا بهوش میاد یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه هم برام جالب بود که از کی تا حالا تو مراسم خواستگاری که هنوز عروس دوماد حرف نزدن با هم دختره بله رو میگه؟تازه جدیدن نقل هم میپاشن تو مراسم خواستگاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیست خیلی قشنگ شروع شده بود!:27:نقل قول:
فقط باید گفت::2:نقل قول:
-------------------
سیروس هم همیشه عادت داره وقتی کاراکتر سریالش میمیره حداقل یه دور روحشو چند لحظه بعد از مرگ نشون بده که روح پونه داشت لی لی بازی میکرد:31:
حالا این وسط قرار بود سارا هم بله رو بگه
راستی اسم کاراکتر زن برادر سارا توی فیلم بنفشه بود که اگه هنرپیشه ش زنده بود قاعدتا باید تو اون صحنه حضور میداشت.