یعنی چی موضوعش چیه؟؟؟نقل قول:
یعنی چیکار میکنه؟؟؟
همون تقلب هست.
1 دکمه میزنی پولت بینهایت میشه.
1 دکمه میزنی تیرت بینهایت میشه و . . .
Printable View
یعنی چی موضوعش چیه؟؟؟نقل قول:
یعنی چیکار میکنه؟؟؟
همون تقلب هست.
1 دکمه میزنی پولت بینهایت میشه.
1 دکمه میزنی تیرت بینهایت میشه و . . .
نقل قول:
درایورم 182 انویدیا است.
چه درایوری میخواد این بازی؟
نقل قول:
وای چی میگی چطور این کار رو کردن بی انصا فا :18::18:
دوست عزيز تو اين پست منظورم نسخه اول يعني Call of Juarez هست نه Bound in Blood . ويرايش كردمنقل قول:
وای چی میگی چطور این کار رو کردن بی انصا فا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر کاری میکنم ترینر صفحه اولو نمیتونم دانلود کنم
میشه یه لینک دیگه از ترینر بازی بدید
نقل قول:
پس زیاد مهم نیست دوست عزیز ما نگران شدیم که سر کار رفته باشیم ولی درکل بازی عالی هستش
قسمت دول بازی فقط اعصاب خرد کنه اگه دستت تنظیم نباشه یا دور اقدام کنی کارت ساختس من هر دولی
رو بیش از صد بار رفتم تا تموم شد بعضی وقتها با کله میرفتم توی مانیتور:31:
سیستم من اینه:/cpu:2.9 amd+5600 grafic:8600gt ram:2gig
سیستمم نمیکشه چیکار کنم؟
دوست عزيز نكنه شما لينك رو مي زنيد توي دانلود منيجر؟ اون لينك براي 2shared هست شما بايد به صفحه مربوطه بريد و گزينه save رو بزنيد با دانلود ويندوز خودش دانلود ميكنه. لينكش كه مستقيم نيست بخواي با دانلود منيجر دانلود كنينقل قول:
سلام دوستان
بالاخره بازی که واقعا منتظرش بودم به دستم رسید.قبلا بازی gun خیلی به دل من نشست و انتظار داشتم که coj:bib هم همینطوری باشه و حتی خیلی بهتر.نمی تونم بگم که بهتر بود ولی بازی بسیار خوبی بود.به نظر من اگر به بعضی از بخش های بازی بیشتر بها داده می شد شاهد یک بازی بی عیب و نقص بودیم.ولی در کل به نظر من بازی در سبک خودش خیلی عالی بود.ما بازی رو با ray آغاز می کنیم.بعد از اون با برادرش تامس یا همون توماس.و در ادامه تا قبل از مرحله ی آخر این با کدام یک از این دو برادر مراحل رو پی ش ببریم با خودمونه.هر کدوم از این دو بادر قابلیت هایی دارن.برام جالبه که بدونم بچه ها کدوم شخصیت رو ترجیه می دادن ولی من توانایی های ray رو خیلی خیلی بیشتر می پسندیدم و در کل از تامس متنفر بودم:27:.ray برای شلیک دست خیلی تندی داشت با دو اسلحه هم می تونست شلیک کنه و همچنین می تونست از دینامیت استفاده کنه!thomas قابلیت استفاده از snipe کاردک و تیر کمان رو داشت.از هفت تیر هم استفاده می کرد ولی دست خیلی کندی داشت.در یک مرحله مانده به پایان بازی شما باید تامس رو انتخاب کنید و این خیلی برای من دردسر ساز شد.کاملا به RAY عادت کرده بودم و دست به اسلحه شدن نسبتا کند تامس خیلی ناراحت کننده بود.تنوع آب و هوایی در بازی خوب بود در یک مرحله شاهد هوای ابری و بارانی در یک مرحله شاهد هوای مه آلود و در بقیه ی مراحل شاهد نور خورشید هستیم.در کل به نظر من باید بازی در شب بیشتر می شد.یک مرحله مانده به پایان بازی ما باید در شب به انجام ماموریت بپردازیم ولی این به نظر من قانع کننده نبود.