وا؟؟؟؟؟
اقایون محترم چرا پست می دین؟؟؟؟؟؟
Printable View
وا؟؟؟؟؟
اقایون محترم چرا پست می دین؟؟؟؟؟؟
عسلبانو اگه منظورت از آقایون .من دخترم.
قبلا گفته بودم.
اگه منظورت کس دیگه بود ببخشید اشتب فهمیدم.
نه عزیزم
بعد از شوما چند تا پست از اقایی بود که حذف شد؟
حالا شوما خودت خوبی گل گلی
مگه من قالیم می گی گل گلی:31:
فدا فدا من خوبم:46:
فقط قالی گل گلی نیست که چادور مامان بزرگها هم گل گلیه
سلام غزل خانم من چون باعجله آمدم با عجله هم پست گذاشتم و رفتم و اصلا پست شما را ندیدم ببخشد وگرنه پست نمی دادم
اما نظر من
1- خانمها بیشتر تربیت موجودات ظریفی به نام کودک را به عهده دارن و همچنین توانای ایجاد آرامش وامنیت عاطفی را دارند چون خداوند احساسات رقیقی به آنها داده است
2- خانمها توانایی انجام چندین کار همزمان را دارند هم از بچه نگه داری کنند، خانه را مرتب کنند ،آشپزی کنند . توانایی انجام دو یا چند کار یک حسن است که آقایان ندارند(به دلیل آنه دو نیمکره مغز جنس مذکر با هم ارتباط ندارد )اما اگر درست از آن استفاده نکنی باعث دردسرت میشه؟چطوری
وقتی که داری کاری رو انجام میدی در عمل کار مورد نظر را انجام میدی اما ذهنت به اون فکر میکنه موقع آشپزی ،ظرف شستن و.......... هرچی بیشتر بهش فکر کنی وابسته تر می شی و.... اینی که گفتم اگر با شماره یک قاطی بشه دیگه آخرش مشخصه
نکته
من مخالف عشق و محبت بین دو طرف نیستم فقط دلیلش را از نظر خودم گفتم
کاملا با حرفت موافقم حتی اگه غیر علمی باشهنقل قول:
چون یه چیزهایی هست که علم هم نمی تونه ثابتشون کنه چشم بصیرت می خواد!
اما جالب اینه که با وجود نقص هاشون خودشون رو جنس برتر هم می دونن
از اینکه دنیا انقدر مردانه تعریف شده متنفرم
در ضمن من خودم رو معرفی نکردم: آرام ( زیاد شبیه اسمم نیستم البته)
از آشنایت خوشبختم آرام جان
قربانتنقل قول:
me too
سلام به همه دوستاي گل
من فكر ميكنم اين سياست خود مردا بوده كه خودشونو با زور جنس برتر نشون بدن براي همين رو مخ ما زنا كار كردن كه دنيا رو ما ميچرخونيم و اگر ما نباشيم شما نميتونين هيچ كاري بكنين چون ميدونن اگر ما زنها الا رغم تصور خودمون هر كاريرو بخوايم ميتونيم انجام بديم حتي بدون كمك اونا خوب مردا هم از اين واقعيت ميترسن