nice-man اگر امکان داره شمارت و بزار
Printable View
nice-man اگر امکان داره شمارت و بزار
کسی می دونه این چه بلایی هستش که سر من میاد ؟
چطور می تونم رفع مشکل کنم ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان به یک مشکل بزرگ بر خورد کردم، توی سرور WDDG یک جایی گیر کردم که به هیچ وجه نمیتونم
خارج شم :( (همه لول اسکلت هستند) حالا می خواهم بازی رو از چند تا ورلد سیو عقبتر لود کنم ، ایا توی
این سرور میشه؟؟چه راه حلی دارید؟؟ممنون میشم اگر که کمکی بکنید :)
بای
برادر ميگه تنظيماتش بهم خورده و دوباره بايد نصب بشهنقل قول:
ميخواي دوباره نصبش كن احتمالن درست بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چی می گیا !! انقدر دانلود زدم که نگو ! حدود 600 مگ از ترافیک ADSL ام کم شد ! پدرم در اومد ! تورو خدا کسی که داره افلاین بازی می کنه بگه چطور بازی می کنه و با کدوم برنامه ؟ :41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کم مونده بزنم و سیستم رو بترکونم !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظری دارم
همه بیاین یه سرور online خوووووب و درست حسابی راه بندازیم هر کی کمک کنه جی ام رنک 3 میشه تا سرور تکمیل شه
بعد دیگه نه کسی و جی ام می کنیم نی چیزه دیگه هر کیم خواست به غیر از خودمون جی ام شه 30 تومن ازش میگیریم
کی پایس ؟
سلام ...نقل قول:
مشکل شما تا اونجایی که من اطلاع دارم میتونه به خاطر 2 مشکل باشه !
1 : برنامه mangos شما مشکل داره ... یا یکی از فایلهاش مشکل پیدا کرده یا با windows مشکل پیدا کرده
2: فایلهای دیتا بیس شما مشکل پیدا کرده باشه ...
شماره 1 رو فهمیدم ! ولی 2 نا مفهوم بود ! دیتا بیس بازی یا منگوس ؟نقل قول:
میشه یه لینک بدید که کار کنه ؟ این همه ادم اومده و سرور افلاین برای 3.0.9 خواسته ! هیچ کدوم جواب نگرفتند !!! بابا یه کمکی بکنید !!
:11:
دوست من شما بايد Microsoft.NET 3.5 رو دانلود كنينقل قول:
حدود 70 مگ هست..تمام package هاي سرور افلاين به Framework 3.5 نياز دارن
اينم لينك دانلود
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en
سلام
ممنون از راهنمایی شما دوستان :13: خودم تونستم مشکلم را حل کنم :21:نقل قول:
ولی یک سوال :
من سرور MaNGOS Core v0.12.0 rev 6766 را دان کردم برای راه اندازیش چه چیز هایی نیاز دارم؟؟پچی که من دارم
ورژن 1.5 هستش :31: این سرور دانلودی ما خیلی با سروری که در صفحه اول توضیح دادید فرق داره، چیطوری
میشه راه اندازیش کرد؟؟جواب این پست را حداقل بدهید :31: ممنون :)
بای