گرافیک بازی در حد خوبی بود.مراحلی که در طبیعت سر سبز انجام می شد بسیار زیبا بود پوشش های گیاهی و مخصوصا سنگهای کوهستان خودنمایی می کردند کیفیت آب هم قابل قبول بود ولی روی آسمان خوب کار نشده بود.من بیشتر مجذوب مراحل طبیعت بازی شدم.در بازی ما از توپ ماشین گان هم استفاده می کنیم.استفاده از اسب- قایق در یک مرحله-کالسکه هم از دیگر نو آوری های بازی بود مخصوصا پرت کردن چراغ ها بر روی در یا وسایلی که قابل اشتعال باشند که این باعث آتش گرفتن آنها می شد.اسلحه های بازی با توجه به زمان بازی بسیار متنوع بود و من راضی بودم.بخش کالسه سواری هم دوست داشتنی بود ولی روی اسب سواری در این بازی خیلی ضعیف کار شده بود.در بعضی از مراحل شما برای جمع کردن پول بیشتر می توانستید به کشتن افراد تحت تعقیب و ... بپردازید که این جالب بود.اما بخش دوئل بازی که بسیار جالب بود و به نظر من نوآوری های بازی رو کامل کرده بود.واقعا عالی و دوست داشتنی بود یک سختی عجیبی داشت که همین سختیش من رو مجذوب خودش کرده بود.داستان بازی هم در حد نسبتا خوبی بود البته باز هم نمی شد ریزه کاری های داستان رو فهمید چون که زبان انگلیسی ما معمولا در حدی نیست که بتونیم به طور کامل داستان بازی رو بفهمیم.اما از همون صحنه ی ابتدایی بازی که دو برادر رو روبروی هم می بینید حدس و گمان هایی به سراغ شما می یاد که شاید باید در یک دوئل شرکت کنید که یک طرف آن کاراکتر انتخابی شما و طرف دیگر برادر شماست.من که بی صبرانه منتظر بودم که کله ی تامس رو له کنم
در کل همین که این قدر گیمر رو به پایان بازی مشتاق کنن قابل تحسین بود. در یک نگاه ساده میشه COJ:BIB رو با بازی GUN مقایسه ی جزئی کرد.گرافیک COJ:BIB که بدون شک خیلی بهتر بود.نوآوری بازی از همه لحاظ عالی بود آب و هوا مراحل دشمنان اسلحه دوئل و ...محتوای مخفی: پایان بازی
داستان GUN بیشتر به دل من چسبید نمی دونم چرا ولی خیلی به طرز عجیبی داستان gun منو جذب کرد ولی coj نه
اما اسب که در بازی gun خیلی خیلی بهتر کارشده بود.در بازی gun در مراحل boss هم وجود داشت که خیلی به جذابیت بازی کمک می کرد ولی در coj همچین boss هایی وجود نداشت شاید boss ها در قالب دوئل بودند که به نظر من دوئل عالی بود ولی هرگز نمی تونه جای جنگیدن با یک boss رو بگیره.همچنین من فضای open world بازی gun رو خیلی می پسندیدم
در کل از اینکه در بازی به ما اجازه داده می شد که خودمون شخصیت مورد علاقمون رو انتخاب کنیم هم خیلی قابل تحسین بود
به نظر من اگر این دو بازی با هم ترکیب می شد یک بازی بی نقص رو شاهد بودیم.
در کل به نظر من این بازی بسیار بازی خوبی بود و نمره ی قبولی هم گرفت ولی امیدوارم اگه نسخه ی سومی برای بازی در کاره به یک سری موارد بیشتر توجه بشه:46:
lمن یه مشکل عجیب دارم بازی خیلی کند اجرا میشه طوری که اصلا قابل تحمل نیست!
من تو crysis مشکلی نداشتم راحت و روون اجرا میشد همینطور بازهای دیگه اما نمیدونم این چه مشکلی داره
اینم مشخصات سیستمم:
cpu: Amd5200 x2
vga:geforce 8800 Gt 512
ram: 4 gig
vista service pack 1