مولتیش بد نیست.......:...................ایفون کجا و این کجا.....قیمت 4 گیگ 230 بیشتر نباید باشه
Printable View
مولتیش بد نیست.......:...................ایفون کجا و این کجا.....قیمت 4 گیگ 230 بیشتر نباید باشه
حالا آخرش مثل آیفونه یا از اون بدتره
قیمت دقیق هر ظرفیتشو نداری؟
اون فایرم ور نبود ! صفحه دانلود P2 (دانلود سنتر) سایت کره ای سامسومگ بود توش همه نوع چیزی هست !نقل قول:
نه مشکل نداره ! فکر کنم ورژن لایت رو دانلود کردینقل قول:
بابا شوخی کردم !نقل قول:
شما ورژن اخر رو اگه نیاز داری دانلود کن ! ولی من پیشنهاد نمیکنم
مالتی تاچ هست ولی هنوز فایرم وری که اجازه استفاده از این قابلیت رو بده منتشر نشده !نقل قول:
قیمت هم امروز گرفتم میزارم تو پست بعدی
چی میگی !!!نقل قول:
اصلا نمیشه مقایسه کرد !نقل قول:
اخرین قیمت های P2 (با گارانتی سام سرویس)
2 گیگ : 195
4 گیگ : 210
8 گیگ : 258
----------------------------------
لوازم جانبی :
شارژر سامسونگ : 19
شارژر (متفرقه) : 3
قاب کریستالی : 4.5
هدفون بلوتوث : 58
من خواستم مشتری جزب کنم.............
همونطور که دوست خوبمون گفت ، چنین مقایسه ای درست نیست ... این دستگاهها در دو دسته کاملا متفاوت هستند ... با فرض اینکه ipod touch جزو اقوام نزدیک iphone هستش ، شاید بد نباشه این تاپیک رو یه مقدار مطالعه کنی (تقریبا میشه گفت : iphone = دوربین+ امکانات تماس + touch)نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=230525&highlight=iphone
دوستان یه سوال:این Uci چیه؟
سلام علی جان واقعآ ممنونم به خاطر این همه پست و جواب دادن های عالی و سر موقع امشب کل این 47 صفحه رو خوندم و به خیلی چیزا رسیدم من قصد خرید تاچ رو داشتم و اصلآ با p2 آشنا نبودم امروز آشنا شدم و دیدم که چیزه جالبیه با قابلیت های زیاد.من استفاده ام از بلوتوث و رادیو زیاده که فکر میکنم این بیشتر به دردم بخوره تا تاچ.فقط این سوالات رو دارم که جواب بدی ممنونت میشم :
میخوام بدونم کیفیت صفحه و اینترفیس این دستگاه مثل تاچ هست یا نه؟و کدوم بالاتره؟
از نظر قیافه فکر میکنم تاچ باید خیلی کلاس بیشتری داشته باشه ( من p2 و از نزدیک ندیدم ) درسته؟
راحتی کار انگار با این دستگاه راحت تر میشه کار کرد درسته؟
تمام قابلیت هایی که گفته شده روی هر 3 تا موجوده؟( یعنی p2 ، 2gig با 4 گیگ فرقی نداره ) ؟
انشاالله قراره تا همین یکی دو هفته پول به دستم برسه دوست دارم بهترین انتخاب و داشته باشم و از شمایی که با این دستگاها کار کردید میخوام بپرسم آخرش این رو انتخاب کنم یا تاچ رو؟از همه نظر میخوام بدونم ( البته گفتم این دستگاه نظرم رو بیشتر به خودش جلب کرده )
به خاطر همه زحمات ممنونم
ببخشید که به جایه علی جواب میدم............نقل قول:
کیفیت صفحهی این عالی هست ولی تو افتاب خوب نیست و تاچ از این بهتره............
از نظر من هم تاچ قیافش بهتره.........
این دستگاخ راحتی کارش بهتره..........
هیچ فرقی ندارند 2 یا 4 یا 8 گیگش ............
سلام به همگی اینم جواب شما ها
UCI همون theme یا پوسته هست !نقل قول:
تو برنامه Emodio یه قسمت برای ساخت تم هست که میتونی یه UCI کامل با Wallpaper و Icon بسازی
سلام خیلی لطف دارینقل قول:
وظیفم هست
- خوب با اگه دقت کنی تمام محصولات اپل تو زمینه ی کیفیت صفحه و اینترفیس خیلی بالا هستن
- از نظر کلاس یه جورایی مشابه هستن ولی اصلا قابل مقایسه نیستن
- P2 از نظر کار کردن راحت تره درسته . ( یکی از مشکلات تاچ اجبار در استفاده از iTunes هست )
- تمام قابلیت ها هم در تمام سایز های حافظه ( 2 و 4 و 8 و بزودی 16 گیگ) یکی هست
بازم تشکر
راستی یادم رفت بگم خسته نباشی (بابت خوندن کل صفحه های تاپیک)
بازم سوالی بود در خدمتم
دستت درد نکنهنقل قول:
لطف کردی