سلام
یکی از کاربرا گفته بود نمیشه باهاش پی دی اف خوند درسته ؟ این مشکل حل شده ؟
Printable View
سلام
یکی از کاربرا گفته بود نمیشه باهاش پی دی اف خوند درسته ؟ این مشکل حل شده ؟
اون دوست شما مطمئنا 5800 رو بررسی نکرده که این حرف رو میزنه!نقل قول:
مال من که هنوز آپدیت نشده سرعت تاچش فوق العاده است شتاب سنجش هم که دیگه جای خود داره!(شما به حرف دیگران زیاد اطمینان نکن!)
هیچ کدوم از این دوتا گوشی ای که گفتی رو نداشتم تا مقایسه کنم!
تشخیص دست خطش هم خیلی خوبه ولی فقط انگلیسی!
اون کاربر من بودم!:31: خیر نمیشه! البته باید برنامه ای مثلAdobe Reader LE براش بیاد تا بتونه بخونه!نقل قول:
------------------------------------------------
دوستان راجع به پی دی اف بگم: من خودم یه برنامه بیشتر راجع به پی دی اف پیدا نکردم که اون هم بصورت تمام صفحه فایل رو باز میکرد ولی در کمال تعجب!!! امکان بالا و پایین کردن صفحه نبود!(فکر میکنم برنامه اسمشPDF+ بود!)
سلام
دوستان من امروز یه 5800 گرفتم . واقعا به نسبت قیمتی که داره گوشیه خوبیه
به هیچ وجه این گوشی ساخت فنلاند نداره و نوکیا تولید این گوشی رو فقط تو کشور چین داره و در هیچ کشور دیگه تولید نمیشه .کسایی هم که میگن مجار و فنلاند دارن همشون ریمارک هستش.چون خوده شرکت نوکیا اعلام کرده که مدلهای express music رو فقط میخواد در واحدهای خود در چین عرضه کنه.الانم خود نوکیا مرکزی تمامه گوشیهای وارداتیش ساخت چین هستش.
در مورد این گوشه بگمم که این گوشی رو فقط باید گوشی بازای حرفه ای بخرن تا بتونن نهایت لذتو ازش ببرن.بقیه هم که پی دوربینو بازیو سطحی نگر هستن برن همون سری N رو بخرن (البته بجز N97 )
شما همون حرفه اي...پروفشنال...گوشي باز...خدا...نقل قول:
ما هم سطحي نگر...آماتور...بيگينر...
جور ديگه نميتونستي گوشي رو وصف كني؟:13:
لا اله الا الله...
میشه بگید گوشی بازای حرفه ای با گوشی چیکار میکنن ؟:31::31::31:نقل قول:
یونس جون حرص نخور حالا حالاها بهت احتیاج داریم.:11:نقل قول:
حتما یه موشکی آپولویی چیزی می فرستن هوا ما خبر نداریم:31:نقل قول:
میشه بگید گوشی بازای حرفه ای با گوشی چیکار میکنن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون برای جواب
به جان شما جوری این گوشی رو توصیف کرده من که یدونه دارم هوس کردم برم 2 تا دیگه هم بخرم!! وای به حال شما که ندارید!نقل قول:
دلتون بسوزه(مخصوصا دل یونس جان بسوزه!) من 5800 دارم شما ندارید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بايد چي كار كنم؟:31: بخندم؟ يا ناراحت شم؟:31:نقل قول:
بابا بيخيال...يه تاچ داريدا...تاپيك رو منحرف نكنيد...
--------------------
امروز ريويو جي اس ام رو ديدم...ميگفت كه حساسيت تاچش كلاس 1 (بهترين حالت) نيست...چجورياس؟
امروز قیمت تو تبریز 360 تومن چینی و 380 تومن مجار رو می گن ولی به نظر من 20 تومن اضافی واسه مجار دادن یعنی پولو دور ریختنه چون همش چینیه