مجتبی جان من منتظر لینک دانلود نرم افزارای نصب تمو اموزشش هستمو قبلشم ازت تشکر می کنم من بازی گلف ندارم!!!!!؟؟؟؟؟
مجتبی جان من منتظر لینک دانلود نرم افزارای نصب تمو اموزشش هستمو قبلشم ازت تشکر می کنم من بازی گلف ندارم!!!!!؟؟؟؟؟
سلام
1الان مشکل دیال پد ندارم. ولی مرسی. این راه حل رو نمبدونستم.
2.همین کار رو کرده بودم.یعنی در حالت mass storage پوشه CYLThemes رو ریختم رو مموری کارت. ولی با زدن C هیچ اتفاقی نمیوفته!
3.این کار رو هم کرده بودم. ولی بازم اتفاقی نمیوفته!
4.بازی گلف با تغییر زبان گوشی به فارسی میاد! ولی توی حالت انگلیسی نه ! نیستش!!!
اگه مقدوره راهنمایی کنید
چون يكي از بزرگترين تم سازهاي گوشي، خودش ويوتي داره (Spanner) !!!نقل قول:
البته جديدا گوشي كوكي هم خريده و طبق گفته ي خودش فريمور ويوتي خيلي انعطاف پذيرتر از بقيه ي گوشي هاست.....:10:
سلام
1.من الان مشکل دیال پد ندارم. ولی مرسی. اینو نمی دونستم.
2.اینو انجام داده بودم. ولی با زدن 2بار C اتفاقی نمیوفته!
3.اینو هم انجام داده بودم.
4.با تغییر ربان گوشی به فارسی بازی گلف بر میگرده! ولی در حالت انگلیسی نه ! نیستش!!!
اگه مقدوره کمک کنید
من این تم arena رو دانلود کردم و ظاهرا یه خورده مشکل داره با ویوتی انگار.
مثلا توی اون سمت از مکعب که نوشته: in order to edit ... 2 تا دکمه اون بالا داره که سمت چپی اصلا کار نمیکنه. یا مثلا وقتی توقیم و ساعت رو میارم تو صفحه در آخر برای دسترسی به جاهی دیگه باید back بزنم که در کل میپره هر کاری که کردم. نفهمیدم اصلا اینو برا چی گذاشتن.
یه مورد دیگه هم توی اون سمتی که یه سری عکس کنار هم چیده شده، آیا امکان تغییر عکس ها وجود داره؟ من که چیزی برای تغییرش پیدا نکردم.
توی قسمت display setting و wallpaper هم هیچ کدوم از گزینه ها کار نمیکنه. در واقع اصلا نمیشه عکس زمینه رو عوض کرد.
می خواستم ببینم اینا مشکل منه یا کلا همین مشکل هست؟
بهترین تمی که من نصب کردم و از قابلیت customize کردن زیادی داشت تم واکمن بود. حتی صفحه رو هم میشد به صورت افقی نمایش داد.
دوستان من دق کردم بس شما از تم htc تعریف کردین..ادرسی که واسه دریافت گذاشته شده خطا میده و فایل نیستش..کسی ادرس فول ورژن جز اینو داره؟
من هنوز منتظر برنامه های نصب تمم مجتبی جان یکم سریعتر زحمنتشو بکش.مرسی
ايراد هايي كه گفتي من هم بهش برخوردم؛ ولي در مورد وال پيپر كه گفتي، با تغيير اون، والپيپي صفحه ي قفل شدن گوشي تغيير ميكنه؛ براي قفل شدن هم در بالا سمت راست، يك عكس قفل هست كه بازدن اون، به صفحه ي قفل هدايت ميشيد....نقل قول:
درضمن طبق گفته ي سازنده ي تم، اين نسخه ي اوليه اش هست....
سلام بچه ها صدای رنوا بیشتره یا ویوتی با تقویت
مسعود جان گفتم اينترنت پرسرعت خونه مون فعلا فعال نيست، انشاالله شنبه براي تمام دوستان تمام تم هايي كه هست را با متعلقات و .... آپ ميكنم........نقل قول:
1-خدارا شكر...نقل قول:
2- من نميدونم شما چگونه كار را انجام داده ايد؛ ولي چندتا نكته ضروريه:
- وقتي شما گوشي را در حالت Mass ميگذاريد، يك درايو به درايوهاي سيستمتون اضافه ميشه، وارد درايو جديد شده و فولدر CYLThemes را در آن كپي كنيد؛
- حتما توجه داشته باشيد كه ببعد از اينكار روي سطح مموري شما 8 تا فولدر بايد باشد؛
- از اين موضوع هم مطمئن شويد كه بعد از وارد شدن به فولدر CYLThemes ، فولدرهاي تم ها مشخص باشد؛ چون گاهي ديده شده كه بعد از وارد شدن به فولدر CYLThemes، فولدر ديگري هست كه بعد از وارد شدن به فولدر ثانويه، فولدر تم ها قابل رويت خواهد بود؛ (اين هم دليلش بخاطر اكستركت كردن پوشه ي CYLThemes هست)؛
3-درضمن بايد دوبار پشت هم دكمه ي C را بزنيد؛
4- نميدونستم!!!!
5-اميدوارم مشكلتون حل بشه؛
شما هم تا شنبه صبر كنيد، من براتون آپ خواهم كرد....نقل قول:
عزيزم چي شده، ميخواهي رنوآر بخري؟!!!:46:نقل قول:
آنقدر هم دنبال مقايسه نباش، سعي كن از گوشي ويوتي و امكانتش لذت ببري....:10: