سلام
LCD گوشیم یهو رنگاش قاطی کرد
نه ضربه ای خورد ! نه چیزی ! یهو برشداشتم دیدم رنگاش قاطی کرده
گوشیم N90 هستش
راهی هست واسه درست کردنش ؟
Printable View
سلام
LCD گوشیم یهو رنگاش قاطی کرد
نه ضربه ای خورد ! نه چیزی ! یهو برشداشتم دیدم رنگاش قاطی کرده
گوشیم N90 هستش
راهی هست واسه درست کردنش ؟
اگه میتونی یه عکس بزار تا بهتر راهنماییت بکنیم.:11:نقل قول:
ولی احتمالا تعویض بخواد.
قیمتم از 30 هست تا 50.
بستگی به درجه کیفیتش داره.
يه سوالنقل قول:
شما اگه جاي من بودي ميرفتي صفحه کليد رو عوض ميکردي يا بيخيال ميشدي ؟
دکمه هاي 1و7و8 روشون يک ترک به طول 2 ميلي متر هستش و دکمه هاي 2و4و5 روشون سه تا ترک به طول 5 ميلي متر هستش...
ارزش عوض کردن داره به نظر شما يا نه ؟
سلام بچه ها
کسی میدونه چه جوری میشه قاب 6120 رو تعویض کرد؟
جالبه ! با نرم افزار از صفحه گوشیم عکس میگیرم دقیقا همونطوری خراب نشون میده !نقل قول:
بعد میارم تو کامپوتر میبینم درست نشون میده !
میگم حالا بدون عکس نمیشه راهنماییم کنین ؟
با فلش کردن یا آپگرید کردن نمیشه درستش کرد ؟
ممنون
سلام عزيز :11:نقل قول:
من بودم با اين حال روز صفحه كليد ميرفتـــم عوضش ميكــردم :31:
موفق باشيد!:40:
تعویض قاپش کار سختی نیست ،مثله بعضی گوشیها پیچ نداره البته اگه فقط پشت و روشو عوض کنینقل قول:
سلام
گوشي منNokia N72 مدتي گرافيك صفحه اون خراب شد (مثل زماني كه ويندوز 98 نصب ميشد اما گرافيك اون نصب نشده بود و كيفيت رنگها بد بود ) و يه لحظه صفحه ميومد و ميرفت بعدش بيشتر صفحه سيا شد و صفحه ميومد و ميرفت بردم يه جا چند تا lcd انداخت اما اونا كار نكردن و هيچي نشون نميدادن ( خودش اقلا يه چيزي نشون ميداد ) الان هم كه كلا صفحه سفيد شده، فعلا چون احتياج دارم نميتونم ببرم تعميرگاه كسي ميدونه چش شده و چقدر هزينه تعمير داره.
تشكر
سلام
حدود چند ماه گوشی n79 من مشکل داشت و خاموش شده بود تا دیروز که دادم اونو آر پی ال کردن. الان شده مثل قبل با این تفاوت که دوربین گوشیم تبدیل شده به یه دوربین 1 مگاپیکسل بلکه هم کمتر! کاملا مات نشون میده تصاویر رو و به همون شکل هم مات عکس می گیره... روی کامپیوتر هم که میریزم کماکان مات هست... ورجنش رو 32 کرده... نمی دونم از ورجنش هست یا سخت افزاری هست... لطفا کمکم کنید.... چیکار باید بکنم؟ مستر ریست هم کردم فایده ایی نداشت..
سلام
دردش فقط تعویض نمایشگر هست. :13:نقل قول:
اگه اصل بخوای که بالای 30 تومان، قلابی چینی هم 10 - 20 تومانی هست.
نقل قول:
یه بار دیگه گوشیت رو فلش کن احتمالا درست بشه.
شاد باشین :دی