مبارک حضرات باشه به جمع بیکاران خوش آمدید
نمی شه بزنیم تو کار تحریم مخابرات
حالا اونایی که یه تعداد دارن چه کار شون می شه کرد
Printable View
مبارک حضرات باشه به جمع بیکاران خوش آمدید
نمی شه بزنیم تو کار تحریم مخابرات
حالا اونایی که یه تعداد دارن چه کار شون می شه کرد
با سامان به راحتی یه شارژ گرفتم خطم شارژ شدنقل قول:
موبایل فروشی ها با یه خط adsl براحتی میتونند شارژ بفروشند
همشو روی هوا ازتون میخرند هنوز که پلمپ ارایه نشدهنقل قول:
یعنی اینجوری کار می کنه یا نه ممنون می شم سریع جواب بدی
iman جان شما تست کردی سریع امد یا نه اینم سریع لطفا
بنده یکبار تست کردم سریع شارژو دادنقل قول:
خب دوستان! یک امیدی در دل ما جوانان فتاده بود که اینم بر باد رفت. دوباره بزنیم تو کار داریوش و قمیشی و بشینیم کنج خونه سماق بمکیم. دوستان پیشکسوت هم کار مواد افیونی رو شروع کنند. دوباره بریم تو پارکها قلیون بکشیم و سیگار. دوباره بریم سر جیب پدر. دوستان سابقه دار که دیگه یقه ی پدر رو میگیرند. که بدبختی بازم شروع شد. عزیزانی هم که سرمایه گذاری کرده بودند و الان میرن زندان خوش به حالشون. چون لااقل دیگه اجاره و خرج خورد و خوراک ندارند. آقا یه راه خودکشی توپ زده سرم. بدون درد و عوارض. 100درصد تضمینی.
خدایی نمی دونم بخندم یا گریه کنم !!! :31:
ای تف به ذات باعث و بانی این جریان !!! :41:
دوستان بیاین دست در دست هم دهیم و یه تیم هکر بسازیم و هکش کنیم سایت رو ؟؟ :31: من یه کمی کوچولو استعداد و تجربه اشو دارم !
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
وای خدا ترکیدم از خنده !! واسه اون دانشجو هایی که نشستن برنامه نوشتن در این مورد واسه شهریه هاشون !!! :18::31:
حالا چه زود خودشو هم گرفته و میگه فقط با 50000 تومان !!!! :27: دیدی خدا بد کاران رو دوست نداره ؟ :31:
بهروز جان حالا اون برنامه رو هر موقع می خوای بفرست !!! :31: زیاد مهم نیست اون نوش دارو ! :31:
سایت اپراتور ها رو چک کنید خوبه
بابا یکی جلو این ... هارو بگیره !!!!
الان من بدبخت اگه به یکی شارژ بزنم و شارژ نکنه چه خاکی به سرم بریزم ؟؟
یهو دید پیش من شارژ نکرده و مشتری رفته خونه و اونجا واسش شارژ شده !! از کجا پیدا کنم اونو ؟؟؟
حالا كه بيكار شديم...اون دوستاني كه نرم افزار هاشون رو ميخواستن قالب كنند و به قيمت خدا تومن بفروشند نرم افزار هاشونو رو كنند ببينيم چي بود اينقدر تعريف ميكردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم به همه دوستان تسليت ميگم...