فكر كنم دلفين همه فسفراشو سوزونده الآن ديگه جون نداره بياد تو اين تاپيك:27:نقل قول:
دلفين جون فسفر مسفر خواستي در خدمتيم:31:
Printable View
فكر كنم دلفين همه فسفراشو سوزونده الآن ديگه جون نداره بياد تو اين تاپيك:27:نقل قول:
دلفين جون فسفر مسفر خواستي در خدمتيم:31:
روز ولادت یا ولادتروزنقل قول:
و - ل - ت - ه - ک - ب - ش :31:
نقل قول:راهنمايي بيشتر لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه تاپيكا آدم نيسن؟ خب اونام احتياج به خواب دارن ديگه :31:نقل قول:
فسفراي منو همشو سوزوندي تازه پش سرمم صفه مي ذاري؟ مگه اينكه نوبت كلمه گفتن من نشه ، يه كلمه اي مي گم فسفر مسفر و سلولاي خاكستري و همه چيت تبخير شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو با اون كلمات سخت سختت فسفراي منو نسوزون نمي خواد فسفر مسفر كمك كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسي كوسه سلام رسوند گفت مشتاق ديداريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
يا راهنمايي مي كني يا مي گم بلوك هشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا خوبه قانون راهنمايي كردنو خودت گذاشتي و رعايت نمي كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدیما اهل راهنمایی نبودی . تا می گفتیم ف می رفتی جوادیه:31:نقل قول:
يا راهنمايي مي كني يا مي گم بلوك هشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوبه قانون راهنمايي كردنو خودت گذاشتي و رعايت نمي كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب برای اینکه فسفر های ته مغزت هم نسوزه یه راهنمایی می کنم:
هشت داره - مرکب نیست- جدیدن این کلمه وارد واژگان فارسی شده-البته همچین جدید هم نیست. معانی گسترده ای هم داره!!:31::31:
دو بار پست شد!
هشتبلكو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا ديگه راهنمايي انحرافي مي كني؟ فك كنم راهنمايي نكني بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کار سیستم عامله.نقل قول:
راهنمايي بيشتر
چرا بعدیش رو نیومدید؟
کوارتز
(یک کانی با فرمول sio2)
تاپیک رو ادامه بدید مفید بود ها...
نقل قول:نقل قول:اين كوارتزو از كجا آوردي؟ :18:نقل قول:
پس " ل" و "د" و "و" و ايناش كو ؟ :18:
آخه اينم كلمه بود گفتي ايويش؟ بدبختمون كردي رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از بس به اين كلمهه فك كردم دچار استهلاك مغزي روحي رواني آي كيويي شدم بي رحم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم یکی از کاربران کلمه اش "ادیسون" بود، گفتم ما هم یه کسی رو در نظر بگیریم.
با راهنماییام از اونایی که اهل کامپیوتر هستند بعیده که تا حالا متوجه نشده باشند( شاید اسمش یه جوریه)
به هر حال با "لینوس" شروع میشه.