چون بازی واقعا یک بازی نمونه و عالی بود اینطور شد. مثل بازی Call of duty MW2 که استیکی شد و بعد از 1 مدت از حالت استیکی در اومد. این تاپیک هم همونجوره. کم کم دیگه وقتشه از حالت استیکی در بیاد.نقل قول:
Printable View
چون بازی واقعا یک بازی نمونه و عالی بود اینطور شد. مثل بازی Call of duty MW2 که استیکی شد و بعد از 1 مدت از حالت استیکی در اومد. این تاپیک هم همونجوره. کم کم دیگه وقتشه از حالت استیکی در بیاد.نقل قول:
بازي با سيستم من بالا مياد ؟
رم 1 گيگ
گرافيك 7100
سي پي يو 3.2
اینجا میتونین حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی رو ببینید.نقل قول:
گرافیک شما 1 مقدار ضعیفه. cpu هم دو هسته ای نیست. فکر کنم اگه نصب کنید خیلی اذیت بشید.کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,698666/Dragon-Age-Origins-System-Requirements-Benchmarks-and-Graphics-Tuning/Practice/
الان تو Dragon age فحش دادی، نه من الان میخوام بدون الان تو به Dragon age فحش دادی، اگر این بازی استیکی نباشه پس چی باشه.نقل قول:
آقا من رفتم Level 16 هنوزم نتونستم این Expert Training رو برای Dual Weapon باز کنم، یکی راهنمایی کنه نمیدونم باید چیکار کنم. عجیبه ها همچی رو فهمیدم به غیر از این یکی رو!
1بار گفتم نمیدونم دیدی یا نه . شاید هم جوابم رو داده باشی و من نفهمیده باشیم. به هر حال دوباره میگم.نقل قول:
روی آیکون همین آپگرید کلیک کن. سمت راستش جزئیاتش رو مینویسه که چیکار میکنه و . . .
ببین چی رو برات قرمز نوشته؟؟؟؟ هر چیزی رو که قرمز نوشته یعنی نیاز داری تا بتونی این آپگرید رو بگیری ولی نداریش.
من این بازی رو نصب کردم اما سر در نیوردم چطریاست کسی هست بگه من باید تو این بازی چکاری بکنم ؟یه توضیحی در مورد این بازی بدین
ممنون
بعد از ساخت کارکتر و شروع بازی, باید ماموریتهایی رو که به مرور زمان بهتون محول میشه/میگیرید رو انجام بدید که تکمیل اینها علاوه بر پیشروی در (داستان) بازی براتون تجربه, پول و ایتم بهمراه داره که با اینها میتونید کارکترهاتون رو از همه لحاظ, ارتقا بدید (به مرور, افرادی به شما ملحق میشن)نقل قول:
من این بازی رو نصب کردم اما سر در نیوردم چطریاست کسی هست بگه من باید تو این بازی چکاری بکنم ؟یه توضیحی در مورد این بازی بدین
ممنون
دوستان چرا بعضی از سلاح ها و چیزهای دیگه خاموشند و روشن نمی شند ؟
اگه منظورتون استفاده نکردنه که باید ببینید چه پیشنیازهایی دارندنقل قول:
دوستان چرا بعضی از سلاح ها و چیزهای دیگه خاموشند و روشن نمی شند ؟
خسته نباشی دیگه انقدرم خنگ نیستم که، بیا اینم یه عکس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کمک کنه من فکر کنم بازی رو تموم کنم اینو نفهمم آخرش.