سلام دوستان
كتابي هست كه مثلا فرق كنايه و مجاز يا انواع سجع يا جناس و... رو خوب توضيح داده باشه ؟ و اينكه ياد داده باشه چه جوري ميشه تشخيص داد ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام دوستان
كتابي هست كه مثلا فرق كنايه و مجاز يا انواع سجع يا جناس و... رو خوب توضيح داده باشه ؟ و اينكه ياد داده باشه چه جوري ميشه تشخيص داد ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
البته این تغییر کوچولو!:31: سال قبل فک کنم 3-2 درس شد!نقل قول:
نه ... مسلما به طور کلی عوض نمیشه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...و از اونجای که دین و زندگی واسه سال پیش یه تغییر داشت ... دیگه بعیده تغییر کلی داشته باشه _ فقط در حد اشکالات نگارشی یا قسمتهای برای مطالعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
هر سال در دین و زندگی تغییراتی در حد 2-1 درس داریم
امسالو نمیدونم اما سال قبل اینطوری بود
سلام
من پزشکی شیراز هستم ، از چند نفر سال بالایی که پرسیدم ، اینو معرفی کردن ، دوتاش نظرشون این بود که ترجمه سلیمانی راد رو بگیرم ، میگفتن این از بقیه بهتره ،
ما تو این ترم بافت شناسی ، بیوشیمی (لنینجر) ، روانشناسی (هیلگارد) درس های اختصاصیمون هستن ،
سپردم یکی تهران رو بگرده:31: ببینم پیدا میکنه:27:
مگه شما درس های اختصاصیتون این ترم چیه؟؟
====================
(پس از کندوکاو فراوان متوجه شدم این اصلا گیر نمیاد ،مگر به تعداد خیلی محدود در تهران) سال بالایی ها گفتن ترجمه محمد مظفری انتشارات ارجمند رو بگیرید
من به همه شما پيشنهاد مي كنم كه فقط از كتابهاي اختصاصي رمزينه استفاده كنيد من گسسته اون رو با گسسته خوشخوان مقايسه كردم .خوشخوان فقط اسم در كرده
هر كس سوالي در مورد كتاب داره بپرسه
يه سري كتاب براي دوم رياضي معرفي كنيد
رياضي-فيزيك-ادبيات وزبان-آمار-و...
بنظرتون قلمچي چطوره؟
گل واژه چطور؟
سلام
درمورد فیزیک فیش تجربی و زبان پیش چه کتابی رو پیشنهاد می کنید
بچه ها من چند تا راهنمایی خواستم ولی کسی جوابی نداد!!
من یه کتاب برای زبان میخوام که گرامر رو عالی توضیح داده باشه. ولی در حد کنکور تجربی نه بیشتر. اگه تست هم داشته باشه که بهتر
چی پیشنهاد می کنین؟
سلام.فيزيك پيش رو حتما از روي رمزينه بخونيد.براي زبان پيش هم كتاب هاي گاج رو پيشنهاد مي كنم.ولي روي فيزيك رمزينه تاكيد دارم
مبتكران يه كتاب زبان داره كه خيلي كامله .نوشته مسعود اريانيا است.خيلي كامله .من خوندمش.ولي كتابهاي گاج هم خوبه