این فقط دعوای خونوادگی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
کجای کاری رمش افزایش پیدا کزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این فقط دعوای خونوادگی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
کجای کاری رمش افزایش پیدا کزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آواتورت با اسمت خیلی مشکوک میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم صحت این خبر هم اندازه صحت ورود دابلیو 1 خدا بیامرزه :27:
والا جی اس ام آرنا اطلاعاتش رو
آپ دیت میکرد
الان نوشته
:13:کد:- 256MB RAM, 512MB storage memory
- Qualcomm MSM7200 528MHz processor
خودتون ببینین
[HTML]
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-2246.php
[/HTML]
ببین ریسر این حرفهایی که Magnus Andersson تو وب کست زد ... برداشت تو از این حرفا چیه :
===================================نقل قول:
...and then we have 380 something internal memory, like a working memory, and that is also very competitive, and what that does is that it enables you to run several applications at the same time. It's like on your computer if you have a high RAM memory then you can do allot of things simultaneously, and that’s what it does. It brings you the ability to multitask and do several things at the same time...
مصطفی خجالت بکش ! تو تاپیک ایکس وان گرگم به هوا بازی میکنی ؟!
اوا خاک بر سرم.این چیه.منم میخوام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه ریوو دیدنی از اکس وان!!!
فقط دوستان روزه دار بعد افطار از این لینک دیدن کنن روزشون یه وقتی باطل نشه:D
اخه خانمهای بزرگوار توش کمی مورد دارن:D
از اون عکسهای لایوی هست که حمید دوست داره!!
آقا ظاهرا دوباره روز جمعه صبح یعنی فرداFriday evening 19 September 2008 دوباره میخوان در مقابل ژورنالستها یه webcast دیگه بگذارن.
کد:http://www.slashphone.com/video-sony-ericsson-xperia-x1-webcast-event-171893
gsamrena که هنوز اطلاعات قبلی مثل نداشتن accelerometer رو بر نداشته.هنوز وقت نکردن که تغییر بدن.توی کامنتهای همون سایت هم میتونید ببینید که میزان رم تایید شده.نقل قول:
فکر کنم صحت این خبر هم اندازه صحت ورود دابلیو 1 خدا بیامرزه
والا جی اس ام آرنا اطلاعاتش رو
آپ دیت میکرد
الان نوشته
مگه اکسلرومتر داره ؟ ما که نفهمیدیم یکی میگه داره یکی میگه نداره
اون سایت مصطفی داستانش چیه من دیروز یه سری زدم دیدم یه **** یه اکسپریا گرفته دستش(یا حتی جاهای دیگش) هی باهاش ور میره
یکی بگه اکسپریا دست اون چیکار میکنه؟
بعد اگه میشه لینک مستقیم فیلمو بدین نه سایت، تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر ریز بدم
هیکارو احتمالا با نام x4 یا x6 معرفی میشه و از خانواده ی اکس پریا میشه
هر چند این چند روز خیلی این خبر رو بیان کردن که اکس پریا ممکنه همگی ویندوز موبایل نباشن.اما من که حال نکردم.ای کاش اکس پریا رو پاکت پی سی فقط تولید میکردن
====
اقا کجاش مشکوکه.مردم اسم و فامیلشون یکیه.ما که فقط کمی ای دیمون شبیه همه.:31:ایشون از شاخ های هستن :31:و من یه تازه وارد بیش نیستم:27:نقل قول:
شما با کدوم هستی اقا حمید؟اون یکی مصطفی رو میگی؟:31:نقل قول:
زشته حامد.زشته.همه ی ریویو رو نگاه کردی؟:27:نقل قول:
آخه نکته داره.مگه دقت نکردی؟نقل قول:
اون سایت مصطفی داستانش چیه من دیروز یه سری زدم دیدم یه **** یه اکسپریا گرفته دستش(یا حتی جاهای دیگش) هی باهاش ور میره
بعد اگه میشه لینک مستقیم فیلمو بدین نه سایت، تشکر
مخفف sony ericsson که میشه se بعد x1 هم که هست.حالا مورد 1 و 2 رو با هم جمع کنید میشـــــود:S*E*X*1
گرفتی حالا؟
روم به دیوار.آره.نقل قول:
زشته حامد.زشته.همه ی ریویو رو نگاه کردی؟
من نمیدونم چرا این گوشی رو دادن به این 2 تا.کیفیت عکس هاش هم بد نبودا.
ای شیطون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه !! اتوروتیتش با باز شدن کیبورد کار میکنه !! یعنی گوشی رو هل بدی بالا صفحه روتیت میشه !!!نقل قول:
بعد اگه میشه لینک مستقیم فیلمو بدین نه سایت، تشکر
و وقتی برش گردونی صفحه برمیگرده
حالا حمید میگه یه دکمه هم برای روتیتش گذاشتن !!