اون خانم شبيه Fergie هست.هست؟؟؟؟؟
Printable View
اون خانم شبيه Fergie هست.هست؟؟؟؟؟
شبیهش هست ولی فک نکنم اون باشه
یه راهنمایی چیزی یه حرکتی اسمشم زیر راهنمایی بنویسی بد نیست :دی
نقل قول:
راهنمایی:
یک گروه Doom Metal ِ نروژی
نقل قول:
فکر کنم The Sins of Thy Beloved باشند.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به
گروهه متال!
ببخشید یه تبلیغه کوچولو کنم برم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمونیم ها اینا هم بزرگ شدن ها!!!
بله صحیح است !نقل قول:
دوستان از همگی به خاطر تاخیر معذرت می خوام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب این هم عکس بعدی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی : یکی از معروف ترین گروه های post-grunge هستند.....خواننده گروه و گیتاریستشون هم با هم برادرند.....فکر نکم بیشتر از این نیاز به راهنمایی باشه چون گروه خیلی معروفی هستند.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من فکر نکنم بتونم برای تایید بیام ...هرکی جواب درست رو داد عکس بعدی رو بذاره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگیه منه این
یه بارم فک کنم سوالشو خودم طرح کردم اینجا تکراری زدی zooey جان :دی
Nickelback
eee............عجب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!کی...؟؟؟؟پس چرا من ندیدم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشکال نداره اگه تکراری هم نبود بازم خودت جوابشو سریع می دادی ..منتظر بودم شما جواب بدید.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینا:
کیست اینی که معلوم نیست!!!؟