یادمه قبلا یک ارور مشابه در این رابطه بوده که باید یک فایل رو پاک می کرد ( یا همچین چیزی )نقل قول:
صفحات قبل رو یک نگاه بکن ببین شاید کمکی کنه:13:
Printable View
یادمه قبلا یک ارور مشابه در این رابطه بوده که باید یک فایل رو پاک می کرد ( یا همچین چیزی )نقل قول:
صفحات قبل رو یک نگاه بکن ببین شاید کمکی کنه:13:
فکر کنم مشکل از آنتی ویروس کسپر باشه.نقل قول:
چون یه سری آنتی ویروس رو غیر فعالش کردم از نو نصب کردم مشکلی نداره الان.
سلام بر دوستان
من نمیدونم چرا زیرنویس ها را که لود میکنم به زبان چینی میاد, یونیکدمم درسته.
در ضمن وقتی با vlc باز میکنم همچین مشکلی ندارم فقط با kmplayer این مشکل به وجود میاد و فقط زیرنویس هایی با پسوند srt.
سلام دوستان
سه سوال دارم از خدمت بزرگواران:
1- چی کار کنیم در KMPlayer بتوانیم سایز پینجره نمایش فیلم رو خیلی کم کنیم؟مثلا در حالت طبیعی مال من می شه قد رو هر چقدر که می خوای کوتاه کرد با موش ،ولی عرض رو تا یه حدی، فکر کنم تا 340 پیکسل بشه و دیگه هر کاری می کنی با موس کم کنی نمی شه !
2- چطور کاری کنیم که KMPlayer موقع نمایش فیلم همیشه رو پنجره ها نباشه .یعنی مثل مدیا پلیر در حالت اجرا بشه برد پشت یه پنجره و در همون حالت هم نمایش بده.؟
3- بهترین نرم افزار برای نشون دادن فیلم های بی کیفیت که کیفیتو یکم بیشتر کنه چیه؟
ممنون
دوستان زیرنویس با فرمت sub دارم بعد از همگام کردن زیر نویس با فیلم و سیو کردنش و دوباره لود کردن زیرنویس کلاً زیرنویس عقب جلو میشه
چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟؟؟؟
در ضمن زیرنویس فایل idx نداره
سلامنقل قول:
اول در km راست کیلیک کرده مراحل رو ادامه بدید
1) برای این کار به قسمت screen control رفته و do not keep aspect رو فعال کنید تا به هر اندازه خواستید ببینید
2) برای این کار هم کافیست screen control رفته و در قسمت on top گزینه never رو انتخاب کنید
موفق باشید
قد هر چقدر بخوام تغییر ی کنه ولی عرض تا یه حد معین تغییر می کنه و کوچیک ی شه!نقل قول:
سلامنقل قول:
مینیمم طول و عرض هر پوسته ی kmplayer در فایل ksf مربوط به اوون skin مشخص شده . برای اینکه بتونید طول و عرض رو کمتر از این مقدار تعیین شده قرار بدید باید فایل اسکین رو ویرایش کنید . برای این کار مراحل زیر رو طی کنید :
- در مسیر نصب برنامه به فولدر Skins برید تا پوسته های برنامه رو که با فرمت ksf هستند ببینید .
- پسوند اسکین موردنظر رو از ksf. به zip. تغییر بدید و با winrar بازش کنید .
- فایل Skin.ini رو از بین فایلهای درون فایل zip پیدا کرده با notepad باز کنید .
- اعداد جلوی MinWidth و MinHeight رو که در خطوط اول می بینید به مقدار دلخواه بر حسب پیکسل تغییر داده و این فایل و در ادامه فایل zip رو سیو کنید تا تغییرات اعمال بشه .
- در نهایت مجدد پسوند فایل رو از zip. به ksf. تغییر بدید .
حالا کوچیک کردن سایز پنجره تا این حد چه فایده ای میتونه داشته باشه ؟
سلام
یه دی وی دی رو ریختم روی هاردم ، زیر نویس فارسی اون فیلم رو
گرفتم با ] , [ جلو عقبش می کنم تا با فیلم مچ بشه
حالا که می خوام که Rebuild & Save Subtitle as Movies Filename رو می زنم
پیغام میده مسیر وجود نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری حلش کنم ؟
سلام، من 2 تا مشكل با KMPlayer دارم و ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
1: kmplayer من فرمت RMVB و بعضي فايلهاي FLV رو پخش نميكنه، بايد چه كار كنم يا كدهاشو از كجا گير بيارم؟
2: kmplayer من يه Skin داره به نام K-AMP5.kfs كه قابليت عكس گرفتن از فيلم رو داره اما نسخه هاي جديد اين skin و اين قابليت رو ندارن و به خاطر همين موضوع من نسخه هاي جديد رو نميتونم نصب كنم، كسي چنين اسكين يا چنين قابليتي رو تو kmplayer هاي جديد سراغ داره؟
Version The KMPlayer 2.9.3.1214