با سلام این ارور منو کشت هرچیزی اعم از موزیک فیلم و هرچی که قابلیت پخش داره رو وقتی با مدیا پلیر باز میکنم این ارورو میده کدک نصب کردم رول بک کردم اما درست نشد که نشد.لطفا کمک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام این ارور منو کشت هرچیزی اعم از موزیک فیلم و هرچی که قابلیت پخش داره رو وقتی با مدیا پلیر باز میکنم این ارورو میده کدک نصب کردم رول بک کردم اما درست نشد که نشد.لطفا کمک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت شما
.
در نرم افزار km player وقتی فیلمی رو از روی dvd با زیر نویس sub پخش می کنم و زیرنویس رو drag می کنم رو تصویر . زیرنویس نا هماهنگ هستش و وقتی که زیرنویس رو جلو . عقب میبرم و هماهنگ با تصویر می کنم . بعد از چند ثانیه دوباره ناهماهنگ میشه . اگه میشه راهنمایی کنید که چه جوری تنظیمات رو save کنم.
.
ممنون
سلام دوست عزیز
این پیغام می تونه مربوط به نصب نبودن درایورهای کارت صوتی شما باشه.
در قسمت device manager درایور های بخش sound شما به صورت علامت سوال زردرنگ نیستند؟ یا تمامی انها درست set شده اند؟ در غیر اینصورت درایور مربوطه را نصب کنید. ممکنه pack solution هم بتونه کمکمتون کنه.
با سلام.درایو کارت صدام به درستی نصبه هم صدای ویندوز سالمه هم پلیر های دگم مثل km ولی مدیا پلیرم هیچیو نشون نمیده و پخش میکنه.همچنین به راحتی میتونم تو نت فیلم و آهنگ نگاه کنم.آخرین ورژن از کدک رو هم نصب کردم ولی نشد که نشد.همه ی فروم هارو برسی کردم که بتونم یه راهی برای پاک کردنش پیدا کنم ولی هر راهیو رفتم نشد.همه ی راه های ممکنو رفتم ولی...لطفا یه راهی به غیر از عوض کردن ویندوز بهم نشون بدین ممنون از زحمات شمانقل قول:
احتمالا این فایل که قصد اجرا کردن اون رو دارید توش از کدکی استفاده شده که شما روی سیستم نصب ندارید
kmplayer من همه زیر نویسا را فقط به زبان المانی نشون میده مثلا فارسی را هم المانی نشون میده. چکار کنم درست بشه؟
خدمت شما باید عرض کنم که حتی فایل ساده mp3 رو پخش نمیکنه و من آخرین ورژن کدک k-lite رو هم نصب کردم.راهی نیست اصلا که درست بشه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز
تنظیمات control panel ویندوزتان درست است؟ از مسیر زیر اقدام کنید.
control panel> region &language> administrative>change system local>persian>restart system
1.زیرنویس بازمان ثابت جلو یا عقب است ،که بیشتر هم متداول است خیلی راحت با زدن کلیدهای [ ] نیم ثانیه جلو وعقب وبهمراه شیفت این دو کلید پنج ثانیه جلو وعقب میشود .اگرهم اختلاف زمان را حساب کردید هم ALT+Y بزنید و عدد را وارد کنید.برای دسترسی منو استفاده کنید subtitle>re sync که این کلیدها را قرار داده است.
2. زیر نویسی که اختلاف تصاعدی دارد که واقعاً فقط کار km میباشد و پیچیده تر است.
با رایت کلیک بر روی km player منو ها ظاهر میشود و سپس به منوی subtitle بروید و از آنجا به مسیر subtitle FPS conversion در اینجا حدود 8 ایتم منو وجود دارد که یکی از آنها جواب شماست و به تجربه میتوانید سریعتر انتخاب درست را انجام دهید وهمیشه از آخر شروع کنید معمولا با انتخاب یکی از سه منوی آخری مشکل حل میشود و اگر هیچ کدام از پیش فرضها زیرنویس را هماهنگ نکرد پس فرمت ان دست کاری شده و با برنامه های غیر استاندارد تغییر فرمت داده شده و راه حل ان استفاده از گزینه edit در این قسمت است و دو عدد برای تبدیل زمان باید به ان بدهید تا کل زیرنویس را زمان بندی کنید. و بهر صورت همه نوع زیرنویس را این قسمت میتواند هماهنگ کند و اگر درست نشد اشکال از انتخاب نادرست گزینه های این قسمت میباشد وباید گزینه دیگری را امتحان کنید تا جواب بگیرید. این نرم افزار همانطور که مشاهده میکنید یک منو مخصوص subtitle دارد و هم نوع کاری میشود با انها کرد و حتی زمان بندی را که تصحیح کردید را میتواند برایتان زخیر کند تا برای مشاهده مجدد نیاز به تنظیم دوباره نباشد وخیلی کارهای دیگر برای تنظیمات اتصال به tv که واقعاً با این حجم کم بی نظیر است .
سعی کردم با جزئیات شرح دهم .امید وارم دیگر کسی مشکل زیرنویس نداشته باشد .
source:.arefan.ooq.ir
خیلی ممنون از پاسخی که دادید . ولی من چون از روی DVD فیلم رو نگاه می کنم . وقتی که با کلید های [ ] جلو و عقب میبرم و هماهنگ می کنم دوباره زیرنویس بر میگرده به حالت اول و نمی دونم چه جوری ذخیره کنم . در ضمن زیرنویس ها روی فیلم خورانده نشده و جدا است که باید روی تصویر drag کنم.نقل قول: